Yeniden okudum amma tepki vermişimÖnlem alacak siz değilsiniz eşiniz dikkatli olup karşıdaki kişinin kendisini de sizi de zor durumda bırakabilecek hareketlerde bulunabileceğini göz önünde bulunduracak. Normalde eşinizin iş ve sosyal hayatındaki kadınları tehlike olarak algilamiyorsaniz bu kadından hoslanmadiginizi ve çok da samimi olmayı dusunmediginizi , eş olarak kendisinden de bu davranışı beklediginizi söyleyin.Rolleri tam tersine çevirip senaryoyu yeniden yazın eşiniz bu durumu sevgiyle kucaklayabilir mi?
bu nasıl bir cümle ya? hadsize bakesim kiskanilacak bir erkek vasfinda degil
o içeriye giren kadın sizdiniz heraldebu nasıl bir cümle ya? hadsize bak
şimdi aldatılmayı hiçkimse hiçbir şart altında hak etmez. ama eğer biri bunu hak edecek olsa o siz olurdunuz!!!
Altıncı his devreye girmiş sanırım. Benim karşı komşu da aynen böyle yapmıştı, hiç yüz vermedim şimdi selamlaşma dışında hiç bir samimiyetimiz yok, ki tanıdıkça duydukça büyük beladan kurtulmuşum diyorum, çok sıkıntılı bir aile.Merhaba arkadaslarim.bir onceki konumda sozetmistim mecburi ev tasima surecine girdik.iyi kotu bir ev bulduk anlastik pazartesi tasiniyoruz.dun esimle evi temizlemeye gittik.
Iceriden esya kutu vs...topluyoruz kapinin onune koyuyoruz kapi acikti .esim cam siliyordu birden icerde bir kadin kafasi gordum.merhaba bile demeden kaca tuttunuz dedi esimle gozgoze geldik esim cevapladi ben sizden 200 lira fazlaya tutmusum diye lafi uzatarak iceri daliverdi yatak odasina gezdi karsi komsuymus.yeni tasinmis oda .
Bakimli guzel bir kadindi.esime dedimki hoslanmadim mesafeli olalim ben yokkende iceribu sekilde girmek isterse musade etme dedim.bugun esim banyolari camasir suyuyla yikayacakti bende migren hastasiyim o nedenle gitmeyecektim.fakat sanirim kiskandim kadini cok bakimli ve sikti.esim kiskanilacak bir erkek vasfinda degil capkin cok yakisikli vs...ama bende bir sorun oldugunu dusunuyorum 38 yasindayim 6 ve 2 yasinda iki kizim var.bana neler oluyor yoksa kadinin tavri cidden yanlis oldugu icinmi gerildim.sizce?
Yaşlanmiyorsun sadece cinsinden olan kişiye güvenmiyorsun...güzellik görecelidir kişiden kişiye değişir...senin begendigini belki eşin begenmez.birde şu var..komsun emrivaki yapıp dalmış içeri sende bundan hoşlanmamış çekiciliğide eklenince sinirlenmişsin...ayniı bina içi olunca bazıları böyle hadsiz olabiliyor..sanki kendi eviMerhaba arkadaslarim.bir onceki konumda sozetmistim mecburi ev tasima surecine girdik.iyi kotu bir ev bulduk anlastik pazartesi tasiniyoruz.dun esimle evi temizlemeye gittik.
Iceriden esya kutu vs...topluyoruz kapinin onune koyuyoruz kapi acikti .esim cam siliyordu birden icerde bir kadin kafasi gordum.merhaba bile demeden kaca tuttunuz dedi esimle gozgoze geldik esim cevapladi ben sizden 200 lira fazlaya tutmusum diye lafi uzatarak iceri daliverdi yatak odasina gezdi karsi komsuymus.yeni tasinmis oda .
Bakimli guzel bir kadindi.esime dedimki hoslanmadim mesafeli olalim ben yokkende iceribu sekilde girmek isterse musade etme dedim.bugun esim banyolari camasir suyuyla yikayacakti bende migren hastasiyim o nedenle gitmeyecektim.fakat sanirim kiskandim kadini cok bakimli ve sikti.esim kiskanilacak bir erkek vasfinda degil capkin cok yakisikli vs...ama bende bir sorun oldugunu dusunuyorum 38 yasindayim 6 ve 2 yasinda iki kizim var.bana neler oluyor yoksa kadinin tavri cidden yanlis oldugu icinmi gerildim.sizce?
