Kiskancmiyim yaslaniyormuyum

kocana sakın birdaha bu kadından bahsetme
aklına düşürürsün
kadının tutumu hoş değil davetsiz içeri dalınmaz
yarın öbürgün müsade almadan da içeri girer
Esimde bukonu bir daha acilmasin dedi ben kadina soylendim cunku.keske hic ona sozetmeseydim.artik onlem alicam girmesin diye

Kadin sadece ..merhaba kolay gelsin..demeden lafa girdigi icin hatali.

Yoksa komsulukta boyle seyler normal.

Iceri dalmak olarak algilanmamali bence.
Gecerken bir bakayim.demistir ama lafa girisi hatali.

Ben de boyle seylerden cekinmem.
Gecerken bir kolay gelsin derim ne var yani.

Kadinin bakimli olmasini kiskanmaniz da sizin biraz kendi ozguveninizden kaynaklaniyor.
Yapacak birsey yok

bence kadının tavrı çok rahatsız edici olduğu için böyle bir hisse kapılmışsın.
bir de bazı insanların çok avam bir havası oluyor, o havayı sezince huzursuz olmamak mümkün değil, ama bunu kıskançlığa dökmememek lazm, adamın ilgisini çekmese de bu hanım bu kadına niye taktı düşünür, hiç gerek yok.

Esimde bukonu bir daha acilmasin dedi ben kadina soylendim cunku.keske hic ona sozetmeseydim.artik onlem alicam girmesin diye
evet hata etmişsin en basında
kadına yüz verme anlar heralde gorusmek ıstemediğini
ama sakın kadını eşine kötüleme :)
kendine güven kadını da kıskanma:)

Iste kolay gelsin falan demeden kaca tuttunuz diye daldi iceri nutkum tutuldu bisey diyemedim...evet hem yasim hemde tasinma cocuklardan kendime bakamiyorum kotu hissettim sanirim

Kapıyı kapatın giremesin daha
Rahatsız edecek olursa tersleyin

Iste dogru kelime avam yani rahatsiz edici bisiyler vardi pelinim tam anlatamiyorum boyle normal olmayan bir tavir kendi evine girer gibi izin almadan girip gezmesi birde boyle onu engelleyemedim bisiy soyleyemedim kirmamak icin ama devamini dusunmek istemiyorum

Tadilat tasinma asamasinda eve ayakkabiyla giriliyor veya kapi acik sekilde iş yapiliyor diye bu gibi beklenmedik hareketlere rastlayabiliyoruz.

Biz eve tadilat yaptirirken esim mutfaga bir girmis, 3 kisi 2 kadin 1 erkek kendi aralarinda aa mutfak dolaplari bu renk miymis aa şurayi şoyle mi yapmislar diye konusuyorlarmis gayet rahat sekilde.

Esim de şok olmus tabi ne alaka bunlar kim diye :)

ben de kadını görmeden görmeden etiketini yapıştırmış gibi oldum ama :)
var böyle tipler, hepsi de aynı model, gereksiz bir samimiyet, rahatsız edici bir rahatlık...
ama yüz vermezsen ayağı kesilir.

Huzursuz olduysan mesafeli olursun yüz vermezsin olur biter. Ben sizde biraz özgüven eksikliği sezdim siz de bakımlı olun özgüveniniz yerine gelir. Ayrıca yaşın genç yaşlanmış hissetme.

acaba bizim apartmana mı taşındınız aynı bizim alt komşu bu gerçi bizimki bakımlı yada güzel değil. daha doğrusu güzel ama 60 yaşında bir güzel ama destursuz dalıyor içeri allahtan her seferinde kek börek filan getiriyorda gönlümü kazanıyor

Kadının tavrı yanlış ama keşke tanımadan avam etiketini yapıştırmasaydınız. Belki düşündüğünüz gibi biri değildir. Tek hatası destursuz içeri dalmak kadının. Müsade isteyip girseydi bile siz kıskanacaktınız onu bence. Çünkü sorun sizdeki özgüven eksikliği.

Neler okuyoruz neden olmasin? Kiskanclik etsende haklisin bence..kadin gorgu kuralindan uzak.. erkek bu anlik birsey olur filan.. sen bencede bos birakma :) genel anlamda nasil biri esin bilemem ama., kadinla cidden fazla icli disli olmayin bence

Önlem alacak siz değilsiniz eşiniz dikkatli olup karşıdaki kişinin kendisini de sizi de zor durumda bırakabilecek hareketlerde bulunabileceğini göz önünde bulunduracak. Normalde eşinizin iş ve sosyal hayatındaki kadınları tehlike olarak algilamiyorsaniz bu kadından hoslanmadiginizi ve çok da samimi olmayı dusunmediginizi , eş olarak kendisinden de bu davranışı beklediginizi söyleyin.Rolleri tam tersine çevirip senaryoyu yeniden yazın eşiniz bu durumu sevgiyle kucaklayabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…