• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançık ve arabada sinir krizi

Hicbir erkek evlenmezsek ayrilalim demez ben esinizle ilgili iyi seyler hissetmedim.hicbir erkek kolay kolay karisinin eski kocasiyla oturdugu evde yattigi yatak odasinda oturmayi kabul etmes gerekirse gecekonduda kalir yine kabul etmez.gunahini almak istemem ama hem mantigima hemde kuvvetli hislerime dayanarak soleyebilirimki bu adam sizinle para icin evlenmis.siz ve cocuklariniz yuklu nafaka aliyor ev de kendinizin..simdide kiskanclik kisvesi altinda evi sattirip parasiyla ya kendi uzerine birseyler aldiracak ya da is kuralim bilmemne gibi fikirlerle gelecek yani amaci paranizi kullanmak..lutfen cok uyanik olun en azindan yazdiklarimi aklinizin biryerinde tutun!!!

Hicbir erkek evlenmezsek ayrilalim demez ben esinizle ilgili iyi seyler hissetmedim.hicbir erkek kolay kolay karisinin eski kocasiyla oturdugu evde yattigi yatak odasinda oturmayi kabul etmes gerekirse gecekonduda kalir yine kabul etmez.gunahini almak istemem ama hem mantigima hemde kuvvetli hislerime dayanarak soleyebilirimki bu adam sizinle para icin evlenmis.siz ve cocuklariniz yuklu nafaka aliyor ev de kendinizin..simdide kiskanclik kisvesi altinda evi sattirip parasiyla ya kendi uzerine birseyler aldiracak ya da is kuralim bilmemne gibi fikirlerle gelecek yani amaci paranizi kullanmak..lutfen cok uyanik olun en azindan yazdiklarimi aklinizin biryerinde tutun!!!

Teşekkür ederim söyledikleriniz elbette aklımda kalacak .Evi satarsak bile ben kendi üzerime alacağım bu konuda taviz veremeyeceğimi biliyor kendisi de bunu normal karşıladı .Param için evlendi mi bilemiyorum ama benim nafaka dışında başka bir gelirim yok .Ailemden ona bir şey kalmaz ona derken tabi ki benden dolayı cunku annemle babam çok gençler ancak çocuklara kalır

Yok yani hem yüklü nafaka alıyorum yazmışsınız hemde çocukların eğitim masraflarını ailem karşılıyor yazmışsınız. Bunu okuyunca sizin de nafaka aldığınız sonucu çıkıyor da o yüzden.Kusura bakmayın lütfen.

Ayrıca, yaşadığınız şeyler gerçekten üzücü. Bazen insanlar sevgiyle ve aşkla bütün yükleri kaldırabileceklerini düşünüyorlar sanırım. Sonrasında ise, bunlar rahatsızlık vermeye başlıyor. Sanırım eşinizde başta, sizinle evlenmenin hayalini kurarken o sevgiyle doluydu ki, geçmişin kendisini rahatsız etmeyeceğini, o evde kalmanın onu huzursuz etmeyeceğini düşündü. Şimdi ise, rahatsız bu durumdan. Onu da anlamak gerekiyordur belki de, geçmişin her anına tanıklık eden duvarlarla çevrili o evde yaşamak onu mutsuz ediyor olabilir.

eğer ki evi değiştirme şansınız yoksa, ve bu sorunları aşmak istiyorsanız eşinizle beraber bir aile terapistine gitmenizde fayda var. Konuşarak, anlayarak ve anlatarak sorunları aşabilirsiniz.

Umarım herşey gönlünüzce olur ve en kısa zamanda bu sorunları geride bırakırsınız.

Oğlum özel bir okulda okuyor nafaka çocukların eğitimlerine yetmez sağolsun babam ödüyor .

evinizi kiraya verip aynı fiyata başka bir ev kiralasanız?

saçma olacak ya madem onunda 2. evliliği siz neden onun eski karısını kıskanmıyorsunuz. yoksa hani kafede çay içerken "eskiden geldiğin yer" mi diyorya oda eski eşiylemi gidiyormuşta unutamamış.. acaba o şekilde konuşursanız sonuç alır mısınız ki. kısasa kısas...

aslında eşinin acilen tedaviye ihtiyacı var. ne derdi varsa (eziklik yaşıyor) sana anlatamıyor demekki. doktora anlatsın rahatlasın...

