Kıskançlığımdan fesatlığımdan gebereceğim...

Benim de yükselenim:KK53:
Bu aralar gene başladı benim de kıskançlıklarım. Özellikle maddi konularda.
Kendimi yiyorum resmen.
Birisinin kıyafetlerine, birinin arabasına vs. Sürekli bende yok diyip zıvanadan çıkıyorum kendi kendime.
Ama sonra düşünüyorum, daha kötü durumda da olabilirim diye. (Ki yaşadım)
Sende kendini öyle teskin etmeye çalış.
Başka çıkar yolu var mıdır bu durumun?o_O
Acaba burçların ters etkilerimi ki

Özeleştiri yapacağım derken kendinizi bu kadar gömmeye de gerek yok. Bunların farkında olduğunuza ve de bunlardan rahatsız olduğunuza göre, kötü bir insan değilsiniz diye düşünüyorum. Yani o fesatlık dediğiniz şey gerçek anlamda bir fesatlık değil gibi. Hayatınızda neler oluyor? Çok mutsuz olduğunuz bir şeyler mi var, yaşantınız sizi tatmin etmiyor mu? İnsanın kendi hayatındaki boşluklar arttıkça, başka hayatlar ona daha da kusursuz, özenilecek şeyler gibi gelmeye başlıyor. Önce hayatınızdaki sorunları bulmalısınız, bulamıyorsanız, bir psikologa gitmelisiniz. İç huzurunuzu buldukça, şimdi bu kadar çok kafaya taktığınız başkalarının hayatları giderek önemini yitirecek.

Güldüm ya galiba psikopatım ben deyince :) baya baya bunalmışsın sen boşver Allah onlara veriyorsa da kim bilir ne dertleri de vardır , sağlık olsun yeter ki dünya malını kıskanma boş işler bence.

İlgileniyorum denmez mesela retro ne demek bilmiyorum ama etkileri olduğuna inanıyorum
Retro, bir gezegenin geri hareketi demek.
Gezegenin gerilemesi de, gezegen hangi konudan etkiliyse, o konular da aksaklık çıkması demek.
Yani şöyle ki, mesela merkür iletişimi temsil eder. Merkür geri hareketteyken iletişimle ilgili komularda skıntı yaşarız genelde.
Neptün'de kişinin hayal dünyasını temsil eder. Geri hareketteyken, geçmişte yaşadığın hayal kırıklıklarını tekrar yaşıormuş gibi hissedersin. Geçmişte yaşayıp unuttuğun hisleri tekrar çıkartır karşına.
Çok detaylı bir konu aslında ama yüzeysel olarak bu.
Tabi bizim durumumuzu sadece bu ikisine yükleyemeyiz.
Açılar, evler vs. Var.
Ve bence de kesinlikle etkiliyor

AHahaha o kadar tatli anlatmissiniz ki gulumsemeden edemedim. Sorununuzu kabul etmeniz bile iyileseceginizin gostergesi bence. Gecici bir donemdir saniyorum. Devam ederse uzmana danismak lazim

Retro, bir gezegenin geri hareketi demek.
Gezegenin gerilemesi de, gezegen hangi konudan etkiliyse, o konular da aksaklık çıkması demek.
Yani şöyle ki, mesela merkür iletişimi temsil eder. Merkür geri hareketteyken iletişimle ilgili komularda skıntı yaşarız genelde.
Neptün'de kişinin hayal dünyasını temsil eder. Geri hareketteyken, geçmişte yaşadığın hayal kırıklıklarını tekrar yaşıormuş gibi hissedersin. Geçmişte yaşayıp unuttuğun hisleri tekrar çıkartır karşına.
Çok detaylı bir konu aslında ama yüzeysel olarak bu.
Tabi bizim durumumuzu sadece bu ikisine yükleyemeyiz.
Açılar, evler vs. Var.
Ve bence de kesinlikle etkiliyor

Ay bu tam ben vallaha ben şuanki yaşadığım ben yani

Evet biz bazı insanlarin bazi şeyleri hic haketmediğini düşünüyoruz kendimizce,ancak,onların içinde kopan fırtınaları ve ne bedeller ödediklerini,baska sorunları olup olmadıklarını bilmiyoruz.
Biz görünene odaklanıyoruz.
Bir de görünmeyen var.
Böyle düşün

İnsan kendi hayatından memnuniyetsizlik duyduğu zaman başkalarının hayatlarıyla istemeden de olsa kıyaslama yapar.Neden onda var da bende yok? Benim neyim eksik? O benden daha mı çok hakediyor gibi..

