Kiskanc miyim normal mi

Arada baya fark var ve tehlikeli bir hareket. Ben hiç susayan birine "al kardeş su" diye suyunu uzatan birini görmedim.

Abla bu ağlayan çocuk mu,tavafta susayan teyze mi , hastanede hasta mı essek kadar adam yanında karisi da var ki bende susadım demiştim ve bana yönelik konuşmadı kadın olay bu zaten

Valla dağda yaşamıyoruz hiçbirimiz, metro duraklarında bile otomat var. Çok sıkıştım diyene de avuç açalım bari. Aynısını bi erkek kadına yapsaydı tecavüzcü coşkunluğu mu kalırdı bilmiyorum kadın yapınca çok masum bakıyorsunuz bence

Konu sahibi,durum saçmanın ötesinde bir şey bana kalırsa. Suyu ikram edip, sonra ısrar etmesi çok çok garip. Kocan orada bayılır, fenalaşır, o zaman suyu verir, ikram eder. Televizyon reklamı gibi olmuş, "açılın benim suyum var" deseymiş bari.

Ben tuhaf bulmadım.
Otobüste birinin birşeye ihtiyacı olduğunu görsem bende varsa teklif ederim.
Muhtemelen art niyetsiz teklif etti sizde yok diyince utanıp bahane buldu ağır çanta felan diye.

Ksjsjs neden insan karşısındakini elmas mahiyetinde görünce öyle mi oluyormuş?
Hayır kocanız size kıymetli tabii hepimizin kocası kendine süper. Ama hiç birimiz ay kocamı çalacaklar kocama yürüdüler dite dleirmiyor.
Böyle şeyler hissediyorsanız toplum içine karıştırmayın kıymetli kocanızı

art niyet aramam ama gereksiz bi teklif
dana kadar adam yani çocuk değil hasta değil
üstelik yanında eşi var. ne gerek var böyle bi teklife? muhtemelen düşünmeden konuştu
bi de neden sadece eşine bakarak konuşuyor bu sana saygısızlık
atıyorum ortamda 3 kişi var ve siz çay ikram edeceksiniz. çayı üçüne de verirsiniz di mi, 2sine verip 1ini pas geçmezsiniz çünkü ayıp olur 2sine verip 1ine vermemek
kızın yaptığı da aynı ölçüde ayıp

Tam olarak anlatmak istediğimi anlamışsınız teşekkürler

Teklif eden kizin sadece erkek olan bireyle konuştuğunu sanmiyorum. Orasi biraz kuruntu galiba :) konusahibi kim benim kocişkoma yan bakar modunda biraz

Kıskançlık değil de bir garip durum.
İçine ilaç mı attı ne yaptı belli değil. Neden durduk yere su vermeye kalksın. Korkardım ben olsam.
düşünsene, anında ishal yapan su ikram ediyormuş
gelene geçene veriyormuş böyle, 2 saat içinde bütün bağcılar halkı ishal
hastaneler dolup taşıyor kanalizasyonlar patlıyor falan
metrodaki ishalci sulu sapık olarak tarihe geçer valla

Kıza torbacı muamelesi yaptığınız için kendisini açıklamak zorunda kalmış.
Gereksiz detaylar değil bunlar,tepkiniz biraz tuhaf olunca karşınızdaki kişi de şaşırmış
Hahahahabauvauava gerçekten mi galiba olaydaki kiz sizsiniz olayı çok iyi bildiğiniz göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…