• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık krizindeyim :((

hiç öyle bir patrona rast gelmediğim için çok da hayal edemedim aslında.
belki siz haklısınızdır.

yine de konu sahibini haksız buluyorum :) sebebi de böyle kıskanç eşler yüzünden alın teri ile çalışan genç kızların işten atıldığına şahit olmuşluğum var. gıcık oluyorum.

Konu sahibi kızlara bir şey demiyor aslında
Onu asıl kızdıran eşinin bireysel olarak çiçek almak istemesi

Bana göre bu kıskanılacak bir konu, kızlar değil de bu iyi niyet ve centilmenlik.

Konu sahibi kızlara bir şey demiyor aslında
Onu asıl kızdıran eşinin bireysel olarak çiçek almak istemesi

Bana göre bu kıskanılacak bir konu, kızlar değil de bu iyi niyet ve centilmenlik.

Valla beni en iyi siz anladınız ben eşime kızıyorum fazlasıyla centilmen ve düşünceli :mad:

Çok yipranirsiniz. Yapmayin.
Hep böyle kiskanc mıydınız? Yeni mi başladı?

Genel müdürün çalışana çiçek aldığını da ilk defa duyuyorum. Ama kıskandığını belli etmeden ciddi şekilde konuş bence.

Senın konunu okuyunca bizim işyerınde çalışan çırak var o aklıma geldı.
Kadın benı kıskanıyomus ki kocasıyla alakam yok ve bakmamda yanı..
Herkesde eşimle nasıl birbirmizi sevdiğimizi bilir :))
Ama kadın kocası benım yanıma gelınce delırıyormus :))
Ne saçma davranışlar bunlar. Kocanı kendınden soğutursun sadece.

Böyle bir durumda boşanmak falan aklınıza gelmesi çok kötü bir durum. Bir erkeğe göre yaptığı çok normal görünebilir, ona sıkıntınızı güzelce anlatın, içiniz rahatlayacaktır.

Sen elif__ misin
Yada Lorena
Buda yeni üyeliğinmi

Cidden Elif nerede? Kıskançlık krizi geçirip kocayı mı öldürdü acaba?
Burdayım niye arkamdan konuşuyosunuz

Konu sahibine gelince,
Çok haklısın hediye almak ne demek bırak hediyeyi ben kutlamasına bile katlanamazdım
Bu arada önemli olan orda kızların olması değil eşinin onlara nasıl davrandığı

Aynı fikirdeyim.
Ben nedense normal göremedim adamın tavrını.
Patron patronluğunu bilmeli. İşyeri olarak organizasyon yapılıyorsa katılmalı, tek başına olmaz.

Burdayım niye arkamdan konuşuyosunuz

Konu sahibine gelince,
Çok haklısın hediye almak ne demek bırak hediyeyi ben kutlamasına bile katlanamazdım
Yoooo bariz bir şekilde yazdık buraya, niye arkandan konuşalım.

Özlendin, merak ettik seni.

cuma dogumgunumdu. sagolsun isyerindeki arkadaslar pasta vs. almışlar kutladik. hepsi erkek bu arada. ne onlar kotu dusundu ne ben ne esim. cslisan bayanlari neden hep tehdit olarak görüyorsunuz

cuma dogumgunumdu. sagolsun isyerindeki arkadaslar pasta vs. almışlar kutladik. hepsi erkek bu arada. ne onlar kotu dusundu ne ben ne esim. cslisan bayanlari neden hep tehdit olarak görüyorsunuz

Size özel olarak çiçek alan var mıydı?

Bence çiçek iş arkadaşları için uygun bir hediye değil. Bir süs eşyası, kalem, kıyafet, kitap ya da topluca bir hediye tercih edilmeli.
Ama eşin art niyetli olsa senin yanında dile getirmez zaten.

'Çiçek uygun bir hediye değil başka bir şey almalısın' deseydin daha etkili olurdu.

Back
X