Kendisinde nasıl durum?Kızlar görüşlerinizi deneyimlerinizi almak için yazıyorum kafam çok karışık
Bu yazdan beri devam eden bi ilişkim var, uzaktan yürütüyoruz. Erkek arkadaşım beni çok seven değer veren üzmekten korkan düzgün ahlaklı birisi, ciddi düşünüyor evlilik vs. ben kendimi hazır görmediğim istemediğim için rafa kaldırıyor muhabbeti. Kısacası güzel giden bi ilişkim var ammaaa velakin;
Kıskanç ne yazık ki... Ki ben de sınırlarıma ve kararlarıma bağlı biriyim mantık çerçevesinde düşünüp ortak nokta bulmaya çalışırım bulamazsam kendi bildiğimi yaparım.
İstemediği şey şu yeni biriyle arkadaş olmamı istemiyor, yeni tanıştığım ve sosyal medyadan beni ekleyen biri yüzünden beni sosyal medya hesaplarından çıkardı görmek istemiyormuş ve şuan konuşmuyoruz tahammülü yokmuş benim birileriyle takipleşmeme.
Bu nasıl bi mantık ben anlamadım, insan sosyal bi varlık asosyal olamam ki, girdiğim ortamlarda sevgilim var diye insanlarla sohbet de mi etmeyeceğim ben ? Bu sene tayin düşünüyorum, yeni bir şehre gidicem ve şimdiden korkuyorum ne sorunlar çıkacak ilişşkimizde acaba diye.
Ve kızlar her önüme geleni kabul etmem kimseye takip atmam, tanıyor olmam sohbetimin olmuş olması bence yeterli bir sebep sosyal medyada arkadaş olmak için, bunu memleket meselesi haline getirip ya ben ya o terazisine koyan 28 yaşında bir adamla ciddi düşünmek sizce mantıklı mı ?
O eklemez, ekleyeni de kabul etmez. profilinde boy boy fotoğraflarımız var, ben ailem ekli olduğu ve bilmedikleri için koyamıyorum. Fakat hayatımdaki herkes arkadaşlarım çevrem, erkek arkadaşım olduğunu bilir.Kendisinde nasıl durum?
Sizi olmak istemediğiniz bir kalıba sokmak istemesi yanlış. Eğer yapamazsanız çok yorucu olur.O eklemez, ekleyeni de kabul etmez. profilinde boy boy fotoğraflarımız var, ben ailem ekli olduğu ve bilmedikleri için koyamıyorum. Fakat hayatımdaki herkes arkadaşlarım çevrem, erkek arkadaşım olduğunu bilir.
Ona özgüven muhabbetini açtığımda alakası yok diyip geçiştiriyor. Ben de buna bağlıyorum, aslında çok konuşkan girişken dışarıdan bakınca özgüvenli biridir, ama bu bana yaptığı şey ergenlik zamanlarından kalma gibi geliyor. Kendimi kapalı kutuya koymamı bekliyor sanırım veya ot gibi yaşamamı.Ozguveni sifir olan pasif biri.Kiskancligi da kilifi.
Yoruyor, yoruluyorum. Ortak paydada da buluşamıyoruz.Sizi olmak istemediğiniz bir kalıba sokmak istemesi yanlış. Eğer yapamazsanız çok yorucu olur.
Yoruyor, yoruluyorum. Ortak paydada da buluşamıyoruz.
Kıskanılmak güzel bir duygu gibi gelirdi ama sınırını aşınca, ve korumaya muhtaç biri asla değilim, rolünü bilmeli ilişkide. Ona rolunu hatırlatınca da ben bu ilişkide neyim ki diyor. Karışmama kızıyorsun eleştirmeme kızıyorsun iskele babası gibi biblo gibi mi durayım karşında diyor.Bu tarz insanlar kendileri yaptığı için bildikleri şeyleri karşı tarafa kısıtlama yaparak güya sevgiden kıskançlık ve koruma adı altında gösterirler.
Bu kişi güvenilir biri değil, bilginiz olsun.
Hakkınızda hayırlısı, dikkatli olun
Çektim çekmesine o yüzden yazmak istedim. Yani sizler yeni arkadaş edinmiyor musunuz ? bunu merak ettim, sevgilisi olan evli olan biri soyutlamalı mı kendisini dış çevredenResti cekeceksiniz o zaman kendisini duzeltmesi konusunda yoksa kendinizi bile bile atese atarsiniz.
