• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık krizindeyim :((

Çiçek özeldir,eşin düşünceli gelmedi açıkçası bana.. düşünceli bi erkek önce eşini düşünsün bi zahmet! Ortak bi hediye veya pasta alınır kutlanır,o kadar!
Aman kıskandığını belli etme,özgüvensizlik,eziklik vs vs saçmalık geliyor bana da bunlar. Kıskanıyorsan belli etmeyip napacaksn?tiyatro sahnesi değil, yuvanız orası. Eşinize her duygunuzu dürüst yaşamanızın nesi yanlış anlayabilmiş değilim. Önemsediğim bişeyi içime atıp umursamaz durursam karşımdaki nerden bilecek rahatsız olduğumu. Benim eşim kıskanç değildir halbuki ben çok kıskancım. Bu durum kocayı soğutacak uzaklaştıracaksa hay hay önden buyursun.
Kendinizi iyi tanıyın,neyi kaldırabilecek neyi kaldıramayacak olduğunuzu en iyi siz bilrisiniz. Bunu da su testisi su yolunda kırılmadan önce anlatın bence

Böyle şeyler gayet doğaldır kıskanmayın senin kıskançlığın abartılmış

bu konuda tek göze batan şey çiçek mevzusu ise bence sıkıntı yok.

buradaki bir çok kişi gibi eşiniz çiçeğe farklı bir anlam yüklememiştir.
ya da en basitinden düşünememiştir.
bence konuyu büyütmemelisiniz.

ama eğer başka göstergeler de varsa ona göre değerlendirmek gerek.

her kurumun farklı kültürü olduğu da bir gerçektir. bunu da göze alarak konuşmalı. eşinizin iş yerinde doğum günü kutlamaları vs adetse, belki müdürün hediye vermesi de adettir ve düşünüp bir hediye seçmektense çiçek tercih etmesi bana daha normal geliyor.

gereksiz bir tepki vermişsiniz.
bir gün işyerine öğlen eşinizle yemeğe gidin, kadınları da tartmış olursunuz

eşinizi iş arkadaşlarından kıskanmanız çok saçma hele ki kızların ya da eşinizin bu konuda ters bir davranışını görmemişken.gül genelde sevgiliye vs alınan bir şey olduğu için gül alırdım demesi biraz garip olmuş ama eminim ki gayet masum bir şekilde düşünmüştür bunu yoksa zaten size söylemezdi.

Can'ım senin hormonlar tavan yapmış abartacak bişey yok senin cevrende yani iş ortamında hiç erkek öğret arkadaşın yokmuş kötü düşünme empati yap relax

Hamile iseniz hormonların eseridir bunlar bence abartacak bir şey yok ama çiçek değil de başka bir hediye düşünebilirdi. Şimdi kıskandığınız şeylere yarın gülebilirsiniz.

Özel hediye almak, çiçek gibi sevgililerin milli hediyesi haline getirilen bir şey seçmek doğru değil bence ama art niyeti olsa sanırım size söylemezdi. Yalnız kıskançlığınızı belli etmeyin derim daha çok itersiniz. Eşinizle aranzı iyi tutarken, rahatsız olduğunuz şeyleri de tatlı tatlı söyleyin elbette. Burada önemli olan eşinizin size güven vermesi. Sizin şu anki durumunuz, eşinizin iş değişimi sizin kıskançlığınızı tetiklemiş bence ani tepkiler vermeden sakin sakin değerlendirin durumu. Kendinize daha çok bakmayı da ihmal etmeyin tabii.:)

bence bilseydim çiçek alırdım demesi tamamiyle sizin kıskanacağınızı bu konuda zaafınız olduğunu bildiği için demiştir. yani bence çiçek felan alınmayacaktı en azından ben böyle düşünmek istedim.
bu kadar kıskançlık normal değil hele yeni başlayan bir evliliği btiirmek de hiç normal değil. eşine güveneceksin seni seçmiş seninle evlenmiş böyle yaparak aklına sokarsın hiç aklında yokken. ve önemliside evet kendine güven.
bende eşimi çok seviyorum 2 ay oldu evleneli çok kıskanmıyorum kıskansada belli etmiyorum. evlenmeden evvelde yüzüne çok demişimdir aldatırsan kendine yaparsın bana birşey olmaz bırakır giderim diye. yani kadınız biraz güçlü olalım dimi

Arkadaşların soyledigi gibi bende esimin şahsi olarak çiçek alıp göndermesini istemem açıkçası alınacaksa hep beraber alinsin.

Onun dışında sadece iliskinizi yipratirsin, böyle saçma sebeplerle soguyorum derken eşini kendinden sogutursun herşey dozunda güzeldir ,en güzel zamanlarinizi böyle mahvetmeyin.

Evvela bi sakin olun ve esinizi kiskandiginizi bu kadar belli etmeyin ;)
Benim bildigim kadari ile is yerinde birine hediye alincaksa "diger is arkadaslari ile beraber"alinip verilir ,sahsi olarak cicek alip yollamak benim de hosuma gitmeyecek bi davranis olurdu ...boyoe hissetmekte haklisiniz ama tepkiniz yanlis. Esinizin kiza cicek alma gibi bi niyeti olsa bu durumu size danisarak yapmaz :) Alip yollardi sizin haberiniz dahi olmazdi. Size bunu soylediginde "mantikli olmadigini ,is arkadaslari ile beraber hareket etmesi gerektigini , diger turlu yanlis anlasilabilinecegini" anlatsaniz daha iyi olurdu bence...

Benim kadar kıskanç biri yoktur diye düşünüyorum ..ama sunu farkettim ona belli ettiğinde biseler oluyor anlarsınız işte:) gerce merhemim olsa kendi kafama surerim ama belli etmeyin derim ben

Adamin aklinda yoksa olduracaksin abartiyorsun esin mesafeyi bilir sonucta evli oldugunu unutmaz ama senin derdin kizlari varligiysa senin durumun vahim

Bu devirde guzel kadin bakimli kadin olmak cok zor hemcinslerin kiskancliklari yuzunden vallahi guzel giyinmeye korkar oldum ama siz tehlikeli birine benzemiyosuuz kiskanmaniz normal

SekerAnnee SekerAnnee

sekerimmmm;

bence gercekten de kuruntu yapiyorsunuz. basin mensubuyum her dogum gunumde, anneler gununde mudurum bana cicek yollar. yollamadigi olursa ben kendisine siparis faturasini bizzat yollardim :D

sen Nasıl benim dışımda bir kadına Çiçek almayı aklından geçirirsin

bu alinti tamamen hamilelik hormonu psikozu :)

seni ele gecirmesine musade etme.

Back
X