• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançık ve arabada sinir krizi

Canım şu anda babanın üzerine olduğu için evde söz hakkı yok. Evi satıp ev ve dükkanı senin üserine bile alsa boşanma durumunda yarısında onun da hakkı oluyor. Hiç sevmem böyle ince hesaplar yapan insanları. Sakın sakın düşünme. Hem senin çocuklarının okulu var . Senin artık mutlu olacağın zamanlar bunlar ama nelerle uğraşıyorsun. Bence terapiye ikna et çünkü laftan anlamıyor. Ben seninle kapının önüne çıksam mutluyum nasıl güzel bir laftır. Bu güzel cümleleri bile anlamayan adama ben daha ne diyim. Çok üzüldüm senin için umarım hakkıdna hayırlısı olur.

aklın yolu bir.:1:

Canım şu anda babanın üzerine olduğu için evde söz hakkı yok. Evi satıp ev ve dükkanı senin üserine bile alsa boşanma durumunda yarısında onun da hakkı oluyor. Hiç sevmem böyle ince hesaplar yapan insanları. Sakın sakın düşünme. Hem senin çocuklarının okulu var . Senin artık mutlu olacağın zamanlar bunlar ama nelerle uğraşıyorsun. Bence terapiye ikna et çünkü laftan anlamıyor. Ben seninle kapının önüne çıksam mutluyum nasıl güzel bir laftır. Bu güzel cümleleri bile anlamayan adama ben daha ne diyim. Çok üzüldüm senin için umarım hakkıdna hayırlısı olur.

Teşekkür ederim evin babamın üzerinde olması beni de rahatlatıyor.Satmayı ve başka şehire gitmeyi düşünmüyorum ama ancak kiraya verip başka bir eve gecebilirim .Son bir kez elimden geleni yapacağım ama hemen değil çünkü bu sefer iplerin kopma noktasına geldiğini anlaması lazım .Şimdiye kadar bir özür diler hallederim havasındaydı ama artık yetmiyor .

Psikolog yerine Psikiyatrist demişim ne olacak yani Allah Allah ne bu fevrilik! Biraz sakin !

Ben fevri degilim sadece bilgi sahibi olmadigimiz konularda susmayi ogrenmeliyiz cunku ikisi tamamen farkli branslar biri doktor digeri psikoloji mezunu..mimarka muteahiti karisgirmaya benziyor bu sadece bilin diye soluyorum

Teşekkür ederim söyledikleriniz elbette aklımda kalacak .Evi satarsak bile ben kendi üzerime alacağım bu konuda taviz veremeyeceğimi biliyor kendisi de bunu normal karşıladı .Param için evlendi mi bilemiyorum ama benim nafaka dışında başka bir gelirim yok .Ailemden ona bir şey kalmaz ona derken tabi ki benden dolayı cunku annemle babam çok gençler ancak çocuklara kalır

Yaniliyords olabilirim tabiki gunah aliyorsam allah affetsin ama yinede aklimizin bir kosesinde her ihtimali bulundurmaliyiz.yorumumu olgunluk ve anlayisla karsilayip savunmaya gecmediginiz icin cok tesekkur ederim bu forumda sizin gibi uyelere ihtiyacimiz var :)

Ben fevri degilim sadece bilgi sahibi olmadigimiz konularda susmayi ogrenmeliyiz cunku ikisi tamamen farkli branslar biri doktor digeri psikoloji mezunu..mimarka muteahiti karisgirmaya benziyor bu sadece bilin diye soluyorum

ben avukatım canım yeterince bilgim ve kültürüm var sağol :)

