• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiskanc Koca ..

Neden yükleniliyor arkadaşa, küçük yaşta olabilir okumamıştır karşı tarafın da yaşı ona uygundur ve aileler de uygun görüp evlenmiş olabilirler herkes okuyacak kariyer yapıp da belli bir yaşa gelince evlenecek diye bir kaide mi var? Eşinin kıskanç olması ona bu denli karışması da yaşının küçüklüğünden ötürü mü yani kaldı ki bir sürü kıskanç insan var.

ne şartlarla nasıl evlendin bilemem ama reşit dahi olmadığın bir yaş 17 hani çok yadırgadım dersem yalan olur ülke de çocuk gelinlerin yaşı azımsanmayacak kadar fazla olduğu için her fırsatta önüne geçilmeli diyoruz daha hayatta dair tecrübe dahi edinmeden hasarlı bir evlilik süreci sizi bekliyor eşiniz hatalı bunu bilin kıskançlık karşınızdakinin hayat standartlarını etkilememeli buna hakkı yok
çözüm derseniz tavsiyelerim sizi kötü duruma düşüreceğinden korktuğum için bir tavsiyede bulunmayacağım

Konu sahibi arkadas Rabbim yardimcin olsun ama konunu silmissin bu yasak. Madem korktugun seyler var yazma arkadasim

Bu kocandaki nasil bir ozguvensizlik?
Merak etmesin disari yalniz cikinca kimse aman da ne guzel kadin diye ustune atlamaz. Kisi kendinden bilir isi demisler. Karisini yalniz disariya yollamayan adam disarda yalniz gordugu kadinlar hakkinda kotu ve pis dusuncelere sahiptir, net.

19 yaşınızda sizi bu kadar kısıtlayan birisi ile neden evlendiniz?
Ben bu tarz adamların şiddete daha meyilli olduğunu görüyorum genelde. En ufak sözünden çıksanız "bir tane ağzına vururum oturur" diyerek kendisini kral sananlardan gibi geldi. Siz de zaten kabul etmişsiniz diyecek bir şey yok.
Allah sabır versin dilerim ilerde korktuğum mesajlarınızı görmem.

Back
X