O eski eşiyle başka bir şehirde memleketlerinde evlenmiş ,yaşamış sonra boşandıktan sonra eşim benim bulunduğum şehire gelmiş.Çocuklar ve eski eş memlekette yani .

Başka bir takıntısı yok görmedim

eski eşi o kadar abartılı biçimde sorun yapan kişi o adamla paylaştıgınız eve de yerleşmezdi.
burayı kiraya verelim, hatta aç kalalım ama ben oturmam derdi.
once buyuk bir anlayısla gelmiş sonra da surekli süpheleriyle saplantılı bir bicimde huzurunuzu kacırıyor.
ya o evde kalmak psikolojisini bozdu ya da sizin birkaç davranışınızdan huylandı ve takıntı yaptı.

cocugunuzun aşısını bile soylemenize izin vermeyecek boyuta getirmis,
bir uzmana basvursanız bence iyi olur.
sizi korkutmak istemem ama boyle devam ederse cocugunuza gereksiz bir öfkeyle yaklaşabilir ilerde.

ayrıca elinin kiri, sen kadınsın ben erkek diye konusmalar vs. iyice kontrolden cıkmış bence.
mantıksız davranıslarına cevap bulamadıkca sapıtıyor.
daha fazla olayı abartmasına zaman tanımadan (eger ki onunla devam etmek istiyorsanız) onu sevdiginizi vs soyleyerek uzmana gitmeye ikna etmeye calısın.

eski eşi o kadar abartılı biçimde sorun yapan kişi o adamla paylaştıgınız eve de yerleşmezdi.
burayı kiraya verelim, hatta aç kalalım ama ben oturmam derdi.
once buyuk bir anlayısla gelmiş sonra da surekli süpheleriyle saplantılı bir bicimde huzurunuzu kacırıyor.
ya o evde kalmak psikolojisini bozdu ya da sizin birkaç davranışınızdan huylandı ve takıntı yaptı.

cocugunuzun aşısını bile soylemenize izin vermeyecek boyuta getirmis,
bir uzmana basvursanız bence iyi olur.
sizi korkutmak istemem ama boyle devam ederse cocugunuza gereksiz bir öfkeyle yaklaşabilir ilerde.

ayrıca elinin kiri, sen kadınsın ben erkek diye konusmalar vs. iyice kontrolden cıkmış bence.
mantıksız davranıslarına cevap bulamadıkca sapıtıyor.
daha fazla olayı abartmasına zaman tanımadan (eger ki onunla devam etmek istiyorsanız) onu sevdiginizi vs soyleyerek uzmana gitmeye ikna etmeye calısın.

Evlenmeden önce de eski eşime takıntılıydı .O telefon olayı da evlenmeden önce oldu ve benim zorumla bir psikiyatriste gittik.Ikı şlaç verdi bir ay kadar kullandı çok uyku yaptığı için devam etmedi ama tekrar gitmemiz lazım.

Bunu bende düşünüyorum .Evim annemlere bir sokak uzaklıkta cocuklar da küçük sayılır ,yakın olmak hep işime geldi şimdiye kadar.BU yüzden bu evi almıştık.

yakınlarda bulabilirsiniz biraz taşın altına elinizi sokmanız lazım.

Bunu bende düşünüyorum .Evim annemlere bir sokak uzaklıkta cocuklar da küçük sayılır ,yakın olmak hep işime geldi şimdiye kadar.BU yüzden bu evi almıştık.

