• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık krizindeyim :((

eşi genel müdür olduğu için olabilir diye düşündüm ben, patron gibi yani, normal çalışanlardan farkı olabilir.
tüm çalışanlarına alıyorsa eğer.
benim hoşuma giderdi patronumdan doğum günümde hediye almak.
yoksa yan masadaki arkadaşım alsa garipserim ben de.
Ben de tam tersi olsa garipserim

İlginiz için herkese teşekkür ederim..
Dün gece ciddi bir şekilde konuştum, o da beni rahatlattı ikna etti.. Şuan her şey iyi çok şükür.. Sağolun cevaplarınız için.. :KK24:

Ben kac yillik uyeyim o dediginiz uyeleri tanimiyorum , yeni uye iken kk bu kadar hakim olmak sasirtici bi ayrinti :KK14:
Niye kk bilim dalı mi neyine hakim olunacak
Üye olmadan takip edilemiyor mu ?
Yeni üyesin nasıl hemen konu açtın, yeni üyesin bunları nereden biliyorsun filan çok görüyorum böyle yorumlar

Altı üstü basit kullanımlı internet sitesi yeterli zeka seviyesinde herkes böyle şeyleri hemen öğrenebilir
Bunların beyine sasiriyorsunuz?
Siz kaç ayda cozebildiniz?

Merhaba hanımlar 6 aylık evliyim, kocamı çok seviyorum onun da beni çok sevdiğini hissediyorum zaman zaman. Ama son bir ay da eşimin iş yeri değişti bir firmada genel müdürlük yapıyor çalıştığı kısımda 2 tane kız var fizikleri görünüşleri falan fena değil, ama bütün gün onlarla aynı ortamda bulunmasını düşündükçe gün içinde çok rahatsız oluyorum, bende öğretmenim bazen kendi işime bile konsantre olamıyorum.. Bugün de bu sebepten dolayı kavga ettik, şuan çok soğuduğumu hissediyorum hatta kafamda boşanma düşünceleri bile geçti. Bugünkü olay da çalışanlarından birinin doğum günüymüş bana yakınıyor önceden bilseydim bir Çiçek hediye alırdım falan diyor, o kendine göre normal bir şey söylediğini sanıyor ama benim o an kıskançlık krizim tuttu gerçekten sen Nasıl benim dışımda bir kadına Çiçek almayı aklından geçirirsin diye.. Bilmiyorum kızlar ya bu aralar bir soğuk davranışlar da seziyorum ben mi kendi kendime kuruyorum acaba.. Azıcık rahatlatsanız beni ya..:KK43:

Oldu olacak eşinizi zincire bağlayıp evde hapsedin,işede yollamayın mazallah kızlar kapar filan..

Merhaba hanımlar 6 aylık evliyim, kocamı çok seviyorum onun da beni çok sevdiğini hissediyorum zaman zaman. Ama son bir ay da eşimin iş yeri değişti bir firmada genel müdürlük yapıyor çalıştığı kısımda 2 tane kız var fizikleri görünüşleri falan fena değil, ama bütün gün onlarla aynı ortamda bulunmasını düşündükçe gün içinde çok rahatsız oluyorum, bende öğretmenim bazen kendi işime bile konsantre olamıyorum.. Bugün de bu sebepten dolayı kavga ettik, şuan çok soğuduğumu hissediyorum hatta kafamda boşanma düşünceleri bile geçti. Bugünkü olay da çalışanlarından birinin doğum günüymüş bana yakınıyor önceden bilseydim bir Çiçek hediye alırdım falan diyor, o kendine göre normal bir şey söylediğini sanıyor ama benim o an kıskançlık krizim tuttu gerçekten sen Nasıl benim dışımda bir kadına Çiçek almayı aklından geçirirsin diye.. Bilmiyorum kızlar ya bu aralar bir soğuk davranışlar da seziyorum ben mi kendi kendime kuruyorum acaba.. Azıcık rahatlatsanız beni ya..:KK43:
sen böyle yaptıkça adam kendini bulunmaz hint kumaşı sanacak sal ipini gitsin bu kadar kaygılanma, bu arada 2 haftalık hamile olduğunu nasıl anladın çok merak ettim?

kıskanabilirsin bu çok normal bence ve kıskançlık bir eziklik göstergesi değildir..
eşinizin kötü niyeti yoktur olsa bunu saf gibi söylemez zaten sadece saflığından yapmış olsa gerek. yeni iş, yeni insanlar derken şaşırmış olabilir kötü niyet aramayın derim. Ben GM asistanıyım büyük bir firmada çalışıyorum ve müdürüm kimseye özel çiçek almaz çalışanlarından, hediyelere ortak katılır vs vs. sizin eşinizde bir süre sonra bundan vazgeçecektir.

Kıskanmak ayıp yada utanılacak bişey değil arkadaşım tamamen normal Aksine ben bi insan kıskanmıyorsa sevgisinden şüphe ederim Ayrıca kıskanmakta da haklısın bence bizim genel müdür kimseye özel çiçek almaz Sadece pasta söylenir yada para toplanıp hediye alınır Böyle angarya işlerle de koskoca genel müdür uğraşmaz asistanı ilgilenir Tedbirli olmakta fayda var

Şimdi ortak yapılan birşey olsa bunu da eşiniz tüm personel adına verir olabilir .

Ben çiçek böcek olayını hoş bulmadım açıkçası istemezdim de ona özel almasını ne münasebet !!