Kuzenimin sorunlu ikinci esinden bahsetmistim.. Kuzenim annesinin ona birakacagi evi satip ustune kredi cekip sirf esi olay cikarmasin diye yeni ev almisti ve simdi yarisi gidecek bilginize.. Bence asla babanizin ustune olan eve el surmeyin unutmayin o ev sadece sizin degil cocuklarinizin da.. siz degil evi degistirmek ulke degistirseniz bos gereken esinizin kafa yapisini degistirmesi ve bence imkansiz gibi gorunuyor.. Bu yaz icimi acitan bir olay yasadim yakin arkadasim evlendi anne babasi cok yillar oncd bosanmis ve her ikisi de evli baskalariyla.. Annesi dugune gelemedi cinku uvey babasi eski esi kiskanmasindan inanilmaz olay yaratti ve arkadasim butun gece agladi... ve hala da cok uzgun bilmiyorum damantikli ve duzgun bir yol cizin derim.

Kuzenimin sorunlu ikinci esinden bahsetmistim.. Kuzenim annesinin ona birakacagi evi satip ustune kredi cekip sirf esi olay cikarmasin diye yeni ev almisti ve simdi yarisi gidecek bilginize.. Bence asla babanizin ustune olan eve el surmeyin unutmayin o ev sadece sizin degil cocuklarinizin da.. siz degil evi degistirmek ulke degistirseniz bos gereken esinizin kafa yapisini degistirmesi ve bence imkansiz gibi gorunuyor.. Bu yaz icimi acitan bir olay yasadim yakin arkadasim evlendi anne babasi cok yillar oncd bosanmis ve her ikisi de evli baskalariyla.. Annesi dugune gelemedi cinku uvey babasi eski esi kiskanmasindan inanilmaz olay yaratti ve arkadasim butun gece agladi... ve hala da cok uzgun bilmiyorum damantikli ve duzgun bir yol cizin derim.

Evi satmayı asla düşünmüyorum hele ki bu son olaydan sonra aslaaaa ..Babamın üzerine olması da beni rahatlatıyor eski eşimin icra durumundan dolayı önceden babama devretmiştik ve öyle de kaldı .Ev değiştirsek de eşim bir arıza çıkarır bana göre de çünkü tek sorunu o değil .Bu sefer eskiden gittiğim yerlere daha fazla takacak sorun edecek ,derdi ev olsaydı buraya isteyerek gelmezdi şimdi bahane ediyor .

Dürüst davranılmayı hak eden erkek yok,belki vardır ama ben tanışmadım henüz bence kimse hayatına giren kişilere (erkeklere)geçmişi tam anlamıyla anlatmamalı.Adamlar ''geçmiş''kavramına vakıf değil.Aslında kafalarına taktıklarından değil,nerden huysuzluk çıkaracaklarını şaşırıyorlar. O kadar hassas olan adam bile bile boşanmış kadınla evlenmezdi.Ciddi anlamda bir kaybetme korkusu yaşatın ona. Terbiyesiz adam ya.

Dürüst davranılmayı hak eden erkek yok,belki vardır ama ben tanışmadım henüz bence kimse hayatına giren kişilere (erkeklere)geçmişi tam anlamıyla anlatmamalı.Adamlar ''geçmiş''kavramına vakıf değil.Aslında kafalarına taktıklarından değil,nerden huysuzluk çıkaracaklarını şaşırıyorlar. O kadar hassas olan adam bile bile boşanmış kadınla evlenmezdi.Ciddi anlamda bir kaybetme korkusu yaşatın ona. Terbiyesiz adam ya.

Bana kendimi o kadar kötü hissettiriyor ki ses tonu ve mimikleri de eklenince ..Sanki çok kötü bir şey yaşamışım gibi.Suçlu hissetirmeye çalışıyor .Hayatında onca bekar kız olmuş ama neden madem boşanmış ve çocuklu kadınla evlendin dediğimde ben seni sevdim onları sevmedim diyor artık inanmıyorum .Beni sevseydi bu kadar eziyet etmezdi

Cok merak ettim bu hakaretlerine ragmen onu hala seviyor musunuz ve sevgisine gercekten inaniyor musunuz? Seven insan sevdiginin incinmmemesi icin kendinden bile fedakarlik yapar.. sevmek seviyorum demek degil bunu davranislarda hissettirmektir..