Hadi evi halettiniz, sadece yeni açılmış mekanlara mı gidebileceksiniz eşinizle. Burası geçen ay açıldığı için eski eşimle gitmediğimize emin olabilirsin için rahat olsun mu diyeceksiniz? Üzgünüm aile terapisi tek seçenek. Gene evi kiraya verin ama bunun yapacağınız tek özveri olduğunu bilsin. Toptan başka bir şehre taşınmayı bile isteyebilir.

Evlenmeden önce de eski eşime takıntılıydı .O telefon olayı da evlenmeden önce oldu ve benim zorumla bir psikiyatriste gittik.Ikı şlaç verdi bir ay kadar kullandı çok uyku yaptığı için devam etmedi ama tekrar gitmemiz lazım.

bence o evle ve gecmisle iliskili bir sey olmadıgını görmesi ikna olması lazım.
hem doktor telkinleri ve ilac etkisi hem de yeni bir baslangıc yapmıs gibi hissetmek ikinize de iyi gelebilir...
gereksiz nakliye ucreti ev tasıma yorgunlugu vs mutlulugunuzun yanında hic kalır.
baktınız hala duzelme olmuyor zaten ev sizin. ayrılırsanız tapulu evinize geri donersiniz.

Çok mu aşıktınız? Çünkü bana hep şey gelir; bir kere evlenmiş ve boşanmış kadınlar daha mantıklı kararlar alır, daha ayakları yere basar ve daha emin ilerler. E bu adamın evlenmeden sorunlu olduğu belliymiş. Çok mu aşıktınız?

Bu forumda herkes bilgi sahibi olmadan fikir sahibi!! Neden yanlis tavsiye veriyosunuz ozguven icin psikiyatrist napicak ozguven hapi mi yazicak ??? Psikologa gidip terapiyle cozebilir ozguven sorununu

Psikolog yerine Psikiyatrist demişim ne olacak yani Allah Allah ne bu fevrilik! Biraz sakin !

Çok mu aşıktınız? Çünkü bana hep şey gelir; bir kere evlenmiş ve boşanmış kadınlar daha mantıklı kararlar alır, daha ayakları yere basar ve daha emin ilerler. E bu adamın evlenmeden sorunlu olduğu belliymiş. Çok mu aşıktınız?

Eski eşim çok ama çok ilgisizdi ,kıskanmaz sahip çıkmazdı .Bir de üzerine aldattı .Açıkçası tekrar evlenmeyi düşünmüyordum ama şimdiki eşim o kadar cok ilgili,kıskanan,sahip çıkan,iltifatlar eden birisi evet sanırım kapıldım .Zaman zaman evlilik konusunda şüpheye düştüm çevrem ve ailemde destekleyince evlendim.Onu hala seviyorum bir çok iyi yönü var ancak bu takıntıları beni mahvediyor .

Hadi evi halettiniz, sadece yeni açılmış mekanlara mı gidebileceksiniz eşinizle. Burası geçen ay açıldığı için eski eşimle gitmediğimize emin olabilirsin için rahat olsun mu diyeceksiniz? Üzgünüm aile terapisi tek seçenek. Gene evi kiraya verin ama bunun yapacağınız tek özveri olduğunu bilsin. Toptan başka bir şehre taşınmayı bile isteyebilir.

Aynen öyle dediğiniz gibi mesela diyor ki sen onunla her yere gitmişsin özellikle yurt dışı şimdi biz gitsek sen daha önce onunla gittin ,ben seninle hiç bir yere gidemeyecekmiyim ?Ben oralara gittim ama hiç mutlu değildim seninle kapı önüne çıksam mutlu oluyorum önemli olan huzur diyorum ama yetmiyor ne yapsam ne desem yetmiyor .O hep aynı sözleri tekrarlıyor .
Kendi memleketine bu yaz gittik açıkçası ben de sevdim ve acaba ilerde yerleşsek mi dedim ki o bu acaba mı hemen yerleşelim bir iki sene içinde diye algıladı yada işine mi geliyor bilemiyorum .Evi satip yarısı ile ordan ev alıp diğer yarısı ile de bir mekan açmak istiyor ve bunların hepsi benim üzerime olacakmış ama ben onun bu hayallerini duyunca vazgeçtim neden bilmiyorum hemen atlaması beni rahatsız etti.Bir de olur da orda yapamazsam geri dönüşü olmaz korkuyorum .Gitmeyeceğim .

