kiskancligimi kontrol edemiyorum:((

sen nerenle okuyorsun bilmiyorum ,yabanci uyruklu benim ama sen turkceyi bilmiyorsun galiba,ben masteri bitiriyorum,ales sinavina iki sene once girdim,ha bir de genel kulturun olsaydi bu tabiri 'oturmaktan hemaroid cikardim' halk agzinda kullanildigini bilirdin

kadınlar genelde kendilerni çirkin hissettikleri dönemlerde bunu daha çok yaşıyorlar.herkesin olabilir böyle dönemleri.kendini bakımsız hissettiği dönemler.o zman daha çok çevresindeki kızlara kıl olmaya başlıyorsun.onların senden daha iyi olduğunu dşünüyorsun .

Neden yanlış?

Tam da peanın söylediği kültür olayına uyan bir örnek :)

iyide kısa süreli bir evlilik oldu yani mutlu olamadılar .sen şimdi demek isiyorsun ki benim anladığım kadarıyla birbirine eşit kişiler evlenirse daha uygun olur .ama olmadı işte bu örnekte onu demek istedim ben .

her ilişkini başında olur ama siz sonua yani yeni bir haytında başına gelmişsiniz. ya birazda evlilik korkusu sorumlulugu aynı evde yaşama duygusu dürtülerin sana herşeyi düşündürür. Bilirim o duyguları her insan bi ara yaşar bunlar ama aşarsın zaman la ama kendi kendie yaptıgını bılemni isterim şahsen sevgilin mrunda bile değil b kıskançlıgın kendinden emin şekilde konuşmuş seninle. sadec kendini sıkıyorsun biraz güzel şeyler düşün beraber vakit geçir atlatırsın. Atladılmıycak şeyler değil sace kendine yaptıgını bil diyorum sen hariç kimsenin umrunda değil bu durum

oturmaktan hemaroid çıkardımı bizim buralarda kimse söylemez bu 1.
amerikan dili ispanyol dili ne alaka diyorum,dil sayısal ne alaka diyorum...
23 yaşında hem üniversite bitirip hem master bitirdiğine inanmam için nohut beyinli olmam lazım...

sadece master + ünv in 7 sene sürüyor yavru...
neyse,ales diyosun lys diyosun,bizi yiyosun...
alesteki matematikle lys matematiği arasında dağğğğğlar kadar fark var...are you eating me

evet ya ben üniversiteyi bile 23 yaşımda bitirdim yani hazırlık vs .23 de bitti.23 te hem iki üniveriste hem master haklısın belki yalan yanlış birşeyler yazıyor arkadaş kendini kanıtlamak istemedi heralde .bunlara gerek yok ki.zaten kıskanmasınada gerek yok da o ayrı konu .

Ben de 21 yaşımda ögretmenliği bitirdim 2 yılda yüksek lisans 23 yaşımda olay bitmişti.

Bu kısımda haklı olabilir.

Pardon ben yanlış anlamışım sizi.

Kültür olayına binaen örnek verdim sadece.

Yoksa ben de tasvip etmiyorum.

işte canım,olay bu,kız nişanlısından eğitimce daha eksik olduğunda kıskanmaya başlıyor çevresindeki kızlardan...ben nişanlısının da doktor olduğuna inanmıyorum ama neyyyse,fazla araştırmacıyım ya,bikaç forum önce(sivilce ilacı) roaccutane ı burdakilere sormuş dermatolog verdi yan etkileri ne kullanayımmı diye...şahhhsen ben tıpla ilgili bi sorunum olsa ve nişanlım doktor olsa ona sorardım...
doktorsa tabii
işte yalan yanlış yazıyo herkes nasılsa kimse tanımıyo ya sallıyo haybeden...
kıskanmaya bence de gerek yok ama kıskanıyolar bacı biz napalım

cerraha sivilce ilacını sormaktansa kullananların yorumlarını merak etmiş olabilir

cerraha sivilce ilacını sormaktansa kullananların yorumlarını merak etmiş olabilir

kızlar şu olaydaki mantık hatalarını bitek ben görüyor olamam dimi?
tıp 1 e başlıyor dil mezunu bi insan...
ales diyor lys daha olmadan tıpa başlıyorum diyor...
23 yaşındayım 6 dil biliyorum diyor,
türkçe bilmiyorum tam olarak diyor sonra halk ağzında böyle derler diyor,nerenle okuyorsun diyor...
diyor da diyor.
yemedim.

Bu forumda artık herkes saldırganlaşmaya başladı niyeyse. İnsanlar bir derdi olduğunda konu açamayacak duruma geldi. Kız doğru veya yalan bir konu açmış, vaktiniz varsa ve doğru olduğunu düşünüyorsanız cevap yazarsınız. Yalan söylediğini düşünüyorsanız okuyup gülüp geçer sayfayı kapatırsınız, anlamıyorum ya bu nedir böyle. Bazı kişilerin günlük streslerini atmak için buralarda gezindiklerini düşünmeye başladım ben.

Ayrıca 23 yaşında master bal gibi de biter. Ben de 23 yaşımda bitirdim ve aynı yaşta doktoraya başladım.. Keşke insanlara karşı biraz önyargısız yaklaşabilsek.....

arastirmaci ruhun zayif demek,yabanci uyruklular lys ye girmez,farkli sinava girer, nisanlim cerrah dermatolog degil
ayrica yalan soylemem icin neden yok

yurtdışından türkiyeye gelen öğrencilerde lys şartı istenmiyor gibi hatırlıyorum. farklı bi uygulama vardı.

o değil de kız daha eğitimiyle ilgili hiçbişey söylemeden ilk konuya giriş yorumun çok iticiydi. doğruya doğru...

vaktim var ve yalan olduğunu düşünüyorum,insanların vakitlerini çalarken hiç olmazsa biraz rezil edebileyim istiyorum.stresim de yok şükür
ama yine de teşekkürler.

ya neyse ne canım .neden kendi uydurup açsın ki bu konuyu bence gerçektir.

istediyim,morel,pisikoloji,sevdiyim diye yazarsa ben de öyle yazarım,kusura bakmasın...itici olan türkçeyi böyle kullanmak...ben de dil hatası yapabilirim,ama bu kadar belli bariz dil hatası yapmak eğitim eksikliyidir

Birden çok beğen tuşu olsaydı keşke.. Çok doğru hatırlıyorsunuz, lys şartı yok evet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…