- 23 Eylül 2023
- 3.532
- 21.760
- 228
- Konu Sahibi suigenerisim
-
Kağıt mendile veya ıslak mendile ihtiyacı olmakla arada ne fark var. Sonuçta fazla ise teklif edilebilir, Allah'ın suyu..diye düşünüyorum .. İnsan susayınca zor sabrediyor, ben de bu tarz şeyleri duyduğumda "ister misiniz" diye sorabilirim. Bilmiyorum bana garip gelmedi açıkçası
Abla bu ağlayan çocuk mu,tavafta susayan teyze mi , hastanede hasta mı essek kadar adam yanında karisi da var ki bende susadım demiştim ve bana yönelik konuşmadı kadın olay bu zatenKağıt mendile veya ıslak mendile ihtiyacı olmakla arada ne fark var. Sonuçta fazla ise teklif edilebilir, Allah'ın suyu..diye düşünüyorum .. İnsan susayınca zor sabrediyor, ben de bu tarz şeyleri duyduğumda "ister misiniz" diye sorabilirim. Bilmiyorum bana garip gelmedi açıkçası
Valla dağda yaşamıyoruz hiçbirimiz, metro duraklarında bile otomat var. Çok sıkıştım diyene de avuç açalım bari. Aynısını bi erkek kadına yapsaydı tecavüzcü coşkunluğu mu kalırdı bilmiyorum kadın yapınca çok masum bakıyorsunuz benceKağıt mendile veya ıslak mendile ihtiyacı olmakla arada ne fark var. Sonuçta fazla ise teklif edilebilir, Allah'ın suyu..diye düşünüyorum .. İnsan susayınca zor sabrediyor, ben de bu tarz şeyleri duyduğumda "ister misiniz" diye sorabilirim. Bilmiyorum bana garip gelmedi açıkçası
Abla faninimValla dağda yaşamıyoruz hiçbirimiz, metro duraklarında bile otomat var. Çok sıkıştım diyene de avuç açalım bari. Aynısını bi erkek kadına yapsaydı tecavüzcü coşkunluğu mu kalırdı bilmiyorum kadın yapınca çok masum bakıyorsunuz bence
Metroda denk gelirsek bana teşekkür babında su teklif edebilirsiniz sevgili suttercımAbla faninim
Kizlar selam, bugün esimle metroda ayakta durarak yolculuk yapıyorduk. Yediğimiz yemeğin tuzlu olduğundan falan bahsettik sonra esim çok susadım dedi bende off bendee dedim. Sonrasında arkamızda duran yasitimiz genç bir kız bize dönerek esime yonelip pardon susadım mi dediniz bende acilmamis su var falan dedi eşimde bana bakarak yok vs dedi bende tasdikleyip hayir teşekkürler dedim sonra kız eşime zaten fazla aldım kütüphaneden geliyorum çantam çok ağır onun için vs dedi bizde tamam teşekkürler diyip önümüze döndük bu durum bana çok saçma geldi hem hep eşime yönelik konuşması hem gereksiz detaylar vermesi vs. Sizce normal mi ?
Ahahahahha Allahı'n suyu sonuçta de mi ?Metroda denk gelirsek bana teşekkür babında su teklif edebilirsiniz sevgili suttercım
Kizlar selam, bugün esimle metroda ayakta durarak yolculuk yapıyorduk. Yediğimiz yemeğin tuzlu olduğundan falan bahsettik sonra esim çok susadım dedi bende off bendee dedim. Sonrasında arkamızda duran yasitimiz genç bir kız bize dönerek esime yonelip pardon susadım mi dediniz bende acilmamis su var falan dedi eşimde bana bakarak yok vs dedi bende tasdikleyip hayir teşekkürler dedim sonra kız eşime zaten fazla aldım kütüphaneden geliyorum çantam çok ağır onun için vs dedi bizde tamam teşekkürler diyip önümüze döndük bu durum bana çok saçma geldi hem hep eşime yönelik konuşması hem gereksiz detaylar vermesi vs. Sizce normal mi ?
Hayır kocanız size kıymetli tabii hepimizin kocası kendine süper. Ama hiç birimiz ay kocamı çalacaklar kocama yürüdüler dite dleirmiyor.Ksjsjs neden insan karşısındakini elmas mahiyetinde görünce öyle mi oluyormuş?
Tam olarak anlatmak istediğimi anlamışsınız teşekkürlerart niyet aramam ama gereksiz bi teklif
dana kadar adam yani çocuk değil hasta değil
üstelik yanında eşi var. ne gerek var böyle bi teklife? muhtemelen düşünmeden konuştu
bi de neden sadece eşine bakarak konuşuyor bu sana saygısızlık
atıyorum ortamda 3 kişi var ve siz çay ikram edeceksiniz. çayı üçüne de verirsiniz di mi, 2sine verip 1ini pas geçmezsiniz çünkü ayıp olur 2sine verip 1ine vermemek
kızın yaptığı da aynı ölçüde ayıp
art niyet aramam ama gereksiz bi teklif
dana kadar adam yani çocuk değil hasta değil
üstelik yanında eşi var. ne gerek var böyle bi teklife? muhtemelen düşünmeden konuştu
bi de neden sadece eşine bakarak konuşuyor bu sana saygısızlık
atıyorum ortamda 3 kişi var ve siz çay ikram edeceksiniz. çayı üçüne de verirsiniz di mi, 2sine verip 1ini pas geçmezsiniz çünkü ayıp olur 2sine verip 1ine vermemek
kızın yaptığı da aynı ölçüde ayıp
düşünsene, anında ishal yapan su ikram ediyormuşKıskançlık değil de bir garip durum.
İçine ilaç mı attı ne yaptı belli değil. Neden durduk yere su vermeye kalksın. Korkardım ben olsam.
Şey galiba sizde oradaydınız bu kadar iyi bildiginize göreTeklif eden kizin sadece erkek olan bireyle konuştuğunu sanmiyorum. Orasi biraz kuruntu galiba :) konusahibi kim benim kocişkoma yan bakar modunda biraz
Hahahahabauvauava gerçekten mi galiba olaydaki kiz sizsiniz olayı çok iyi bildiğiniz göreKıza torbacı muamelesi yaptığınız için kendisini açıklamak zorunda kalmış.
Gereksiz detaylar değil bunlar,tepkiniz biraz tuhaf olunca karşınızdaki kişi de şaşırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?