- Konu Sahibi hayatkader
-
oha o ne yaKızlar merhaba, açtığım eski konudan da bildiğiniz üzere benim kocam güzel kadın gördüğünde sarkmadan duramayan birisi maalesef(. Eşim iş nedeniyle farklı bi ilçede şu anda. Kuzeninin evinde kalıyor mecburen. Kuzeninin eşide çok fesat bir kız, başkalarının mutsuzluğundan zevk alan birisi. Kız eşimin orda kaldığını bile bile bir kız arkadaşını davet etmiş evlerine ve 1 haftadır kız orada kalıyor. Eşim o kız, kuzeni ve kuzeninin eşi. Gecelere kadar muhabbet ediliyor falan filan. E ben ister istemez kıskanıyorum çünkü malımı biliyorum. Ben yanlarına gidemiyorum çünkü çok yoğun bir şekilde çalışıyorum. İçim hiç rahat değil, sizce ne yapmam gerekir. Eşime belli etmemeye çalışıyorum ama anlıyor doğal olarak.
Ben olsam iki uc günlüğüne izin alip,basar giderim. Esime derim "ne isi var bunun burda" guzel kadin gorunce ona bakiyorsa bosarim gitsin istedigine baksin ondan sonra. Beni neden bagliyorki, herkes yolunu cizer hic olmazsa.
Ne diyecegimi bilemedim cok tuhaf bir durum.bence bu is uzar hic vakit kaybetmeden duruma el atin yada kocayi unutun.Kızlar merhaba, açtığım eski konudan da bildiğiniz üzere benim kocam güzel kadın gördüğünde sarkmadan duramayan birisi maalesef(. Eşim iş nedeniyle farklı bi ilçede şu anda. Kuzeninin evinde kalıyor mecburen. Kuzeninin eşide çok fesat bir kız, başkalarının mutsuzluğundan zevk alan birisi. Kız eşimin orda kaldığını bile bile bir kız arkadaşını davet etmiş evlerine ve 1 haftadır kız orada kalıyor. Eşim o kız, kuzeni ve kuzeninin eşi. Gecelere kadar muhabbet ediliyor falan filan. E ben ister istemez kıskanıyorum çünkü malımı biliyorum. Ben yanlarına gidemiyorum çünkü çok yoğun bir şekilde çalışıyorum. İçim hiç rahat değil, sizce ne yapmam gerekir. Eşime belli etmemeye çalışıyorum ama anlıyor doğal olarak.
biz normalde de 1,5 saatte işe gelip gidiyoruz. Hele istanbul daha vahim adamların günlük rutini 1,5 saatlik mesafe. Herkes akşam olunca evine gidiyor totosunu yataktan erken kaldırsın evine gidip gelsin bi zahmetarabayla yaklaşık 1,5 saat mesafede ama, araba onda en otobüsle gidicem mecburen otobüsle de 2 saati geçer varmam
Yuz yilin yorumu ahanda bu :)Malini bilip neden elden cikarmiyorsun
Uce bese bakmadan ver gitsin bence
O zamam benim kocam burda ne ariyor bir misafirin var zaten bu kadin neyin nesi derim yani"Ne işi var bunun burda mi ?"
Ev sahibi de "hopss ağır ol bakalım burası benim evim. Sana mi soracağım kimi davet edecegimi ?" derse ne diyeceksiniz?
O zaman kuzenine dicek "kuzen benim misafirim var seni kabul edemem"diye bu adam evli baska kadinla ayni yerde oturuyor ustelik sabaha kadar sohbet muhabbet ohhh ne ala karisi nerde baska sehirde bende olsam kiskanirim yanibencede ev sahibi haklı... Kimi istersem çağırırım evime kimse karışamaz. Kaldıki iki saatlik mesafeyi gitgel yapsin eşiniz bişeycik olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?