Ayni sok durumunu bizde yasadik iste inanilmaz sinir bozucu aslinda:)Tadilat tasinma asamasinda eve ayakkabiyla giriliyor veya kapi acik sekilde iş yapiliyor diye bu gibi beklenmedik hareketlere rastlayabiliyoruz.
Biz eve tadilat yaptirirken esim mutfaga bir girmis, 3 kisi 2 kadin 1 erkek kendi aralarinda aa mutfak dolaplari bu renk miymis aa şurayi şoyle mi yapmislar diye konusuyorlarmis gayet rahat sekilde.
Esim de şok olmus tabi ne alaka bunlar kim diye :)
Yuz vermeden boyleyse gerisini dusun.etiket tam uydu bence.sonucta hic tanismiyoruz bos bile olsa boyle dalmasi iceri hos degildiben de kadını görmeden görmeden etiketini yapıştırmış gibi oldum ama :)
var böyle tipler, hepsi de aynı model, gereksiz bir samimiyet, rahatsız edici bir rahatlık...
ama yüz vermezsen ayağı kesilir.
Yok yok bu gencacaba bizim apartmana mı taşındınız aynı bizim alt komşu bugerçi bizimki bakımlı yada güzel değil. daha doğrusu güzel ama 60 yaşında bir güzel ama destursuz dalıyor içeri allahtan her seferinde kek börek filan getiriyorda gönlümü kazanıyor
Bence tam etiket uydu.cunku kaliteli bir kadin davet edilmeden asla bir yere girmez ve kendisini ilgilendirmeyen sorular sorup yorumlamaz.o an evet kotu hissettim cunku benim halim malum temizlige gitmisimKadının tavrı yanlış ama keşke tanımadan avam etiketini yapıştırmasaydınız. Belki düşündüğünüz gibi biri değildir. Tek hatası destursuz içeri dalmak kadının. Müsade isteyip girseydi bile siz kıskanacaktınız onu bence. Çünkü sorun sizdeki özgüven eksikliği.
Esimin sabikasi yok ama yapsada tekmeyi atarim hic acimam.oda bunu biliyor...yok asla gorusmem tavri cok iticiNeler okuyoruz neden olmasin? Kiskanclik etsende haklisin bence..kadin gorgu kuralindan uzak.. erkek bu anlik birsey olur filan.. sen bencede bos birakma :) genel anlamda nasil biri esin bilemem ama., kadinla cidden fazla icli disli olmayin bence
Tesekkur ederim onlem almaliyim o zaman surekli cekemem bu kadiniTebrikler nurtopu gibi münasebetsiz bir komşunuz olmuş.Siz de sıkıntı yok.Rahatsızlığınız normal.
Oylemi dersin huuylandim iyimiGenede sen esine bahsetme esegin sklina karpuz kabugu sokma :)
Konustuk anlastik.sanirim beni kizdirdi durumu firsata cevirdi biraz....oyle muziplikler yapar aradaÖnlem alacak siz değilsiniz eşiniz dikkatli olup karşıdaki kişinin kendisini de sizi de zor durumda bırakabilecek hareketlerde bulunabileceğini göz önünde bulunduracak. Normalde eşinizin iş ve sosyal hayatındaki kadınları tehlike olarak algilamiyorsaniz bu kadından hoslanmadiginizi ve çok da samimi olmayı dusunmediginizi , eş olarak kendisinden de bu davranışı beklediginizi söyleyin.Rolleri tam tersine çevirip senaryoyu yeniden yazın eşiniz bu durumu sevgiyle kucaklayabilir mi?
Kocan degil babama guvenmem bu konuda, dikkat et bence..Oylemi dersin huuylandim iyimi
Normal sartlarda kapiya gelinmesi hal hatir sorulmasi hosuma gider ama bu emirvaki tavir kendinden emin beni tersleyemezler gibi davranip taaaa arka odalara kadar gezmesi biz tabii sok olmusuz sesimiz cikmadiYaşlanmiyorsun sadece cinsinden olan kişiye güvenmiyorsun...güzellik görecelidir kişiden kişiye değişir...senin begendigini belki eşin begenmez.birde şu var..komsun emrivaki yapıp dalmış içeri sende bundan hoşlanmamış çekiciliğide eklenince sinirlenmişsin...ayniı bina içi olunca bazıları böyle hadsiz olabiliyor..sanki kendi evi
Tamam panpa mizrak elimde olacak merak etmeKocan degil babama guvenmem bu konuda, dikkat et bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?