• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskanç Ben

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.425
43.922
798
Merhaba kızlar öncelikle yazım hatalarını mazur görün lütfen öncelikle telefondan yazıyorum çünkü.

Bir suredir devam eden gayette güzel bir ilişkim var. Seviliyorum, değer görüyorum. Ama gel gelelim adamı deli ediyorum sanırım. Çok kıskanç biriyim ben ya. İşi gereği bir çok kız ile muhatap oluyor. Muhatap olduğu kişileri bende taniyorum çünkü aramızda bir iş ilişkisi var. Kızlar bizim sevgili olduğumuzu bilmiyor. Sana laf gelir diye cekiniyorum diyor. Ki kızlar benden küçük de zaten. Ama deliriyorum kıskançlıktan. İşle ilgili ortam grubumuz var whatsaap grubu. O gruba yazınca bende cinler tepeme çıkıyor.
Defalarca söyledim yazma diye. Ama aşkım onlar benim kardeşim sense hatunumsun diyor. Şöyle o zaman birlikte. Olduğumuzu diyorum oda sana laf eden olur. Arkandan konuşurlar falan diyor ki zaten isminle hitap ettiğim için çok yakın arkadaşıma soran olmuş neden ismiyle hitap ediyor xx beye diye. Ne yapsam da ben bu kıskançlığı üstümden atsam

Iliskinizin bilinmesini sen sorun etmiyorsun neden o sorun ediyor.. cok kiskancim diyorsun bende asiri kiskancim benim sevgilim iliskimizi ulu orta soylemezse onu oyarim herkes onun sahibinin ben oldugunu bilecek ki ona gore davranacak.. yani bence ilişkinizi soyleyin herkes yerini bilsin

İlişkiniz yeniyse şimdilik söylemek istemiyor olabilir, ama sizi kıskandıracak tarzda konuşmuyorsa yani iş seviyesini koruyabiliyorsa bende o kadar büyütmeyin.

saçma neyin lafını edeceklermiş,
kimi ne ilgilendirir sizin ilişkiniz,ben bu işin altında başka şeyler ararım, insan biriyle beraberse bunu söylemekten niye çekinir ki,?
zina yapmıyonuz,ortada yasak ayıp bişey yok hayır yani ne alaka??:KK34:

Iliskinizin bilinmesini sen sorun etmiyorsun neden o sorun ediyor.. cok kiskancim diyorsun bende asiri kiskancim benim sevgilim iliskimizi ulu orta soylemezse onu oyarim herkes onun sahibinin ben oldugunu bilecek ki ona gore davranacak.. yani bence ilişkinizi soyleyin herkes yerini bilsin

Diğerleri ondan küçük ya bey diyorladiyorlar ya abi birde benm patronum durumunda adam o yüzden bana laf gelsin istemiyor şimdi iki günde nasıl bu kadar samimi oldular denmesin zamanizamani gelince ben söyleyecegim zaten diyor

Kiskancligi abartmasan canim?
Elimde değil

İlişkiniz yeniyse şimdilik söylemek istemiyor olabilir, ama sizi kıskandıracak tarzda konuşmuyorsa yani iş seviyesini koruyabiliyorsa bende o kadar büyütmeyin.

Bir hafta oldu bizim.iliskimiz başlayalı kizlarkizlar hep abi diye hitap ediyor oda isimleri ve kardeşim diyerek hitap ediyor

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyesim geldi :KK70:

Kısasa kisas yapasim var

saçma neyin lafını edeceklermiş,
kimi ne ilgilendirir sizin ilişkiniz,ben bu işin altında başka şeyler ararım, insan biriyle beraberse bunu söylemekten niye çekinir ki,?
zina yapmıyonuz,ortada yasak ayıp bişey yok hayır yani ne alaka??:KK34:
Dha aralarına katilali.çok zaman olmadı hemen patronu eline alan ayartan kişi durumunda görünmeyeym istyr ilişkimz başlayalı bir hafta oldu dha

birbirinizi seviyorsunuz ama kimseye soylemiyorsunuz , baskalari(duymdan habersiz )konusunca da kiskanclik krizleri falan...
bu durumu saklamanin gerekcesi ne olursa olsun kabul edilebilinir degil bence.
soylemiyorsaniz geregince davranmalisiniz, o sizden kucuk kizi gunah kecisi ilan ederek rahatlayamazsiniz

canım orası iş ortamı olduğu için söylemek istemiyordur haklıda bence kıskançlığa gerek yok istediği kızla konuşşun adamın hayatı yokmu?

kusura bakmayın ama çok komik bi sebep bu,tabi sebeptende sayılırsa,bu ilişki sizin
sizin ne yaşadığınız başka kimseyi bağlamaz isteyen istediğini düşünsün,şahsi görüşüm tabiii​

Hmmm simdi anladım patron konumunda oldugu icin okkkkeyyy;).. kizlarla konusma sekline bak duzeyli ve seviyeli ise bence sorun etme

birbirinizi seviyorsunuz ama kimseye soylemiyorsunuz , baskalari(duymdan habersiz )konusunca da kiskanclik krizleri falan...
bu durumu saklamanin gerekcesi ne olursa olsun kabul edilebilinir degil bence.
soylemiyorsaniz geregince davranmalisiniz, o sizden kucuk kizi gunah kecisi ilan ederek rahatlayamazsiniz
Patronum kendisi benden küçük kızları günah keçisi ilan etmyrm kıskançlığımi acikladm sdce

canım orası iş ortamı olduğu için söylemek istemiyordur haklıda bence kıskançlığa gerek yok istediği kızla konuşşun adamın hayatı yokmu?
Ya gayet seviyeli konuşuyor ben ne dersem onu yapıyor mesela ben istemyrm dye sigarayı bırakıyor ama kiskanyrm yine de :)

Ya gayet seviyeli konuşuyor ben ne dersem onu yapıyor mesela ben istemyrm dye sigarayı bırakıyor ama kiskanyrm yine de :)
canım çok yakın kız arkadaşıda olabilir ben kıskanmam haklı olarak benim çok yakın erkek arkadaşlarım var sonuçta

Back
X