Cok merak ettim bu hakaretlerine ragmen onu hala seviyor musunuz ve sevgisine gercekten inaniyor musunuz? Seven insan sevdiginin incinmmemesi icin kendinden bile fedakarlik yapar.. sevmek seviyorum demek degil bunu davranislarda hissettirmektir..

Yorumunuzun hemen üstündeki yorumumda artık sevgisine inanmadığımı yazmıştım.

En tahammül edilmez erkek tipi eşiniz.
Lafta sizi kıskanır ve hayatı size zindan eder, ama para geldiği noktalarda o kıskançlık unutulur.
Eski eşinizi azıcık kıskanıyor olsa en baştan o evde oturmayı gururuna yediremez, veya sizin aldığınız yüklü nafakayı.
Geçsin bu ayakları, bu adam düzelir mi? Bence düzelmez.
Eğer bu tavırları çocuklarınızın hayatını etkileyecek düzeye geldiyse, çocukların yanındada size bağırıyorsa yol verin gitsin.

Aynen öyle dediğiniz gibi mesela diyor ki sen onunla her yere gitmişsin özellikle yurt dışı şimdi biz gitsek sen daha önce onunla gittin ,ben seninle hiç bir yere gidemeyecekmiyim ?Ben oralara gittim ama hiç mutlu değildim seninle kapı önüne çıksam mutlu oluyorum önemli olan huzur diyorum ama yetmiyor ne yapsam ne desem yetmiyor .O hep aynı sözleri tekrarlıyor .
Kendi memleketine bu yaz gittik açıkçası ben de sevdim ve acaba ilerde yerleşsek mi dedim ki o bu acaba mı hemen yerleşelim bir iki sene içinde diye algıladı yada işine mi geliyor bilemiyorum .Evi satip yarısı ile ordan ev alıp diğer yarısı ile de bir mekan açmak istiyor ve bunların hepsi benim üzerime olacakmış ama ben onun bu hayallerini duyunca vazgeçtim neden bilmiyorum hemen atlaması beni rahatsız etti.Bir de olur da orda yapamazsam geri dönüşü olmaz korkuyorum .Gitmeyeceğim .

derdi anlaşıldı.......seni bilinç altında suçlu hissttirmeye çalışıyor.....hani afedersin ikinci el manasında......belki onu iyi hissettirmen için maddi anlamda birşeyler yapmalısına getirmeye çalışmış.......herşey senin üzerine olsa dahi boşanmak istiyorum seninle yapamıyorum çok kıskancım heyyoooo dediğinde malın yarısı ona ait olacak......çok çirkin hesaplar çook

geçsin bunları......bence aklının başına gelmesinde tek yol bu adamı boşaman ve maddi konularda erkeğin bu şekilde talepkar olmasını hoş karşılamaman.......belki boşanmaya kalkarsan düzelir........terapiste ihtiyacı yok bu adamın:34::34::34::34::34:

derdi anlaşıldı.......seni bilinç altında suçlu hissttirmeye çalışıyor.....hani afedersin ikinci el manasında......belki onu iyi hissettirmen için maddi anlamda birşeyler yapmalısına getirmeye çalışmış.......herşey senin üzerine olsa dahi boşanmak istiyorum seninle yapamıyorum çok kıskancım heyyoooo dediğinde malın yarısı ona ait olacak......çok çirkin hesaplar çook

geçsin bunları......bence aklının başına gelmesinde tek yol bu adamı boşaman ve maddi konularda erkeğin bu şekilde talepkar olmasını hoş karşılamaman.......belki boşanmaya kalkarsan düzelir........terapiste ihtiyacı yok bu adamın:34::34::34::34::34:

