Kıskançlık...

Konuyu açan benim ve o mesaj bana ait değil yanlış anladınız herhalde

niye mi edilsin? toplum baskısı yüzünden yada ekonomik bir dayanağı olmadığı için birinin tercihi olmak için tahammül ve rıza gösteriliyor maalesef kadınlarımız tahammül eden taraf oluyor

bence toplum baskısı ve ekonomik nedenler bi yere kadar bahane ediliyor.

burada dayak yeyip de boşanmayan kadınların yarısı memur, öğretmen bilmemne ve hatta aileleri destek de oluyor. yalan değil siz de okuyosunuz bunları.

toplum baskısı diyosanız o hepimize var. bana da var.

yani bunlar bahane. herkes aynı olacak diye bi kural yok tabi ki. ama kadın kendisine insan muamelesi göstermeyen, birey yerine koymayan adama razı oluyorsa bunun sadece ne para ile ne de toplum baskısı ile alakası var bana göre, büyük kısmı kadının da vizyonunuz geniş olmaması ile alakalı.

kesinlikle abartmamışsın, sonuna kadar haklı bir tepki. baştan tepkilerini koyup, istediğini giymeye devam et, taviz verme.

Eşim pantlonuma karışınca hayrola milletin poposunamı bakıyorsunda bana karışıyorsun derim sinirlenir susar:)
Ben gözü dışarda insanların eşlerine böyle daha fazla baskı yaptiğina inanıyorum

o adamla evleniyorsanve o adam için önemliyse ilgilendirir dekolten.

ablasına karısamaz ama ikinlişi bir yola cıkıyorsa ben sunu yaparım böyle davranırım diyemez karsıdaki kıskanıyorsa

öyle diyeceksen o tarz bir adam bulup evlenseydin

Heralde kendimi ifade edemedim
Görmezden gelmek değil demek istediğim seçeneğin çok olmaması insanların buna istemesede razı olmaları
Kendine güvenen kadın profilinin buna razı olmayacağını böyle bir evliliktense evlenmemeyi tercih edeceğini biliyoruz
Tabi dediğin gibi sorunlu evliliklerin başını çektiği toplumumuz sadece bir bedene bağlayamayız birçok nedeni var bunun
Komu spotu ayrıntısı güzeldi:)

Önceki yorumlardada kapalı kadın istiyorsa öyle bulsun diyenler oldu. Herkesin düşüncesi farklı işte ama ben kendimi anlatamadım maalesefki

Eşim pantlonuma karışınca hayrola milletin poposunamı bakıyorsunda bana karışıyorsun derim sinirlenir susar:)
Ben gözü dışarda insanların eşlerine böyle daha fazla baskı yaptiğina inanıyorum
Hiç koyu renk pantolonum yoktur hep beyaz giyerim ve buna asla karışamaz mesela. Elbise takıntısı mı var anlayamadım. Gömlek tarzı şeyler giydiğimde aşırı abartır durumu ama gayet açık bluzlerimde vardır. Beynim yanıyor

Sadece toplum baskısı yada ekonomik sebep değildir birçok yönden değerlendirilebilinir fakat kendine güvenen kadınlarımızın böyle tercih konusunda daha isbetli kararlar aldığını düşünüyorum fakat bu budurumla ters orantılı olarak boşanma oranlarının bu insanlarda daha fazla olmasıda düşündürmüyor değil (bu sosyolojinin alanı heralde)
Toplum baskısının ne denli etkili olduğuna birebir şahidim kız kardeşim çok güzel eğitimli kariyeri olan biriydi o da etkileniyordu bunu fark edince çok şaşırmıştım
Vizyon diye bir tabir çok küçük bir kitle için geçerli dediğim gibi şanslısın

bana karışabilir dediğin zaman birey olmaktan çıkıyorsun. bunu farkedemedin henüz. sıkıntı orada.

ya ben şunu netleştirmek istedim bu konuda. yani sen bu adamın sana kıskançlık yapmasına, düğmelerine karışmasına izin veriyo musun, veriyosun. her ne kadar kavga ettim kavga çıkarıdm yok lafımı soktum desen de adam bu cesareti kendinde buluyor. bu cesareti de ona sen veriyosun. bu tip bi kavgranın tarafı olmak bence vizyonsuzluktur.

Anladım,Babam mesela sırtım biraz görünse kıyameti koparirdi takıntı işte onında öyle birşey olabilir

Canım ben o düğmeyi kapatmadım sen hala konuyu anlayamadın mı lütfen beni yorumlamadan istediğini konuş cevap yazmadıkça laf atıyorsun Allah Allahhhh

Baslik kiskanclik, icerikte de kiskaniyor karisiyor demissiniz, bu durumda adam ablasini kiskanmayacagi icin karismamali diyorum ben de.
Ha is namussa, memeleri gorundu diye namusuna zarar gelecek insanin namusundan suphe duyarim zaten, o kadar basit degil o isler.

Anladım,Babam mesela sırtım biraz görünse kıyameti koparirdi takıntı işte onında öyle birşey olabilir
Valla konu buralarda tapulu maldan vizyonsuzluğa kadar geldi birdaha tövbe konu açmam ne cins insanlar varmış derdime dert kattılar laf anlatıyorum imi saattir kendi özel hayatlarında nasıllar Allah bilir. Atıp tutuyorlar ama

Eş olarak değerlendirmeyip baba olarak düşünün. Yani erkeklerin namus kavramı bu göğüs haddinden fazla gözüküyorsa elin erkeği bacısını kızını böyla görüyorsa olay onların gözünde namustur. Dekolteden bahsetmiyorum. Eğilip açılarak gözüken durumdan bahsediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…