Belki şu an hayatınızda bir şey yoktur.Ama yarın bir gün sizin de olabilir.Bence gayet insani bir durum.Sizin de hayatınız yolunda gitmeye başlayınca farketmeden geçer bu durum.

Ben size bunu hissetmeyin kıskanmayın diyemem.Sadece bu sürede biraz kendinize odaklanın, meşgul tutun bir şeyler yapmaya çalışın.Fazla insanlarla muhattap olup kendinizi bunalıma sokmayın.

Bu durumun geçici olduğunu düşünün.Yarın bir gün siz de bir şeylere sahip olacaksınız.İş evlilik çocuk vs. Knedinize bu kadar yüklenmeyin.

Son dönemde herkesi herşeyi kıskanır oldum. Kimsenin iyilik hak ettiğini düşünmüyorum. Nasıl bu hale geldim bilmiyorum.

Biri evleniyor onu kıskanıyorum.
Birinin çocuğu oluyor onu kıskanıyorum.
Birine hediye alınıyor onu kıskanıyorum.
Biri işe başlıyor onu kıskanıyorum.
Birine iltifat ediliyor onu kıskanıyorum.

Kurtulamıyorum bu fesatlıktan. Kurtulamıyorum. Ben bencilleştikçe hayatım kötüleşiyor, insanlarla cümle kurmak istemiyorum, farkındayım kötü bişey olduğunun ama kıskançlığımdan geberiyorum. Kurtulamıyorum.

Sanki herkes kötü ve hiç kimse hiçbir güzelliği hak etmiyormuş gibi hissediyorum. Yeni oldu bu da. Son bir aydır falan. Niye oldu anlamıyorum. Nasıl kurtulacağım onu da bilmiyorum.

Lütfen yermeden kırmadan öneri paylaşın.
Bende kötü bişey olduğunun farkındayım ama böyle düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi.

Haşa Allaha bile o bunu hak etmiyor ne diye veriyorsun diyecek durumdayım.

Galiba psikopatım ben, kalbim karardı. Nasıl düzeleceğim bilmiyorum. Lütfen bişeyler önerin bana.
yaşın kaç psikolojik bir çöküntü içindesin sanırım bnde öyleyim ve seni anlıyorum..ama hayatında ne eksikse onu kıskanırsın bn de çocuğu olanları hamileleri kıskanıyorum ve onlar etraftan çok değer görmeyi hakediyomuş gibi hissediyorum sanki işyerimde de anne olanlar kayırılıyor halbuki öle bişe yok kafayı yedim sanırım psikolojim hiç iyi değil

Nasıl bir dua etmem lazım. Valla kendimden bunaldım. Böyle bir insan değildim. Nasıl oldu bilmiyorum kendimi tanıyamıyorum.

Arabızda dua bilen varsa yazar mı. Normal mi bu durum onu bilmiyorum.
Öncelikle sosyal medya hesaplarinin hepsini dondur inan bana bu cok iyi gelecek sana canim.

Dua et inşirah suresini oku anlamını da kuzum kalbin ferahlar ve tabiki psikolojik destek almalısın.

yaşın kaç psikolojik bir çöküntü içindesin sanırım bnde öyleyim ve seni anlıyorum..ama hayatında ne eksikse onu kıskanırsın bn de çocuğu olanları hamileleri kıskanıyorum ve onlar etraftan çok değer görmeyi hakediyomuş gibi hissediyorum sanki işyerimde de anne olanlar kayırılıyor halbuki öle bişe yok kafayı yedim sanırım psikolojim hiç iyi değil

30 yaşındayım çok istediğim birşey zinhar olmuyor bu yüzden de Allaha küs gibiyim yani, oda sen bans kafa tutuyosun dua etmeyide sana nasip etmiyorum diyor ama kırgınım yani. Salak salak tripler içindeyim. Sanki Allaha bir zararı varmış gibi töbe töbe

Öncelikle sosyal medya hesaplarinin hepsini dondur inan bana bu cok iyi gelecek sana canim.

Dua et inşirah suresini oku anlamını da kuzum kalbin ferahlar ve tabiki psikolojik destek almalısın.

İnşirah suresini okuycam. Bir dileğim var aslında gerçekleşmesini çok istediğim ama bir türlü gerçekleşmeyen. Belki o olsa bu denli triplere girmicem ama işte Allah nasip etmiyor. Bende inatla vazgeçmiyorum. Bazı insanları da suçluyorum bu sebepten ötürü, ki dinimizie göre de suçlular zaten kaçarları yok. İşte gel gelelim bu insanlarında istekleri gerçekleşip benim işim olmayınca kuduruyorum.

