Kiskancmiyim yaslaniyormuyum

Evet tabii cok haklisiniz zaten kocamda gozu var cilve yapti diyemem .zaten adami alan sabahina kapiya birakir:)tavir hos gelmedi oda yapisi demekki uzak durmak lazim bunyeme uymadi

Evet tabii cok haklisiniz zaten kocamda gozu var cilve yapti diyemem .zaten adami alan sabahina kapiya birakir:)tavir hos gelmedi oda yapisi demekki uzak durmak lazim bunyeme uymadi

bu nasıl bir cümle ya? hadsize bak
şimdi aldatılmayı hiçkimse hiçbir şart altında hak etmez. ama eğer biri bunu hak edecek olsa o siz olurdunuz!!!
Altinda aciklamasi gormeniz sanirim. Seviyesiz ve 5 para etmez yorum icin tesekkurler

Tesekkur ederim arkadasim.evet esimde farketmistir cunku bombos evde topuk sesleri yankilaninca dikkatini cekmistir.
Tabii kendimi ihmal ettim sacimi duzlestirmek kas almak yerine kizimla lego yapiyorum cunku asla bu yasina donmeyecek.
Son olarak evet kocami elimde tutmak icin suslenmek istemiyorum baskaldiri gibi belkide tavrim

Normal sartlarda kapiya gelinmesi hal hatir sorulmasi hosuma gider ama bu emirvaki tavir kendinden emin beni tersleyemezler gibi davranip taaaa arka odalara kadar gezmesi biz tabii sok olmusuz sesimiz cikmadi
Belki kendince sıcak kanlı samimi görünmek istemiştir..genelleme yapmayayım ama binalarda oturanlar sanki (aile olduk) yaklaşımında bulunuyorlar.siz samimiyetten hoşlanmaz iseniz resmi davranın

Evet sadece his .kadinsal bisey ilk kez yasadim bunu.uzak duralim bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…