asıl tedavi görecek biri varsa oda şimdiki eşiniz..eş denilirse..resmen sizi çıldırtıyor..farkında değilsiniz..halen ev değiştirmek şudur budur..adım gibi eminim çoçuklarınla yanlız hayat sürsen daha mutlu olursun..babanda düşüncesinede katılmıyorum..nedemek başşında erkek olsun da ne olursa olsun..canım sen bu adamla yaşadığın sürece..devam edecektir..özür felan hepsi hikaye..bir an önce kurtul derim yol yakınken..

asıl tedavi görecek biri varsa oda şimdiki eşiniz..eş denilirse..resmen sizi çıldırtıyor..farkında değilsiniz..halen ev değiştirmek şudur budur..adım gibi eminim çoçuklarınla yanlız hayat sürsen daha mutlu olursun..babanda düşüncesinede katılmıyorum..nedemek başşında erkek olsun da ne olursa olsun..canım sen bu adamla yaşadığın sürece..devam edecektir..özür felan hepsi hikaye..bir an önce kurtul derim yol yakınken..

Farkındayım beni çıldırtıyor .Ben aldatıldığımı öğrendiğimde ki ikinci şans vermiştim eşime o tekrar yaptı ve ikincisinde boşandık,boşandığımda bu kadar acı cektiğimi hatırlamıyorum .Kendi gücümün farkında bile değildim o zamanlar ama insan bir noktaya gelince yapması gerekeni yapıyor .Şimdi ise gücümün tükendiğini ve yorulduğumu hissediyorum .Çok zor ...

Aynen öyle dediğiniz gibi mesela diyor ki sen onunla her yere gitmişsin özellikle yurt dışı şimdi biz gitsek sen daha önce onunla gittin ,ben seninle hiç bir yere gidemeyecekmiyim ?Ben oralara gittim ama hiç mutlu değildim seninle kapı önüne çıksam mutlu oluyorum önemli olan huzur diyorum ama yetmiyor ne yapsam ne desem yetmiyor .O hep aynı sözleri tekrarlıyor .
Kendi memleketine bu yaz gittik açıkçası ben de sevdim ve acaba ilerde yerleşsek mi dedim ki o bu acaba mı hemen yerleşelim bir iki sene içinde diye algıladı yada işine mi geliyor bilemiyorum .Evi satip yarısı ile ordan ev alıp diğer yarısı ile de bir mekan açmak istiyor ve bunların hepsi benim üzerime olacakmış ama ben onun bu hayallerini duyunca vazgeçtim neden bilmiyorum hemen atlaması beni rahatsız etti.Bir de olur da orda yapamazsam geri dönüşü olmaz korkuyorum .Gitmeyeceğim .

Canım şu anda babanın üzerine olduğu için evde söz hakkı yok. Evi satıp ev ve dükkanı senin üserine bile alsa boşanma durumunda yarısında onun da hakkı oluyor. Hiç sevmem böyle ince hesaplar yapan insanları. Sakın sakın düşünme. Hem senin çocuklarının okulu var . Senin artık mutlu olacağın zamanlar bunlar ama nelerle uğraşıyorsun. Bence terapiye ikna et çünkü laftan anlamıyor. Ben seninle kapının önüne çıksam mutluyum nasıl güzel bir laftır. Bu güzel cümleleri bile anlamayan adama ben daha ne diyim. Çok üzüldüm senin için umarım hakkıdna hayırlısı olur.

bak canım o ev senin ve çocuklarının,senin üzerine bile olsa satıpta ne başka ev al,ne de iş kur.yeni yasayla her şey ortak.şu anda o evde eşinin hakkı yok ama,satıp başka alırsanız hak iddia edebilir,bu tarz yaşanmış olaylar var:34:

Back
X