Şimdilik boşanmayı düşünmüyorum çunku beynen hazır değilim yeni bir boşanma evresine ayrıca cocuklar da onu çok sevdi ve alıştı .İlk eşimden boşanmam çok sancılı ve yıpratıcı geçti yorgunum ..Ama bir hata yapmasını bekliyorum elimde kesin bir delil olmalı ki tek celsede bitsin mesela şiddet ya da aldatma gibi .Bir tokatla bile darp raporu alınıyor ilk boşanmam da aldım. Maddi olarak ise onun eline hiç bir fırsat vermeyeceğim ,aklı başında üniversite mezunu bir kadınım ,kafam çalışıyor ama duygularıma yenildim .Ev satılmayacak,nafakayı zaten çocuklarım için harcıyorum ve biriktiriyorum .Bir de kendi yasaklı olduğu için kredi kartı yok ve kredi çekemiyor .Bana çektirip araba almayı düşünüyor kendi ödeyecekmiş ama buna da izin veremeyeceğim.

Şimdilik boşanmayı düşünmüyorum çunku beynen hazır değilim yeni bir boşanma evresine ayrıca cocuklar da onu çok sevdi ve alıştı .İlk eşimden boşanmam çok sancılı ve yıpratıcı geçti yorgunum ..Ama bir hata yapmasını bekliyorum elimde kesin bir delil olmalı ki tek celsede bitsin mesela şiddet ya da aldatma gibi .Bir tokatla bile darp raporu alınıyor ilk boşanmam da aldım. Maddi olarak ise onun eline hiç bir fırsat vermeyeceğim ,aklı başında üniversite mezunu bir kadınım ,kafam çalışıyor ama duygularıma yenildim .Ev satılmayacak,nafakayı zaten çocuklarım için harcıyorum ve biriktiriyorum .Bir de kendi yasaklı olduğu için kredi kartı yok ve kredi çekemiyor .Bana çektirip araba almayı düşünüyor kendi ödeyecekmiş ama buna da izin veremeyeceğim.

Aklı başında kafası çalışan bir kadın olmanızdan şüphem yok.....lakin kadınların kafası farklı çalışır......kadınların en büyük sorunu gerçeği kabullenmekte zorlanmalarıdır.........ben de aynı kıskanç adamla evliydim.......çok ilgi gösterirdi.......çokseverdi........saatbaşı beni arardı ailemden kıskanırdı
Ha sonra ne oldu .........beni yerlere göklere sığdıramayan adam meğer sarışınlardan hoşlanırmış benimle doktor olduğum için evlenmiş.......teni sarışın tenine değmeden yapamıyormuş........arkadaşlarıma bunu sorup durdum teni sarışın tenine değmeden yapamıyorum demek ne demek ben anlamadım biriniz bana anlatsın......bu halim aylarca sürdü
Sizin evliliğinizle ilgili yorum yapmam haddime değil lakin bir erkeğe resti çektiğinizde gerçek yüzünü gösterir ya da uzatmaları oynamaya başlayabilirsiniz..........bildiğim tek şey bir erkek için borçlanmamanız gerektiği

Aklı başında kafası çalışan bir kadın olmanızdan şüphem yok.....lakin kadınların kafası farklı çalışır......kadınların en büyük sorunu gerçeği kabullenmekte zorlanmalarıdır.........ben de aynı kıskanç adamla evliydim.......çok ilgi gösterirdi.......çokseverdi........saatbaşı beni arardı ailemden kıskanırdı
Ha sonra ne oldu .........beni yerlere göklere sığdıramayan adam meğer sarışınlardan hoşlanırmış benimle doktor olduğum için evlenmiş.......teni sarışın tenine değmeden yapamıyormuş........arkadaşlarıma bunu sorup durdum teni sarışın tenine değmeden yapamıyorum demek ne demek ben anlamadım biriniz bana anlatsın......bu halim aylarca sürdü
Sizin evliliğinizle ilgili yorum yapmam haddime değil lakin bir erkeğe resti çektiğinizde gerçek yüzünü gösterir ya da uzatmaları oynamaya başlayabilirsiniz..........bildiğim tek şey bir erkek için borçlanmamanız gerektiği

Cok haklısınız bir erkek için öyle ya da böyle borçlanmamak gerekir .Bu tür ince hesapları daha net görmemi sağladı yapılan yorumlar .Herkese çok çok teşekkür ediyorum.

