Kiskancmiyim yaslaniyormuyum

Yeniden okudum amma tepki vermişimsiz boşuna uzmeyin kendinizi resmi olursunuz olur biter.

Kadın fazla doğal davranmış..Ben buyur etseler bile girmezdim hemen.E tabi bu rahatlık ta sizi rahatsız etmiş.Bakımlı kadın tehlike çanlarınızı çaldırmış biraz da:) Bence sizde bu vesileyle olduğunuzdan bakımlı ve şık olabilirsiniz,kadın size böyle ateşleyici unsur olarak hayatınıza olumlu bir katkı sunmuş olabilir:) Mesafeyi koruyun kadınla,birazda uzaktan gözlemleyin,belki niyeti çok remiz bir insandır bunu bilemeyiz

Yukarıda bir yerde eşinizin size "Kıskandın kadını." dediğini okudum galiba.Demek ki eşiniz de kadının şıklığını fark etmiş ve sizin onu kıskandığınız çıkarımına ulaşmış , siz kıskanmadım dediğiniz ve öyle davrandığınız halde "kıskandın" demesinin sebebi bu olabilir.

Ev taşırken herkes paspal olur.Ev iş çocuklar derken evinizi çekip çevirmek bile güç gelir değil ki süslenip püslenmek.Şu erkeklerin gözüne güzel görünmek için süslenip kendine bakma olayına çok gıcık oluyorum.Erkekler de şişmanlıyolar kadınlar böyle mi yapıyor illa ki?

Kadının teklifsizliği sizi rahatız etmiş olmalı.Ha evet o şıkır şıkır olduğu için kendinizi bakımsız hissetmiş olabilirsiniz ama bu kıskandığınız anlamına gelmiyor.

Kadının tavrı hiç hoş değil ona gıcık oldun muhtemelen. Pat diye içeri girmek nedir

Altıncı his devreye girmiş sanırım. Benim karşı komşu da aynen böyle yapmıştı, hiç yüz vermedim şimdi selamlaşma dışında hiç bir samimiyetimiz yok, ki tanıdıkça duydukça büyük beladan kurtulmuşum diyorum, çok sıkıntılı bir aile.

Yüz vermeyin.

Yaşlanmiyorsun sadece cinsinden olan kişiye güvenmiyorsun...güzellik görecelidir kişiden kişiye değişir...senin begendigini belki eşin begenmez.birde şu var..komsun emrivaki yapıp dalmış içeri sende bundan hoşlanmamış çekiciliğide eklenince sinirlenmişsin...ayniı bina içi olunca bazıları böyle hadsiz olabiliyor..sanki kendi evi

Ayni sok durumunu bizde yasadik iste inanilmaz sinir bozucu aslinda:)

ben de kadını görmeden görmeden etiketini yapıştırmış gibi oldum ama :)
var böyle tipler, hepsi de aynı model, gereksiz bir samimiyet, rahatsız edici bir rahatlık...
ama yüz vermezsen ayağı kesilir.
Yuz vermeden boyleyse gerisini dusun.etiket tam uydu bence.sonucta hic tanismiyoruz bos bile olsa boyle dalmasi iceri hos degildi

Yok yok bu genckekinide istemem ayol gormesem ne olurki super olur

Bence tam etiket uydu.cunku kaliteli bir kadin davet edilmeden asla bir yere girmez ve kendisini ilgilendirmeyen sorular sorup yorumlamaz.o an evet kotu hissettim cunku benim halim malum temizlige gitmisim

Neler okuyoruz neden olmasin? Kiskanclik etsende haklisin bence..kadin gorgu kuralindan uzak.. erkek bu anlik birsey olur filan.. sen bencede bos birakma :) genel anlamda nasil biri esin bilemem ama., kadinla cidden fazla icli disli olmayin bence
Esimin sabikasi yok ama yapsada tekmeyi atarim hic acimam.oda bunu biliyor...yok asla gorusmem tavri cok itici

Konustuk anlastik.sanirim beni kizdirdi durumu firsata cevirdi biraz....oyle muziplikler yapar arada

Normal sartlarda kapiya gelinmesi hal hatir sorulmasi hosuma gider ama bu emirvaki tavir kendinden emin beni tersleyemezler gibi davranip taaaa arka odalara kadar gezmesi biz tabii sok olmusuz sesimiz cikmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…