Kıskanç mıyım ??

Aslında aglanılcak bi durum değil
Kardes gibiymişsiniz
Yüzleşede bilirsiniz kırıldıgınızı söyleyedebilirsiniz belki iciniz dahada rahatlr ondan almak istediginiz cevapları alınca

Tekrar söylüyorum bir anda ilgiyi kesmeniz artık kıskanmaya basladıgınızı düşündürebilir ama siz bilirsiniz
Yüzleşmek bana da mantıklı geliyor bir ki gün sonra yapacağım zaten eğer gerçekten öyle düşünmüşse eyvahlar olsun derim .. yıllar boşa gitmiş

Ne kadar dengesiz bu insanlar ya. Sanki kötü söz söhlemişsin de böyle bir yorum yapıyor. Bence arana mesafe koy, çocuğunu çok sevsen bu kez ayy hiç elinden düşürmüyor derler, az sevsen kıskançlıktan dokunmuyor bile derler. Demem o ki, insanları hiçbir şekilde mutlu edemezsin. Ortasında bir karar alıp davran. Hediyeni de al git ama çocuğunu bir kere kucağına al yeter.

Şuan Doğum yapmadı henüz 6 haftalık hamile , hediyeyi biraz erteleyeceğim en azından konuşana kadar

Yüzleşmek bana da mantıklı geliyor bir ki gün sonra yapacağım zaten eğer gerçekten öyle düşünmüşse eyvahlar olsun derim .. yıllar boşa gitmiş
En azından verdigi cevaplardan veya tepkisinden samimiyetini anlar ona göre gerekirse uzak durursun

Evleneceği zaman da benzer şeyler yaşamışlar arkadaşı bayaa şımarık birisi belli ki bence mesafe koyulması gereken bir tip
Düğünlerimiz çok yakın Tarih aramız da bir hafta var kına tepsisi yüzünden sorun olmuştu ama stresten falan dedik kapattık konuyu ...tepsisi benim ile aynıymış falan önce o almış diye benim tepsiyi eşim iade etti başka rengini aldım bende sorun değildi benim için o bunu söylüyorsa rahatsız olmuş demekki diye düşündüm ...

Düğünlerimiz çok yakın Tarih aramız da bir hafta var kına tepsisi yüzünden sorun olmuştu ama stresten falan dedik kapattık konuyu ...tepsisi benim ile aynıymış falan önce o almış diye benim tepsiyi eşim iade etti başka rengini aldım bende sorun değildi benim için o bunu söylüyorsa rahatsız olmuş demekki diye düşündüm ...
Konu cidden kına tepsisi miydi ay ne var bunda bizim buralarda emanet dahi veriyoruz kına tepsisini kim aynı olduğunu bilecek millet ona mı dikkat ediyor :KK70::deli:

Eşiniz iyi yapmış değiştirmekle 😁

Konu cidden kına tepsisi miydi ay ne var bunda bizim buralarda emanet dahi veriyoruz kına tepsisini kim aynı olduğunu bilecek millet ona mı dikkat ediyor :KK70::deli:

Eşiniz iyi yapmış değiştirmekle 😁
Benim içinde hiç sorun değildi ama o önemsedi demekki dedim değiştirdik 😌 saygı duymak da arkadaşlığın bir parçası sanırım 😇 neyse o konu kapandı zaten ☺️ Darısı buna

😳😳😳😳
Alma yenisini al benimkini kullan demek varken mi

Benim içinde hiç sorun değildi ama o önemsedi demekki dedim değiştirdik 😌 saygı duymak da arkadaşlığın bir parçası sanırım 😇 neyse o konu kapandı zaten ☺ Darısı buna
O konuyu kapatan da sensin ve eminim ki bu konuyu da sen kapatacaksın ve arkadaşı bir kat daha şımartacaksın bence kendine kıymet ver ve mesafe koy azıcık biraz da o senin kıymetini bilsin ha ama önce yüzleş eğer öyle dediyse mesafe koy

O konuyu kapatan da sensin ve eminim ki bu konuyu da sen kapatacaksın ve arkadaşı bir kat daha şımartacaksın bence kendine kıymet ver ve mesafe koy azıcık biraz da o senin kıymetini bilsin ha ama önce yüzleş eğer öyle dediyse mesafe koy
[/QUOTE
Yüzleşme kesinlikle yapacağım zaten , eğer öyleyse kendisi bilir

Lütfen kötü hissetmeyin, arkadaşınız da hamile hormonlarından dolayı belki farklı algılamış olabilir ama üstüne gitmeyin,kendinizi de üzmeyin.

Ki bence demiştir nedense bende öyle bir izlenim bıraktı

Aslında yapmaz falan diye düşünüyorum ama anlamsız bir soğukluk var aramızda önceden sürekli görüntülü arama falan yapardık konuşurduk hamilelikten sonra hiç yapmadık mesela , ben aramasam aramıyordu son zamanlarda ama ben hamile yorgun uyuyor falan diyordum
Bende hamileliğimin 5nci ayına kadar, geçen sene doğumdan 10gün sonra kızını kaybeden arkadaşımla konuşmadım. Hatta instagramda filan bebeğimle alakalı bişey hiç paylaşmadım.
Üzülmesinden çekindim.
Geçen hafta onun da hamile olduğunu öğrendim de ondan sonra bişeyler paylaşıyorum..
Hiç bir kötü niyetim yok, ama bunu arkadaşım kötü düşünse üzülürdüm..

Bende hamileliğimin 5nci ayına kadar, geçen sene doğumdan 10gün sonra kızını kaybeden arkadaşımla konuşmadım. Hatta instagramda filan bebeğimle alakalı bişey hiç paylaşmadım.
Üzülmesinden çekindim.
Geçen hafta onun da hamile olduğunu öğrendim de ondan sonra bişeyler paylaşıyorum..
Hiç bir kötü niyetim yok, ama bunu arkadaşım kötü düşünse üzülürdüm..
Bu konu çok daha hasssas bence , ben düşük yaptığımda henüz 4 haftalıktı yani kürtaj dahi olmadım kendi kendine oldu , bunları biliyor çünkü hep konuştuk ... Ki çok zor bi durum evet ama ben öyle ağlamalı sızlanmalı atlatmadım sağlıksızmış olmadı dedim , öyle dünyayı dar etmedim , depresyona falan da girmedim saklamasına anlam vermedim ama ince düşünmüş dedim geçtim ...

Back
X