- 5 Mayıs 2024
- 183
- 68
- 13
- Konu Sahibi suigenerisim
-
Mizah seviyenize hayran kaldımKocana ilaçlı su verip bayıltmak istemiş olabilir shshsh
İmzalı fotomu istersen verebilirim.Mizah seviyenize hayran kaldım
Evet olabilir öyleyse düşünmemek lazım ancak aramışım ki yazmışımB
Belki de sizin dediğinizi duymadı. Metro sesli bir ortam sonuçta. Eşinizin sesini duydu o sırada çantasından suyu çıkardı ve uzattılütfen herşeyin altında bi bit yeniği aramayın.
dün bi konu vardı, eşi iş yerinde bi kızla yağmur altında sigara içmiş diye rahatsız olmuştuAvukatim.
Arada kulak misafiri oluyoruz sacma boşanma konularına (Alanim değil).
Aman dikkat edin iş yerinde bir
Kadin kalem teklif etmesin.
Yoo sadece bu his normal mi diye merak ettimÇok iyi niyetli ve basit düşünen insan var. Kiz düşünmeden elindeki suyu teklif etmiştir susadığınızı duyunca. Hani velev ki eşinize kur yapmaya çalıştı ne yapacaksınız? Kızı bulup yolalım mı istiyorsunuz onu da anlamadım. Konunun amacını da çözemedim şahsen.
yoktur
ama konu sahibi direkt eşime baktı şeklinde anlatıyor
eğer sahiden onun anlattığı tarzda olduysa saçma .
yanlarında olmadığıma göre onun beyan ettiği şey üzerinden yorum yapmak zorundayım
onun dışında yaşanan şeyde bi gariplik görmüyorum
Bunlar hep Nuri Alço'lu Türk filmleri yüzündenKocana ilaçlı su verip bayıltmak istemiş olabilir shshsh
Gercek avukatsaniz ve alanı biliyorsanız bundan çok daha fazlasını bilmeniz gerekir. O kadar bu nasıl olur diyeceğiniz davalar oluyor ki şaşırıp kalıyorsunuz... özellikle kadın erkek ilişkileri konusundaAvukatim.
Arada kulak misafiri oluyoruz sacma boşanma konularına (Alanim değil).
Aman dikkat edin iş yerinde bir
Kadin kalem teklif etmesin.
dün bi konu vardı, eşi iş yerinde bi kızla yağmur altında sigara içmiş diye rahatsız olmuştu
ha bi de adam kıza, çalışma performansın iyi gidiyor falan filan demiş galiba
sonra konuya birisi geldi dedi ki benim şirketim var şu kadar çalışanım var herkes ahlaksız olmuş biz ofisleri ayırdık kadın erkek bi arada olmasın diye dedi
ee koca kolay bulunmuyor tabiihemen pençeler çıkıveriyor
kalem malem verirse bunlar mahkemede alırlar soluğu orası kesin
Bunlar hep Nuri Alço'lu Türk filmleri yüzünden
Gercek avukatsaniz ve alanı biliyorsanız bundan çok daha fazlasını bilmeniz gerekir. O kadar bu nasıl olur diyeceğiniz davalar oluyor ki şaşırıp kalıyorsunuz... özellikle kadın erkek ilişkileri konusunda
Ooo Coşkun'u unutmuştum benHahahah, Nuri beyi değil ama Coşkunu eşim bile taniyor (kendi italyan). Adam Avrupa çapında nam salmış
Bende senin gibiyim. Vazgeçme huyundan , dünyayı bizim gibi iyi insanlar kurtaracakAy ben boyle durumlarda cok yardimsever davranip ayni o metrodaki kiz gibi su, yiyecek, islak mendil vb. ikram edecek biriyim.
Su an vazgectim bu huyumdan
Bence insan uzmanı olduğu alan hakkinda konuşmalı illa karar incelemesi yapmak isterseniz takdir sizinToplu taşimada su/cola teklif ederek karisinin yaninda adama yürüyen ve bu olaydan doğan bir aldatma olayini duymadim. Benzerini duyan bilen bildirsin
öldürür vallaOha.
Bizde ofisde unisex tuvalete gidiyoruz. Desene o şirket sahibi bilse bizi tükürüğe boğar
Yalnız bu kocalarda bi garip. Eve gidip Ayşe bana kalem verdi , elif bana selam verdi falan her ayrıntıyı anlatıyorlar galibaöldürür valla
insanın ağrına gidiyor ama, sabahın köründe belki güneş bile doğmamışken yollara koyulup işe gidiyorsun
toplu taşıma, trafik vs çekiyorsun
geliyorsun sabahtan akşama kadar 3 kuruş kazanmak için bin tane şeyle uğraşıyorsun
sonra denyonun biri çıkıyor yok kocamın çalıştığı ortamda bir sürü kadın var
şu kadın kocama günaydın demiş bu kocama soru sormuş kıskanıyorum diyor
yok kadınla erkek aynı ofiste ahlaksızlık oluyor diye ofisleri ayırdık bilmem ne diyor
ben de çalışan bir kadınım ve tek derdim ekmeğimi kazanmak kiramı faturamı ödemekken birilerinin sırf aynı çatı altında kocasıyla çalışıyorum diye (ki kimin kiminle nerede çalışacağı, çalışanların kararı dışında belirleniyor) kocasına göz koyduğumu düşünüp triplere girmesi beni inanılmaz rahatsız eder
hayatta insanın kendini bu kadar önemli sanması büyük bi arsızlık bence .
Nasıl bir millet haline geldik yaaa biz yardımsever sıcakkanlı insanlarız ama artık herkes duyarsız olmayı normal görmeye başlamış ölsek demek ki bir yudum su veren bulamiycaz. Daha da kötüsü yanlış anlaşılır korkusu ile kimseye yardım da edemiycez...Bende senin gibiyim. Vazgeçme huyundan , dünyayı bizim gibi iyi insanlar kurtaracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?