Eşimle ikimizinde ikinci evlilikleri ...Ikı cocuğum var aldatıldığım için boşandım ve uç yıl sonra şimdiki eşimle tanışarak evlendik .Mutlu ve güzel bir hayatımız var aslında ya da ben öyle sanıyordum .Eşim çok kıskanç zaman zaman beni çok bunaltsa da tolere ediyordum bir şekilde ancak dün bir siniri krizi geçirdim ve halen iyi değilim .
İlk eşim ilk flörtümdü ve erken yaşta evlendik ben daha üniversitede okuyordum .İlk yıllar mutlu olmuştum ancak aldatıldım ve boşandık .Maddi durumumuz da iyiydi ve işimiz de gereği çok seyahat ettik ,gezdik vs .Benim ilk eşimden önce ve sonra şimdiki eşime kadar bir flörtüm olmadı yani iki erkek ve iki evlilik diyelim.Şimdiki eşim ise çok fazla sayıda ilişkisi olmuş tabiri caizse hiç boş kalmamış .Buna rağmen benim ilk evliliğimi inanılmaz kıskanıyor ,o adam sana dokundu ıonu öldürmek istiyorum ..lafları nerdeyse her gün duyuyorum.
Birlikte bir pastaheneye gitsek daha önce onunla gittin mi bir otele baksak onunla kaldı mı ,eski bir kıyafet bunu o mu aldı ...Dün çocukları babam aldı her cumartesi alır gezdirir biz eşimle başbaşa gezelim diye sağolsun ,eşimle çıktık .Ikı üç saat gördüğü her mekanı sordu kızmaya bunalmaya başladığımı uyardım..Ona daha çok aşıktından başladı ,şu cafe eskiden güzel kahve yapardı lafımda tabi onla oraya giderdin değil miden çıktı daha neler neler ..en son tamamen uyduruyor nişanlıyken feryat figan etmeseydin onunla evlenmezdin dedi ve böyle bir şey yok .Açıkladım tane tane ve dedim ne olursun bak çıktık bir kaç saat başbaşa dolaşacağız ne olur zehir etme ...Kansızlık ve demir eksikliği yaşıyorum ve çok halsizim son günlerde tahlillerim diplerde ..resmen yalvardım ne olur yapma dedim ama devam etti.Ben ağlamaya başladım o bağırmaya başladı ...
Eski eşimle yaşadığım beraber aldığımız evde yaşıyoruz şimdiki eşim evlenince yanıma taşındı çünkü onun evi yok ve şartlar bu evi kiraya verip başka bir ev tutmaya elvermedi ama bunu ikimizde istiyoruz henüz 8 aylık evliyiz .O eşya aldı yeniledi .Herşeyi bilerek ve isteyerek evlendi hatta evlenmeyi isteyen kapımda resmen yatan kendisiydi .Şimdi ise bu evde yaşamanın ona zor geldiğini ve benim hiç çaba göstermediğimi söyledi .Ben mi çaba göstereceğim ne yapayım dedim sen ev buldun da ben mi istemedim ya da sen masrafları karşıladın da hayır mı dedim .Evi satamam satmak istemiyorum zaten tapu babamın üzerine .Beyefendi memnun değilmiş bu evde yaşamaktan ama onun çaba sıfır .Benim yüklü miktar nafaka gelirim var ,kira vermiyoruz çocukların eğitim masraflarını da sağolsun ailem karşılıyor yani maddi olarak ben ve çocuklarım ona yük değiliz .Hatta onun maaşından daha cok benim bu eve getirim var ama bir gün olsa lafını etmedim ancak ev konusunda konuşunca arabada sinir krizi geçirdim hayatımda yapmadığım şeyi yaptım resmen saçımı başımı yoldum ben bile kendime inanamıyorum nasıl bu duruma geldim ben ..
Bütün gece ağlayarak yattım ,eve giridğimiz an özür diledi bir daha konuşmayacakmış bu konularda ama kaç kez özür diledi ve kaç kez aynı şeyleri yaptı ve kaç kez ben ona şans verdim sayısını hatırlamıyorum .
Gece ana mesajlar atmış pişmanım ne olur affet diye ama affedemiyorum .Ben ağlarken o pişmanım yazarken salonda bir yandan da cips yiyordu .Beni o halde gördü ve hala boğaz derdinde inamıyorum onu samimi bulmuyorum .Bugün de çıkalım gezelim diye özür diliyor içten değil .
Düzgün anlatamamış olabilirim kusura bakmayın ne olur ,çok üzgünüm uykusuz ,perişan.
Ne olur yardımcı olun ben nasıl kurtarabilirim bu durumu ,ne yapmalıyım ?