30 yaşındayım çok istediğim birşey zinhar olmuyor bu yüzden de Allaha küs gibiyim yani, oda sen bans kafa tutuyosun dua etmeyide sana nasip etmiyorum diyor ama kırgınım yani. Salak salak tripler içindeyim. Sanki Allaha bir zararı varmış gibi töbe töbe

İnşirah suresini okuycam. Bir dileğim var aslında gerçekleşmesini çok istediğim ama bir türlü gerçekleşmeyen. Belki o olsa bu denli triplere girmicem ama işte Allah nasip etmiyor. Bende inatla vazgeçmiyorum. Bazı insanları da suçluyorum bu sebepten ötürü, ki dinimizie göre de suçlular zaten kaçarları yok. İşte gel gelelim bu insanlarında istekleri gerçekleşip benim işim olmayınca kuduruyorum.
evlimisin bekar mı..maneviyatımız eksik işte bnd eolmuyor diye Allaha küs gibiyim resmen duayı bile bıraktım bi ara ne bilim ya karışık işler çocuğu olanlar da gözüme sokuyor üstünük taslıyor onlardan da nefret ediyorum lanetli bir insanım cezalandırıldım demek ki

Sabır canım dünya imtihan dünyası her dedigimiz olmuyor yada hemen olmuyor işte...
Dedigim gibi ozellikle sosyal medyadan uzak dur ben bırakınca rahatladım kim ne halt yiyorsa yesin şimdi bakıp sinir oluyordum inanki kıskançlığım olmadığı halde..
Istediğin her neyse hakkında hayırlıysa olsun InşAllah canim...
Kendine zarar verdigini düşünüyorsan psikolojik destek de al derim ben.

Kuantum diye bişey var demi?

bak konuyu düsünürken aklima geldi. benim sirket sahibi cok cok cok zengin adam parmagini siplatsin istedigi herseyi yaptiriyor. karisi okadar mi güzel okadar mi zarif okadar mi bakimli ama gözlerindeki o hüzün. onlarin yerinde olmak isteyen kac insan var. ama cocugu 19 yasinda vefaat etmis. o aciyi hangi para hangi is hangi güzellik alir? sen cocugum büyücek güzel günler yasicam derken cocugun saglikliyken ummadik anda ölsün. disardan cok güzel hayat ici bom bos. herzaman derim Allahim herseyimi al ama böyle bana aciyi nolursun yasatma. hic birseyim olmasin ama evlatim saglikli mutlu olsun ömrü benden uzun olsun. kos koca adam her karsilastigimizda cocugumun resmini görmek ister nolur getir biraz seviim der. icinde neler kopuyordur Allah bilir. ondan aklinda bulunsun o insanlarin basina iyi geliyorsa herkezin kötü sinavlari da oluyor. su an durumum belki cok güzel mutlu hayatim var ama cocukken neler yasadim bi ben bilirim. ilerd basima ne gelcek orasida maglum. ondan elindeki güzeliklerin kiymetini bil hersey sende bitiyor. oturup bekleme ona güzel is mi cikti. sende cabala bugün olmazsa ilerde birgün illahi olur.

Evli mısınız ?
Mesleğiniz var mı?
Çocuğunuz var mı?
Bazen insan bosluktanda bu hislere kapılıyor .
Bence hayatınızı doldurmaya ve bol bol dua etmeye çalışmalısınız .
Ayrıca çok insanı bir duygu herkeste kıskançlık vardır .
Yok diyen yalan söylüyordur .

evlimisin bekar mı..maneviyatımız eksik işte bnd eolmuyor diye Allaha küs gibiyim resmen duayı bile bıraktım bi ara ne bilim ya karışık işler çocuğu olanlar da gözüme sokuyor üstünük taslıyor onlardan da nefret ediyorum lanetli bir insanım cezalandırıldım demek ki
Kuzum imtihan inanki geçecek bana hep öyle derlerdi soylemesi kolay derdim...
6 yıl benimde olmadi duadan ve tedaviden asla vazgecmedim ve hayırlısıni istedim sende öyle yap gerekirse psikolojik destek al ben almıştım.

Bak evladim oldu şükür ama şuan baska sıkıntılarım var yani sıkıntı bitmez değişir inanki.
Rabbim gönlüne göre versin.

Back
X