Eşimle ikimizinde ikinci evlilikleri ...Ikı cocuğum var aldatıldığım için boşandım ve uç yıl sonra şimdiki eşimle tanışarak evlendik .Mutlu ve güzel bir hayatımız var aslında ya da ben öyle sanıyordum .Eşim çok kıskanç zaman zaman beni çok bunaltsa da tolere ediyordum bir şekilde ancak dün bir siniri krizi geçirdim ve halen iyi değilim .
İlk eşim ilk flörtümdü ve erken yaşta evlendik ben daha üniversitede okuyordum .İlk yıllar mutlu olmuştum ancak aldatıldım ve boşandık .Maddi durumumuz da iyiydi ve işimiz de gereği çok seyahat ettik ,gezdik vs .Benim ilk eşimden önce ve sonra şimdiki eşime kadar bir flörtüm olmadı yani iki erkek ve iki evlilik diyelim.Şimdiki eşim ise çok fazla sayıda ilişkisi olmuş tabiri caizse hiç boş kalmamış .Buna rağmen benim ilk evliliğimi inanılmaz kıskanıyor ,o adam sana dokundu ıonu öldürmek istiyorum ..lafları nerdeyse her gün duyuyorum.
Birlikte bir pastaheneye gitsek daha önce onunla gittin mi bir otele baksak onunla kaldı mı ,eski bir kıyafet bunu o mu aldı ...Dün çocukları babam aldı her cumartesi alır gezdirir biz eşimle başbaşa gezelim diye sağolsun ,eşimle çıktık .Ikı üç saat gördüğü her mekanı sordu kızmaya bunalmaya başladığımı uyardım..Ona daha çok aşıktından başladı ,şu cafe eskiden güzel kahve yapardı lafımda tabi onla oraya giderdin değil miden çıktı daha neler neler ..en son tamamen uyduruyor nişanlıyken feryat figan etmeseydin onunla evlenmezdin dedi ve böyle bir şey yok .Açıkladım tane tane ve dedim ne olursun bak çıktık bir kaç saat başbaşa dolaşacağız ne olur zehir etme ...Kansızlık ve demir eksikliği yaşıyorum ve çok halsizim son günlerde tahlillerim diplerde ..resmen yalvardım ne olur yapma dedim ama devam etti.Ben ağlamaya başladım o bağırmaya başladı ...
Eski eşimle yaşadığım beraber aldığımız evde yaşıyoruz şimdiki eşim evlenince yanıma taşındı çünkü onun evi yok ve şartlar bu evi kiraya verip başka bir ev tutmaya elvermedi ama bunu ikimizde istiyoruz henüz 8 aylık evliyiz .O eşya aldı yeniledi .Herşeyi bilerek ve isteyerek evlendi hatta evlenmeyi isteyen kapımda resmen yatan kendisiydi .Şimdi ise bu evde yaşamanın ona zor geldiğini ve benim hiç çaba göstermediğimi söyledi .Ben mi çaba göstereceğim ne yapayım dedim sen ev buldun da ben mi istemedim ya da sen masrafları karşıladın da hayır mı dedim .Evi satamam satmak istemiyorum zaten tapu babamın üzerine .Beyefendi memnun değilmiş bu evde yaşamaktan ama onun çaba sıfır .Benim yüklü miktar nafaka gelirim var ,kira vermiyoruz çocukların eğitim masraflarını da sağolsun ailem karşılıyor yani maddi olarak ben ve çocuklarım ona yük değiliz .Hatta onun maaşından daha cok benim bu eve getirim var ama bir gün olsa lafını etmedim ancak ev konusunda konuşunca arabada sinir krizi geçirdim hayatımda yapmadığım şeyi yaptım resmen saçımı başımı yoldum ben bile kendime inanamıyorum nasıl bu duruma geldim ben ..
Bütün gece ağlayarak yattım ,eve giridğimiz an özür diledi bir daha konuşmayacakmış bu konularda ama kaç kez özür diledi ve kaç kez aynı şeyleri yaptı ve kaç kez ben ona şans verdim sayısını hatırlamıyorum .
Gece ana mesajlar atmış pişmanım ne olur affet diye ama affedemiyorum .Ben ağlarken o pişmanım yazarken salonda bir yandan da cips yiyordu .Beni o halde gördü ve hala boğaz derdinde inamıyorum onu samimi bulmuyorum .Bugün de çıkalım gezelim diye özür diliyor içten değil .
Düzgün anlatamamış olabilirim kusura bakmayın ne olur ,çok üzgünüm uykusuz ,perişan.
Ne olur yardımcı olun ben nasıl kurtarabilirim bu durumu ,ne yapmalıyım ?

