• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiskanc miyim normal mi

Teklif eden kizin sadece erkek olan bireyle konuştuğunu sanmiyorum. Orasi biraz kuruntu galiba :) konusahibi kim benim kocişkoma yan bakar modunda biraz
:KK53:
susadım diyene su ikram etmeyi düşünecek kadar hassas ve kibar
ama adamın yanındaki insanı es geçecek kadar kaba
garip bi profil sahiden

yahu kadın susadığınızı düşünüp su vermek istemiş iyilik de yapılmıyor insanoğluna yemin ederim.
ben birgün hamileyken minibüsten inip kustum, arkamdan bir beyefendi gelip bana su almış su uzattı gayet aldım. neden bu kadar fesatlık kötülük?
Abla hamile kadınsın ve kusuyorsun sence bundan daha normal ne olur

Kizlar selam, bugün esimle metroda ayakta durarak yolculuk yapıyorduk. Yediğimiz yemeğin tuzlu olduğundan falan bahsettik sonra esim çok susadım dedi bende off bendee dedim. Sonrasında arkamızda duran yasitimiz genç bir kız bize dönerek esime yonelip pardon susadım mi dediniz bende acilmamis su var falan dedi eşimde bana bakarak yok vs dedi bende tasdikleyip hayir teşekkürler dedim sonra kız eşime zaten fazla aldım kütüphaneden geliyorum çantam çok ağır onun için vs dedi bizde tamam teşekkürler diyip önümüze döndük bu durum bana çok saçma geldi hem hep eşime yönelik konuşması hem gereksiz detaylar vermesi vs. Sizce normal mi ?
Bu hikayede saçma olan tek şey sizin tutumunuz bence. Bende birisi susadım dese yanımda olsa veririm ne var. Allah ın suyu. Eşim çok susadım dedi demişsiniz ee bu durumda size mi verecekti, eşiniz susamış ama ben size vereyim 🤣🤣 tabi kadın sapık değilse yani suya ilaç atmış çantasına koymuş, metroya sızmış birisi su ister misiniz diye sorarsa zehirli su vereyim dememişse.

Çok iyi niyetli ve basit düşünen insan var. Kiz düşünmeden elindeki suyu teklif etmiştir susadığınızı duyunca. Hani velev ki eşinize kur yapmaya çalıştı ne yapacaksınız? Kızı bulup yolalım mı istiyorsunuz onu da anlamadım. Konunun amacını da çözemedim şahsen.

Kizlar selam, bugün esimle metroda ayakta durarak yolculuk yapıyorduk. Yediğimiz yemeğin tuzlu olduğundan falan bahsettik sonra esim çok susadım dedi bende off bendee dedim. Sonrasında arkamızda duran yasitimiz genç bir kız bize dönerek esime yonelip pardon susadım mi dediniz bende acilmamis su var falan dedi eşimde bana bakarak yok vs dedi bende tasdikleyip hayir teşekkürler dedim sonra kız eşime zaten fazla aldım kütüphaneden geliyorum çantam çok ağır onun için vs dedi bizde tamam teşekkürler diyip önümüze döndük bu durum bana çok saçma geldi hem hep eşime yönelik konuşması hem gereksiz detaylar vermesi vs. Sizce normal mi ?
Kızcağız iyilik yapmış. Kütüphaneden geldiğine göre sizden yaşça küçüktür zaten. Ki metroda bir daha görmeyeceği bir insana kimse 1 şişe suyla kur yapmaz. Bunu kıskanmış olmanız çok değişik 😂 bende yaparım böyle şeyler. Hapşuran öksüren görürüm peçete veririm. Aynen bu şekilde daha önce başkalarına su vermişliğim var. Hamile bir kadınjn midesi bulanıyordu yanımda leblebi vardı çıkardım ona leblebi verdim gibi. Bunlar insanlık göstergesidir bence. Emin olun kocanızla konuşan herkes kocanıza kur yapmıyor

:KK53:
susadım diyene su ikram etmeyi düşünecek kadar hassas ve kibar
ama adamın yanındaki insanı es geçecek kadar kaba
garip bi profil sahiden

Es geçmemiştir. Ortaya teklif etmiştir.
Yahu, toplu taşima su şişesi teklif eden ve bununla evli adama yürüyen kadin sizce varmidir?

Kızcağız iyilik yapmış. Kütüphaneden geldiğine göre sizden yaşça küçüktür zaten. Ki metroda bir daha görmeyeceği bir insana kimse 1 şişe suyla kur yapmaz. Bunu kıskanmış olmanız çok değişik 😂 bende yaparım böyle şeyler. Hapşuran öksüren görürüm peçete veririm. Aynen bu şekilde daha önce başkalarına su vermişliğim var. Hamile bir kadınjn midesi bulanıyordu yanımda leblebi vardı çıkardım ona leblebi verdim gibi. Bunlar insanlık göstergesidir bence. Emin olun kocanızla konuşan herkes kocanıza kur yapmıyor
Yaptığınız şeyler çok tatlı hele de hamile kadına olan :) hayir aynı yastaydik ve kütüphaneler tez doktora çalışmaları için de kullanılıyor. Kur yaptığını düşündüren şey ikimiz varken ve susadigimizi ifade etmişken sadece ona yönelik konusmasiydi

B
Yaptığınız şeyler çok tatlı hele de hamile kadına olan :) hayir aynı yastaydik ve kütüphaneler tez doktora çalışmaları için de kullanılıyor. Kur yaptığını düşündüren şey ikimiz varken ve susadigimizi ifade etmişken sadece ona yönelik konusmasiydi
Belki de sizin dediğinizi duymadı. Metro sesli bir ortam sonuçta. Eşinizin sesini duydu o sırada çantasından suyu çıkardı ve uzattı 🤷🏼‍♀️ lütfen herşeyin altında bi bit yeniği aramayın.

Es geçmemiştir. Ortaya teklif etmiştir.
Yahu, toplu taşima su şişesi teklif eden ve bununla evli adama yürüyen kadin sizce varmidir?
yoktur
ama konu sahibi direkt eşime baktı şeklinde anlatıyor
eğer sahiden onun anlattığı tarzda olduysa saçma .
yanlarında olmadığıma göre onun beyan ettiği şey üzerinden yorum yapmak zorundayım :spor:
onun dışında yaşanan şeyde bi gariplik görmüyorum

Back
X