Bence cimri, ya da seni önemsemiyor.
Hiç içinde tutma, firekt söyle. Utanma.
Elin boş gelmeye utanmadın mı de.
Ah ahh bizi hep bu güvensizlik mahvettiya yalnız ben kimsenin evinde diş fırçamı bırakamam. Aklıma hep ya bana sinirlenip fırçamı klozete sokarsa düşüncesi geliyor
Ah ahh bizi hep bu güvensizlik mahvettiBak benim aklıma da şey gelirdi hep ya biri şampuanımın içine farklı şeyler karıştırsa
Bizim bir problemimiz yok insanlar güven vermiyor sadece lütfenya valla en büyük problemim güven problemi
Valla ben sarhoşken daha da takıntılı oluyorum birde daha enerjik oluyorum sanki ışık hızıyla yıkanıp yatağa giriyormuş gibi hissediyorumBi şey alışkanlık edinilmişse otomatik yapılıyor halbuki farkında değiller, ben akşam duş alıp kremlenmeden vs uyuyamam bu tipler evde dolaştığı kıyafetle yatağa giriyor üstelik ne hikmetse kişisel bakımını yapmaya üşeniyor. Sarhoş da olsam hasta da olsam o diş fırçalanacak temizlik yapılacak ama gel de bazılarına anlat...
Kesinlikle hayir!!!yani inanın şunu düşündüm herhalde normali bu, erkekler bizim gibi ağdaya lazere gitmiyor sonuçta herhalde böyle olması gerekiyor.
Bu çok doğru bir tespit. Şu an aydınlanma yaşıyorum.Sizi cömert olduğunu düşündürmek için normal davranabilir. Hesabı paylaşır vs sonra çok kolay parasal hakimiyet kurabilir. Evlendikten sonra eşinin kartını isteyen, ona harçlık veren bir çok örnek var burada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?