Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar başlıkta da belirttiğim gibi erkeklere ne kadar taviz verirsiniz ve kıskanç erkek iyi midir ileride düzelir mi veya ne tür sorunlar açar fikirlerinizi bekliyorum..
hiç taviz vermem. baştan ipleri eline vermemek gerekir gereksiz küçük kıskançlıklar önce hoşumuza gitse de sonradan bi yerimize girebilir her gün haberlerde bu tarz şeylerden çıkan cinayet haberlerini okuyoruz yapmayın. benim öyle kıskanç bi sevgilim vardı paçamı zor kurtardım sonra.
kıskançlık sahip olma güdüsünden ileri gelir yani erkek kadını kendi malı olarak gördüğü için kıskanıyor ve bu bir süre sonra öyle bi noktaya geliyor ki işte okuduğumuz kadın cinayetlerine kadar varıyor o yüzden daha baştan taviz vermemek ve erkeğe birey olduğunuzu hatırlatmak gerekiyor.