bak orasını bende anlamadım .ha denilince okunuyor mu tıp bende başlayayım bare .dilci nasıl sayısaldan girebiliyor ki?
bak orasını bende anlamadım .ha denilince okunuyor mu tıp bende başlayayım bare .dilci nasıl sayısaldan girebiliyor ki?
o25ben 23yasindayim, bir tanesi hatta numarasini hastaneden bulmus surekli rahatsiz ediyordu,hatta bir gece mesaj atti ki dun gece cok guzeldi falan,aslinda benleydi o gun
Nişanlın senden genç mi ?
3. üniversitem demişsin de...
Kaç yaşındasın ?
yuksek lisansla bitiriyorum tipa basliyorum
iki yas genc
nişanlıyım babycim
son derece de mutluyum...
ama qicik oluyorum böylelerine
açıkçası eğitimden ziyade kültür önemli ancak şimdi mesela ben nişanlımın morali morel diye,psikolojiyi,pisikoloji diye,istediğimi,istediyim diye yazmasını istemem,bu benim için direkt soğuma sebebi...
çok irrite edici benim için...kız erkekten daha eğitimsiz kültürsüz olunca,erkeğin çevresinde eğitimli denk kızlar olunca,kızlar kompleks yapıyorlar...sana denk gelmemiştir,ben çok uğraştım valla arkadaşlarımın sevgililerinin kıskançlığıyla...çekemiyorlar.
matematike calisdim ,canim cikti,o da yardimci oldu, ayip soylemesi hemoroid cikardim oturup calismaktan,ama daha once alese calistigim icin biraz faydasi oldu, baya zorlandim
pea, sen de yazım kurallarına pek dikkat etmiyosun sankiqıcık ne yaw
Ben de yaşını yazdığını,sonradan gördüm.
Önce 23 demişsin,sonra nişanlım 2 yaş genç demişsin.
Bir de yabancı uyruklu olduğunu düşünmüyorum.
Tamamen Türkçe günlük konuşma dili ve tabirleri kullanıyorsun.Kısaltmaları bile biliyorsun.
Tıbba başlama mevzusu ilginç.
Eksik anlattığın birşeyler var gibi...
bazı kızlar doktor görünce özellikle bi de yakışıklıysa dibi düşüyor... doktor her zaman popüler bizim ülkede hem çok iyi kazandıkları için hem de çok saygın oldukları için... o yüzden ben kendi adıma nişanlınızı kıskanmanızı anlıyorum çünkü kızlar çok ilgi gösteriyor olabilir... benim üniversitede bir arkadaşım varsı sevgilisi doktordu...o kadar psikopat bir adam olmasına rağmen kız ayrılmıyordu her şiddetini çekiyordu...düşün daha evlenmeden böyle davranıyordu ona....adam doktor olmasa hayatta çekmezdi kız...bazen işte sırf doktor diye kızlar doktor sevgili manyağı oluyor bazen...
Ben de yaşını yazdığını,sonradan gördüm.
Önce 23 demişsin,sonra nişanlım 2 yaş genç demişsin.
Bir de yabancı uyruklu olduğunu düşünmüyorum.
Tamamen Türkçe günlük konuşma dili ve tabirleri kullanıyorsun.Kısaltmaları bile biliyorsun.
Tıbba başlama mevzusu ilginç.
Eksik anlattığın birşeyler var gibi...
turkce konusmam iyidir ama yazim hatalari yapiyorum
ben 23o 25yasinda benden iki yas buyuktur yani
evet hic tip gibi bir dusuncem yoktu nisanlim aklima soktu
onun mesajından alıntı yaptım yoksa qıcık ne olakibak onun mesajına
pea haklı.
Atatürk bile Latife Hanım'ı, Fikriye Hanım'a tercih etmiş :)
eksik değil bacım yalan,yalan...
kaç gündür bişeyler oluyo burda,foruma fantazi için girmeye mi başlıyor insanlar nedir,
uffak bi matematik hesabıyla
arkadaş 23 nişanlısı -2=21
21 yaşında doktor,tıp 6 sene...
nişanlısı 15 yaşında tıbbiyeye başlamış,
evet burdan çıkardığım tek sonuç nişanlının dahi olduğu,woohooo!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?