Esimde bukonu bir daha acilmasin dedi ben kadina soylendim cunku.keske hic ona sozetmeseydim.artik onlem alicam girmesin diyekocana sakın birdaha bu kadından bahsetme
aklına düşürürsün
kadının tutumu hoş değil davetsiz içeri dalınmaz
yarın öbürgün müsade almadan da içeri girer
evet hata etmişsin en basındaEsimde bukonu bir daha acilmasin dedi ben kadina soylendim cunku.keske hic ona sozetmeseydim.artik onlem alicam girmesin diye
Iste kolay gelsin falan demeden kaca tuttunuz diye daldi iceri nutkum tutuldu bisey diyemedim...evet hem yasim hemde tasinma cocuklardan kendime bakamiyorum kotu hissettim sanirimKadin sadece ..merhaba kolay gelsin..demeden lafa girdigi icin hatali.
Yoksa komsulukta boyle seyler normal.
Iceri dalmak olarak algilanmamali bence.
Gecerken bir bakayim.demistir ama lafa girisi hatali.
Ben de boyle seylerden cekinmem.
Gecerken bir kolay gelsin derim ne var yani.
Kadinin bakimli olmasini kiskanmaniz da sizin biraz kendi ozguveninizden kaynaklaniyor.
Yapacak birsey yok
Iste dogru kelime avam yani rahatsiz edici bisiyler vardi pelinim tam anlatamiyorum boyle normal olmayan bir tavir kendi evine girer gibi izin almadan girip gezmesi birde boyle onu engelleyemedim bisiy soyleyemedim kirmamak icin ama devamini dusunmek istemiyorumbence kadının tavrı çok rahatsız edici olduğu için böyle bir hisse kapılmışsın.
bir de bazı insanların çok avam bir havası oluyor, o havayı sezince huzursuz olmamak mümkün değil, ama bunu kıskançlığa dökmememek lazm, adamın ilgisini çekmese de bu hanım bu kadına niye taktı düşünür, hiç gerek yok.
Soz dinleyecegim sagol arkadasimevet hata etmişsin en basında
kadına yüz verme anlar heralde gorusmek ıstemediğini
ama sakın kadını eşine kötüleme :)
kendine güven kadını da kıskanma:)
Hemen arkasindan kapattim zaten ama bir daha calarsa bile yarim acicam girmek isterse musait degilim diyecegimKapıyı kapatın giremesin daha
Rahatsız edecek olursa tersleyin
En iyisi bu.Hemen arkasindan kapattim zaten ama bir daha calarsa bile yarim acicam girmek isterse musait degilim diyecegim
Iste dogru kelime avam yani rahatsiz edici bisiyler vardi pelinim tam anlatamiyorum boyle normal olmayan bir tavir kendi evine girer gibi izin almadan girip gezmesi birde boyle onu engelleyemedim bisiy soyleyemedim kirmamak icin ama devamini dusunmek istemiyorum
Iste kolay gelsin falan demeden kaca tuttunuz diye daldi iceri nutkum tutuldu bisey diyemedim...evet hem yasim hemde tasinma cocuklardan kendime bakamiyorum kotu hissettim sanirim
Önlem alacak siz değilsiniz eşiniz dikkatli olup karşıdaki kişinin kendisini de sizi de zor durumda bırakabilecek hareketlerde bulunabileceğini göz önünde bulunduracak. Normalde eşinizin iş ve sosyal hayatındaki kadınları tehlike olarak algilamiyorsaniz bu kadından hoslanmadiginizi ve çok da samimi olmayı dusunmediginizi , eş olarak kendisinden de bu davranışı beklediginizi söyleyin.Rolleri tam tersine çevirip senaryoyu yeniden yazın eşiniz bu durumu sevgiyle kucaklayabilir mi?Esimde bukonu bir daha acilmasin dedi ben kadina soylendim cunku.keske hic ona sozetmeseydim.artik onlem alicam girmesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?