Doğum gününüz kutlu olsunun suyu mu çıkmış budaklandırmaya gerek yok.

Ha eşinizin belki kötü niyeti yok konuşmalı ve sorunu çözmelisiniz
Durumu boşanmaya getirmenin şu süreçte mantığı yok.hoşlanmadığınızı bilsin.

Bende sizin gibi bir tepki verirdim yani.Açık ve net !!

sürekli o iki kızdan bahsederseniz ya eşinizden olursun( eşş..in aklına karpuz kabuğu düşürmüş olursun)
ya da alın teriyle çalışan 2 kişiyi ekmeğinden edersin. buraya kadar haksızsın hem de çok.. bir de yani bu erkekler bulunmaz hint kumaşı değil ki. bu kadar abartılıyor. ben de evliyim ama hiç böyle triplerim olmaz..

haklı olduğun nokta ise çiçek neden yolluyor ki?? yani hangi sıfatla.. genel de toplu hediye olsa bile bu çiçek olmaz.. orda ya seni sinirlendirmek için söyledi ya da usul bilmiyor..

sen böyle yaptıkça adam kendini bulunmaz hint kumaşı sanacak sal ipini gitsin bu kadar kaygılanma, bu arada 2 haftalık hamile olduğunu nasıl anladın çok merak ettim?

Fazla da rahat bırakmamak lazım gibi gelşyor bence kıskandığını belli etmeden kontrol etmekte fayda var. Sorunuza gelince hamile değilim bu ay hamile olabileceğimi varsayıyorum sadece yönlendirmeleri falan var bilgi veriyor hoşuma gitti o yüzden ekledim takvimi

Niye kk bilim dalı mi neyine hakim olunacak
Üye olmadan takip edilemiyor mu ?
Yeni üyesin nasıl hemen konu açtın, yeni üyesin bunları nereden biliyorsun filan çok görüyorum böyle yorumlar

Altı üstü basit kullanımlı internet sitesi yeterli zeka seviyesinde herkes böyle şeyleri hemen öğrenebilir
Bunların beyine sasiriyorsunuz?
Siz kaç ayda cozebildiniz?

Buradaki uyeleri tanimak ve hangi konulari acabilecegi ihtimalini tahmin edebilmek icin belli bi zaman ve tecrube gerekir . Sizin zeka seviyenizi sorgulamadim ki nedir bu ispatlama cabasi :KK45: Ben kac ayda cozebilirim hesaplari yapmadigindan bilemiciim seker. Cellallenme ,polemikli mevzulardan hoslanmam ,kk karsilasmamak ve alintilanmamak dilegi ile.ok.

eşine bunu hissettirme, ayrıca kıskanmaktan da vazgeç. elbette eşinin işyerinde kadınların çalışması olağan bi durum. ayrıca aldatmak güzelliğe çirkinliğe bakmaz. eşinin mayası bozuksa gönlü çirkine de kayar. ama hiç zannetmiyorum. yani boşu boşuna dert etme. anca kendini yer bitirirsin böyle

Buradaki uyeleri tanimak ve hangi konulari acabilecegi ihtimalini tahmin edebilmek icin belli bi zaman ve tecrube gerekir . Sizin zeka seviyenizi sorgulamadim ki nedir bu ispatlama cabasi :KK45: Ben kac ayda cozebilirim hesaplari yapmadigindan bilemiciim seker. Cellallenme ,polemikli mevzulardan hoslanmam ,kk karsilasmamak ve alintilanmamak dilegi ile.ok.
Polemige kadını sen sokuyorsun hmm enteresan diye :KK53: yok valla bırakmam olur mu karsilasmamak alintilanmamak :KK43: bu mu yani böyle mi olsun istiyorsun :KK43: bir daha hiç olmicaz düşünsene bir ömür böyle yaşayabilir misin :KK43:

Polemige kadını sen sokuyorsun hmm enteresan diye :KK53: yok valla bırakmam olur mu karsilasmamak alintilanmamak :KK43: bu mu yani böyle mi olsun istiyorsun :KK43: bir daha hiç olmicaz düşünsene bir ömür böyle yaşayabilir misin :KK43:

İyi hos ama size ne !!!! Siz benim muhattabim
degilsiniz ,benim yazdiklarimi uzerinize alma samimiyetini nereden buldunuz ??? Offf yine maydanozzz kokusuuuu !!! Maydanozlardan nefret ederim :63: ok.by.

Sizin huyunuzu az çok biliyordur. Buna rağmen yanınızda çiçek meselesini açması doğru değil..

İyi hos ama size ne !!!! Siz benim muhattabim
degilsiniz ,benim yazdiklarimi uzerinize alma samimiyetini nereden buldunuz ??? Offf yine maydanozzz kokusuuuu !!! Maydanozlardan nefret ederim :63: ok.by.
Forum ne demek biliyor musun ?
Ortaya bir şey yazılır herkes o konu üzerinden herkesin söylediğine bir şey söyleyebilir
Yoksa seninle hayatımın her hangi bir döneminde tanımadım samimi de olmam
Forum mantığı budur
Hakim olun şu olaya :KK53:

Kıskançlığınızdan ölseniz bile bunu kocanıza yansıtmamalısınız. Ayrıca kıskanacak bir durum yok. Adamcağınızın niyeti kötü olsa bunu size söylemez zaten

Back
X