Kiskanc kayinvalide

5 aydir nisanliyim bu bayram arifesi alisverise çıktıktan sonra nolduyda oldu burdan patlak verdi bir haftayi bana zehir etti neye takiliyo dersenizde bayramda niye ben onun tatlisini yememisim onuda gectim niye kiziyla konuşmamısim ... sonra nisanlim mutfak lavabosunda elini yikadi bende canim burda yikama git icerde yika niye demisim bu tur incir kabugunu doldurmucak seyelr...alttan aldim yine vak boyle olmaz anne sen ufak tefek bunlari niye gözüme sokuyosun dedim bunlarda bisi yokki ama yok oyle benim bakis aciyla bakmiyo hep altinda bisi ariyo:KK43:

Kıskanç değilde sıkıntılı biri.
Gül geç yada inceden cevabını ver geç.
Dert etmene değmez.

Art niyetli de olabilir herşey den alınan bir tip de nişanlınızla konuşmanız daha iyi nişanlınıza anlatın o konuşsun.

Oglunu kaybedecek diye tutuşmuş bir anne iste o da. Birçoğu ayni sansliysaniz zamanla durumu kabullenip normale döner. Zamaninda benim kv de kinaligimi aldigim gun giyip ona gostermedim diye beni terbiyesiz ilan edip esimi doldurup doldurup ustume göndermişti. Annemle ve gorumcemle olan ugraslarimizdan sonra simdi duzeldi artik esime karsi benim yanimda duruyor. Sabredip zamana birakacaksiniz ama zamani geldiginde de hakkinizi savunacaksiniz.

Gelin kaynana toprağındadır diye boşuna dememişler..
Siz neden nişanlınızın elini nerde yıkayacağına karışıyorsunuz..
Üstelik bunu başkalarının yanında yapıyorsunuz..

Niye tatlısını yemedin ?

Niye kızı ile konuşmadın ?

Önemli bunlar , hele kayınvalide için .:KK69:

Hele biricik oğluna bunca yıl mutfak lavobosunda el yıkanmayacağını anası öğretememiş de , sen kalkıp ders verir gibi söylemişsin .:skandal:

Cıks cıks , kadına zehir etmişsin bayramı .

Bu kv hayatınızı açıkcası ipe sapa gelmez basit mantıksız bayağı hareketleri ile kendine de sizede hayatını zindan etmeye meyilli, art niyetli kişiliği olan hasta ruhlu kadın onu memnun edemezsiniz, tek çare nişanlınla konuş oda anası ile konuşur hala devam edecek olursada ,kv kaale alıp kendini hasta etme derim he hü de geç çünkü ,hasta ruhlu insanlarla uğraşmak insanı hayatından soğutur

Kıskançlık yok ta takıntı var gibi ?
Bayram arefesinde çok mu bir şey aldırdınız da bukadar taktı size acaba
Nişanlınzın fikri nedir ?

kıskanmamış ta,size birşeyden takmış.yaptığı tatlıyı yememeniz de olabilir,kızıyla konuşmamanız da bu.

sahi,görümcenizle niye konuşmadınız,bayramda,küsmü sünüz?

Hoş bu konularda akıl vermem doğru olmaz, eşim bile kendini doğuran kadına anne demiyor. Nişanlın tek erkek çocuk filan mı? Böyle şeylerde onu suçlayıcı konuşma tamam de geç nişanlında olay çıkarmaz bi şey demez. Ama bu tür suçlamalar tam kıskançlık gibi durmuyor sanki

kv'ne hak veriyormuş gibi olmıyım da cidden neden tatlısından yemediniz ki :) en azından ucundan bir tadına baksaydınız. Ya da geçerli bir bahane sunsaydınız.

bir de kızıyla -yani görümcenizle neden konuşmadınız cidden? son olarak nişanlınıza başkalarının yanında öyle uyarılarda bulunmanız belki rahatsız etmiştir.

Yani her şeye karışan kv'yi tabiki de sevmeyiz, çekilmez de kadının soruları benim de aklıma takıldı :dondurma:

Evlendikten sonrada kıskanmalar devam edecektir ve boyut farklılaşacaktır eşinle seni birbirinize düşürecektir , mesela benim kaynanam eşine bulaşık yıkatır ütü ütületir ama benim eşim yerleri sildiğini görünce laf atmaktan ve ortalığı karıştırmaktan geri kalmaz arkamdamda laf eder ''senin hanım yaşlanmaz ''gibi ,bunların hepsi aynı ,

Ben olsam nişan süresini uzun tutarım. Kv ve özellikle de nişanlımın davranışlarını tartarım. Sorunlu insanlarla yaşamak zor çünkü.

Neden yemedin neden konuşmadın

Hadi el yıkamaya karıştın sence doğru değil de diğerlerinin açıklaması ne

Hani Kv de den şikayetçisin ama dünyada sen yoksun sadece çevrenin bakışı da önemli olaylara

Back
X