kiskancligimi kontrol edemiyorum:((

bak orasını bende anlamadım .ha denilince okunuyor mu tıp bende başlayayım bare .dilci nasıl sayısaldan girebiliyor ki?

matematike calisdim ,canim cikti,o da yardimci oldu, ayip soylemesi hemoroid cikardim oturup calismaktan,ama daha once alese calistigim icin biraz faydasi oldu, baya zorlandim

o25ben 23yasindayim, bir tanesi hatta numarasini hastaneden bulmus surekli rahatsiz ediyordu,hatta bir gece mesaj atti ki dun gece cok guzeldi falan,aslinda benleydi o gun

Nişanlın senden genç mi ?

3. üniversitem demişsin de...

Kaç yaşındasın ?

yuksek lisansla bitiriyorum tipa basliyorum
iki yas genc

Ben de yaşını yazdığını,sonradan gördüm.

Önce 23 demişsin,sonra nişanlım 2 yaş genç demişsin.

Bir de yabancı uyruklu olduğunu düşünmüyorum.
Tamamen Türkçe günlük konuşma dili ve tabirleri kullanıyorsun.Kısaltmaları bile biliyorsun.

Tıbba başlama mevzusu ilginç.

Eksik anlattığın birşeyler var gibi...

olabilir canım .bende mesela sevgilimin yanında güzel kız görünce kıskanırım :)
güzel olsun yeter benim için kıskanma nedeni.
kültür-eğitim yönünden birbirine uygun olması ve aynı dilden konuşmanın bir ilişkide önemli olduğunu düşünüyorum yinede .birbirini tamamlamak önemli tabikide.

ilişkinizi çok yıpratırsanız sevgi aşk bitince saygı da kalmaz
çok bunaltmayın
erkekler biriktirir sonra patlar dönüşü olmaz
siz pişman olursunuz
seviyorsanız niye ayrılıyorsunuz, dikkat edin başka kızlarla samimi olmasına izin vermeyin ama bunaltmayın
sürekli söylerseniz aklına sokabilirsiniz ya da artık laflarınızı ciddiye almayabilir
ara sıra ziyarete gidin hem o hem de etrafındakiler sizi görsün uzak dursunlar
ama adamı sıkmayın

düğüne az vakit kaldığından bence stresten ve kaybetme korkusundan böyle davranıyorsun.ilişkinizi yıpratma.o sana böyle davransa iyi olurmu.

matematike calisdim ,canim cikti,o da yardimci oldu, ayip soylemesi hemoroid cikardim oturup calismaktan,ama daha once alese calistigim icin biraz faydasi oldu, baya zorlandim

hey ilahi komedya,daha lys olmadı sen neyin tıpına başlıyosun,alesin matematiğiyle türev integral mi anladın...
hemoroid çıkardığın için alıyolardır tıpa belki
hem nişanlın doktormuş,ayıptır söylemesi oa sorsan,oturmaktan hemoroid olunmayacağını öğrenirdin babycim...
baya zorlandımbayaaaa

turkce konusmam iyidir ama yazim hatalari yapiyorum
ben 23o 25yasinda benden iki yas buyuktur yani
evet hic tip gibi bir dusuncem yoktu nisanlim aklima soktu

benle biri ilgileniyordu iki-üç sene önce .çocuk doktordu .ben istememiştim bütün arkadaşlarım kızım salakmısın ilerde çok kazanır rahat edersin demişti.çocukda çok şaşırmıştı geri çevirmeme nedense .var öyle birşey hanımlarda cidden .amann sevmedikten sonra ne anlamı var .ben istemem sevgi önemli benim için kararrımdan asla pişman olmadım .bugün olsa yine aynı kararı veririm .bunu hatırladım senin yorumunu okyunca.

eksik değil bacım yalan,yalan...
kaç gündür bişeyler oluyo burda,foruma fantazi için girmeye mi başlıyor insanlar nedir,
uffak bi matematik hesabıyla
arkadaş 23 nişanlısı -2=21
21 yaşında doktor,tıp 6 sene...
nişanlısı 15 yaşında tıbbiyeye başlamış,
evet burdan çıkardığım tek sonuç nişanlının dahi olduğu,woohooo!

turkce konusmam iyidir ama yazim hatalari yapiyorum
ben 23o 25yasinda benden iki yas buyuktur yani
evet hic tip gibi bir dusuncem yoktu nisanlim aklima soktu

canım sen yanlış anlamada yani 23 te başlasan 30da biticek yani çalışma hayatına ne zaman başlayacaksın ki?kimse için bir yaştan sonra tıp falan okumam .mühendis diplomamı beğenmeyen gelmesin hiç.:)

onun mesajından alıntı yaptım yoksa qıcık ne olakibak onun mesajına

görmemişim :) ama çok sert girdin be arkadaşım. ayrıca yurtdışından gelen öğrencilere farklı uygulama oluyor diye biliyorum. yani bizdeki sistemi baz almayın.

konu sahibi anlatsana biraz sende :)

bence kıskançlığından vazgeç yoksa gerçekten kaybedersın. etrafında o kadar kız varmış acıdım sana .
allahtan benım kocamın etrafında 1 tane bıle yok yoksa kafayı yerdim

bu konu fakemı arkadaşlar püffffffffffff boşuna 2 dakıkamı harcamış oldum

yok çocuk 25 yaşındaymış şekerim :)neyse ne ya zaten kıskanmasın kimse kimseyi önemli olan bu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…