senin evinde yaşıyo ailen çocukların masraflarını karşılıyo nafaka paran eve giriyo ev dönüyo bi şekilde buda yalandan gurur yapıyo yeme bu numaraları adam adam değil bence, numara gösteri hepsi

ben avukatım canım yeterince bilgim ve kültürüm var sağol :)

Ahh ahh milletvekillerinin dogru duzgun turkce konusamadigi bir ulkede psikiyatristle psikolog ayrimini bilmeyen bir avukat gormekte hic sasirtici olmadi :) uni mezunu olmak cok ayri birsey kulturlu olmak kendini yetistirmek ayri birsey :) bu sekilde yazdiginda burdaki kendini yetistirmis uni mezunu olmayan arkadaslarimiza haksizlik ediyosun :)

o zaman neden evlendi ?Ben onun eski eşini sorun etmiyorum.Onun da ilk evliliğinden ıkı kızı var .Bir sürü sevgilisi olmuş hatta facebookdan ordan burdan çıkıp yazarlar .Ben bunları bile sorun etmiyorum o tutup benim nikahlı eski eşimi sorun ediyor yarabbim anlamıyorum .Benim hayatıma başkaları görmüş olsa benimle evlenmezmiş bir de bu kadar çifte standartlı .

Ben de tam bunlari yazacaktim, bosanmis bir kadinla evlenmeyi kaldiramayacksa evlenmeseymis. Yani evlenirken gozu kor muydu? Siz bir yere gitmeyin, o bir psikiyatra gitsin bence.

Beyin keyfi yerinde bu arada, begenmedigi eski kocanizin parasini yiyip onunla beraber aldiginiz evde oturuyor. Pastaneden giysiden kiskanclik yapacagina , kimin parasiyla alinan evde oturdugunu bir dusunsun bence, Bunlarin hepsi tiyatro konu sahibesi, bence siz attan inip esege binmissiniz. Cocuklarini muhtac etmeyen, her gelirinizi karsiladigi gibi kocanizi da besleyen adami birakip bu adami mi aldiniz?

Son düzenleme:
Ne güzel açıklamışssın hazır değilim ikinci bir boşanmaya derken :( üstüne bişey söyleyemiyorum haklısın çünki allah yardımcın olsun ama benim kanaatım kendini zorluyor kıskanç görünmek için gururlu ya zoruna gidiyorya o sebeplede evi sattırcak . Ya adam gibi otursun seni mutlu etsin yada hazır olduğunda boşa . Bu ne ayıp bişey ya herkesin bir mazisi vardır elbetteki kaldıkı seninki resmi ve legal bir birliktelik.kendini üzme krize filanda girme hatta : Aaaa evet burdada oturmuştuk burdada yemiş içmiştik de inan bana kendi kesicek.sinir oldum

Back
X