Kıskanılmak güzel bir duygu gibi gelirdi ama sınırını aşınca, ve korumaya muhtaç biri asla değilim, rolünü bilmeli ilişkide. Ona rolunu hatırlatınca da ben bu ilişkide neyim ki diyor. Karışmama kızıyorsun eleştirmeme kızıyorsun iskele babası gibi biblo gibi mi durayım karşında diyor.
bu tıpler evlenıkten sonra ne oluyor bılyon mu ? Onu gıyme bunu gıyme oraya gıtme buraya gıtme ...sosyal çevre zaten olmuyor rahatına düşkün bırıysen katlanması zor oluyor.suan en yakın cevremde biri bunu yaşıyor çok mutsuz bosanmak istiyorKızlar görüşlerinizi deneyimlerinizi almak için yazıyorum kafam çok karışık
Bu yazdan beri devam eden bi ilişkim var, uzaktan yürütüyoruz. Erkek arkadaşım beni çok seven değer veren üzmekten korkan düzgün ahlaklı birisi, ciddi düşünüyor evlilik vs. ben kendimi hazır görmediğim istemediğim için rafa kaldırıyor muhabbeti. Kısacası güzel giden bi ilişkim var ammaaa velakin;
Kıskanç ne yazık ki... Ki ben de sınırlarıma ve kararlarıma bağlı biriyim mantık çerçevesinde düşünüp ortak nokta bulmaya çalışırım bulamazsam kendi bildiğimi yaparım.
İstemediği şey şu yeni biriyle arkadaş olmamı istemiyor, yeni tanıştığım ve sosyal medyadan beni ekleyen biri yüzünden beni sosyal medya hesaplarından çıkardı görmek istemiyormuş ve şuan konuşmuyoruz tahammülü yokmuş benim birileriyle takipleşmeme.
Bu nasıl bi mantık ben anlamadım, insan sosyal bi varlık asosyal olamam ki, girdiğim ortamlarda sevgilim var diye insanlarla sohbet de mi etmeyeceğim ben ? Bu sene tayin düşünüyorum, yeni bir şehre gidicem ve şimdiden korkuyorum ne sorunlar çıkacak ilişşkimizde acaba diye.
Ve kızlar her önüme geleni kabul etmem kimseye takip atmam, tanıyor olmam sohbetimin olmuş olması bence yeterli bir sebep sosyal medyada arkadaş olmak için, bunu memleket meselesi haline getirip ya ben ya o terazisine koyan 28 yaşında bir adamla ciddi düşünmek sizce mantıklı mı ?
İzin versem kıyafetime de karışır. Hatta sadece tatillerde şort giyerim, şortumun boyu kısaymış popom gözükebilirmiş böyle gezemezmişim. Yeni bi şort aldım, illa giyecekmişim boyuna bakacakmış, beni soğutuyor farkında değil.bu tıpler evlenıkten sonra ne oluyor bılyon mu ? Onu gıyme bunu gıyme oraya gıtme buraya gıtme ...sosyal çevre zaten olmuyor rahatına düşkün bırıysen katlanması zor oluyor.suan en yakın cevremde biri bunu yaşıyor çok mutsuz bosanmak istiyor
Bilmiyorum başıma ilk defa böylesi geliyorAy bu ne biçim şey.
ortak arkadaş vasıtasıyla.siz nasıl tanıştınız, yarası olan gocunur daha şimdiden böyleyse işiniz çok zor
öyle oluyor canım bak benım esım karışmazdı bız de uzaktan ilişki yürüttük universte okuyordum hıc karısmıyordu halada karışmaz sadece artık annesın daha duxgun gıyın der oran buran acılmasın der ki haklı bazen abartıyorum yanı demem o kı evlenmeden ınceönce sınyal verıyolar dıkkat etİzin versem kıyafetime de karışır. Hatta sadece tatillerde şort giyerim, şortumun boyu kısaymış popom gözükebilirmiş böyle gezemezmişim. Yeni bi şort aldım, illa giyecekmişim boyuna bakacakmış, beni soğutuyor farkında değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?