Kuzular merhaba , çok ama çok yakın bir arkadaşım hamile bu haberi duyduğum da çok sevindim ama en son bana söyledi kendisi sebep olarakta benim bir düşüğüm oldu üzülürüm diye söyleyememiş. Bunu anladım inçe düşünmüş dedim falan ama ilk duymayı isterdim .. bu arada arkadaşım ile evlerimiz yakın değil yani şöyle ben Öğretmenim yaz tatilinde ailemin yanına geldim onlar ile evleri yakın ... neyse haberi duyduktan sonra her akşam yemek götürdüm ona eşi vardiyali çalışıyor erinir kendine yemek yapmaz diye ... biraz anne gibi işte dikkat et onu yapma bumu yapma falan demiş olabilirim ama kendim düşük yaşadığım için onum adına da korkuyordum neyse gelelim asıl konuya , dün çarşıda gezerken beyaz bir yeni doğan tulumu gördüm onun bebeği daha 6 haftalık ama içimden geldi almak istedim , aldım bir arkadaşımı daha aradım oda evli ve malesef onunda bir düşüğü oldu ona dedim ki gel beraber x e gidelim hem hediye de aldım hem onu görmüş oluruz bu arkadaşım bana dediki önce sen bi bana gel kahve içelim... neyse ona gittim kahve falan derken şunu öğrendim x yani en yakın arkadaşım Benim için şey demiş ,” Sayeftm beni duyunca mutlu olmadı sanki bana sürekli onu yapma bunu yapma diyor onun ki düşük oldu diye benim de mi olacak zannediyor” falan demiş bunu duyunca o kadar üzüldüm ki ağladım kendime engel olamadım çünkü hiç öyle düşünmedim ... aksine mutlu oldum bu ay biz de denemeye başladık falan benim de olurda onlar da arkadaş olurlar falan diye düşündüm , dışarıdan bakınca bu hareket kıskançlık gibi mi duruyor kızlar? Hediyeyi vermeye gidemedim ,, napsam . Nasıl bir tavır alsam bilmiyorum ...
Son düzenleme: