• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiskançmıyimm

Bence sen biraz kontrol et takip et o kadının böyle yanlış bişey yapamz dediklerin yapar en yanlışı gardını düşürme eşinin telefonundan da aratma kadını ne alaka zaten
Yani dakikasi yokmus diye aratmis bnde baskasi yokmu dedim baskasindan arasin sen sonunu dusunmuyonmu dedim kizdim halada kizginim

kıskanmak gerekmez ama huzursuz olmak gerekir bu durumda bence. kadın dengesiz ve belli ki kafasında dönen tilkiler var. bence görüşmeyi kesin.
Kesinlikle soyle bisey de dikkatimi cekti
Kocasini bana kesiyo yerden goge kotuluyo ama sosyal medyaya attigi resimlerde sevgi sozcukleri canim kocamlar falan filan samimiyetsiz tavirlar sergiliyo bnde diyorum ya konustuklari yalan yada bu sergiledigi resimler yalan nasil bisey anlamadm

Aksam cok arastirdim ve 2 gorusme kaydina ulastim öparatorden normal aramadan yapilan aramayla tarihine baktigimda orada gozuken tarhte bi kayit yoktu silinmis ve sonra esime bunun hesabini sordum biraz sinirlendi fakat bn kendi hakkiligimi ortaya koydum direttim ama itirafida su oldu bn soyledim ona karina soyle soylemesin esim kiziyo diye demis
Bu insanlar sizin komşularınız, arkadaşlarınız. Eşi dakikası yok diye eşini, sizin eşinizin telefonundan aramışsa, siz buna kızar mıydınız? herkes iyi niyetli ise bu kızılacak bir şey değil kesinlikle. Neden eşiniz eşim kızar diyor?
Normalde, eşi sizin eşinizin telefonundan arar, sizin eşiniz kaydı silmez ve aklına gelirse size söyler gelmezse, önem vermezse bu olaya söylemez, siz öğrenip sorduğunuz da da hatırlayıp evet aramıştı der. Ama sizin eşiniz, eşim kızar eşime söylenmesin diyor, kaydı siliyor, siz sorunca hayır aramadı diyor sonradan itiraf ediyor. Siz herşeyden kavga çıkaran, aşırı kıskanç biri değilseniz eşiniz şüpheli davranıyor.

Bu insanlar sizin komşularınız, arkadaşlarınız. Eşi dakikası yok diye eşini, sizin eşinizin telefonundan aramışsa, siz buna kızar mıydınız? herkes iyi niyetli ise bu kızılacak bir şey değil kesinlikle. Neden eşiniz eşim kızar diyor?
Normalde, eşi sizin eşinizin telefonundan arar, sizin eşiniz kaydı silmez ve aklına gelirse size söyler gelmezse, önem vermezse bu olaya söylemez, siz öğrenip sorduğunuz da da hatırlayıp evet aramıştı der. Ama sizin eşiniz, eşim kızar eşime söylenmesin diyor, kaydı siliyor, siz sorunca hayır aramadı diyor sonradan itiraf ediyor. Siz herşeyden kavga çıkaran, aşırı kıskanç biri değilseniz eşiniz şüpheli davranıyor.
Hayir kiskanclik normal derecede karsimdaki kiskirtmadigi surece yukselmem .fakat bn o kadin bana bunu soyledikten snra 'bak boyle diyo arattin mi dedim yok dedi ' kadin tekrar yakin zaman bidaha soyleyince tedirgin oldum.bide esine soyleme esime soylerse esim kizar diyince .bnde dusundum ( madem esi onu bnm esimin telinden ariyorsa nedn bunu bana esine soyleme esim bna kizar diyor ) mantigiyla arastrdim.en sonunda kalici kayitlar buldum ve neden sildigini soyledim

Arkadaşlar bir kadın olarak cok tereddut ediyorum bana yardim edin ne yapmam lazim .konu su ki benim komsum var bnden 3 yas kucuk ve evli surekli esiyle olan tatsiz olaylarindan bahsediyor kocasini surekli kotuleyip kesiyor ve benim evliligim gayet iyi ve hic bor sikayetim sorunum yok cok sukur 8 senelik evliyiz esimle . Fakat bir kac kez bu arkadasimdan benim asla kurmayacagim yani bana ters gelen sozler duyuyorum ve aklima yatmayan seyler var .bana dediki ben esine caktirmadan baktim sana yanlis yapcak birine benzemiyor gibi bi cumle soyledi.kendi esine gelince hep kotu huylarindan bahsediyr.benim esimle alakali guzel seyler soylemeye basladi iyibiribak evine bakiyo benimki bana soyle yapiyo boyle soyluyo sana oyle demiyo sozunu dinliyor.keske benimkide oyle olsa falan gibi .fakat bende onun aklinda yanlis bisey yoktur diye dusunuyorum ama kafam karisik .bir araya gelelim oturalim felan diye .esimle esi ayni yerde calisiyor kiz diyor ki benim esim beni senin esinden ariyo diyo bana ama esine soyleme diyo esim bana kizar diyo.bende esim gelince sen arattinmi esini diyorum hayir diyo anlamadm gitti stres altindayim elimde bi ispat yok bu ne anlam ifade ediyor .sadece yanilgimi lutfen akil verirrmisiniz.🤔😶☹☹☹
Siz değil de komşunuz kıskanç bence. Evliliğinizi kıskandığı için içinize kurt düşürmeye çalışıyor gibi geldi bana. Eşinizin yanlışını görmediyseniz kadının söyledikleri yüzünden kuruntu yapıp huzurunuzu kaçırmayın bence. Komşunuzla da aranıza mesafe koyun görüşmeyin. Eşinizin şüpheli hareketleri olmadığını varsayarak yazıyorum tabi bunları.

Eşinin kızacağını düşünmesinin nedeni, eşinin onu kontrol etmek amaçlı farklı numaralardan arıyor olması olabilir, utanıyordur belki adam böyle şeyler yapmaya. Ama o zaman bunu neden sizin eşinize söylesin di mi? Keza ondan bundan da arıyormuş işyerinde. Velhasıl, sizin eşinize kontrol amaçlı bu şekilde şeyler yaptığını, hatta kontrol ettiğini söylemesi dahi ortada haddini çok aşmış bir laubalilik olduğunu gösteriyor. Hoş değil bence. Yerinizde olsam ikisiyle de ilişkimi derhal keserim, eşimden de aynını talep ederim. Eğer eşinizin adamla aynı iş yerinde çalıştığı için ilişkisini kesmesi mümkün değilse veya sorun olacaksa, en azından bahsettiğiniz kadınla münasebeti olmamasını isterim.

Zaten bn esimden suphe duymaya basladim ve cok gerginim hergun arattimi senden diye soruyom gundem oldu bnde

Bir kere eşinizden sakın şüphe duymayın bu kadın dengesiz ve yalancı.

Eşiniz aramadım diyorsa aramamıştır.

Çok mutsuz bir evliliği var, dengesiz tehlikeli insanlar etrafları da acı çeksin diye garip hareketlerde bulunabilirler, yalan söyleyip iftira atabilirler. Herşeyi bekleyin.

Zaten eşine söyleme demesi bundan, yalanı ortaya çıkacak. Bu hikayede bu kadın hiç tekin gelmedi, aranız bozulsa gider size de iftira atar. Meşgulüm işim var diyip arayı soğutun hemen.

Ancak ve ancak bu kadından bağımsız bir kanıtınız olursa eşinize sorarsınız.

Kalbi iyi bir insan gidip de onun derdini hergün dinleyen insanın eşini ağzını alırken 3 kere düşünür, böyle davranmaz, çok dikkatli olun.

Arkadaşlar bir kadın olarak cok tereddut ediyorum bana yardim edin ne yapmam lazim .konu su ki benim komsum var bnden 3 yas kucuk ve evli surekli esiyle olan tatsiz olaylarindan bahsediyor kocasini surekli kotuleyip kesiyor ve benim evliligim gayet iyi ve hic bor sikayetim sorunum yok cok sukur 8 senelik evliyiz esimle . Fakat bir kac kez bu arkadasimdan benim asla kurmayacagim yani bana ters gelen sozler duyuyorum ve aklima yatmayan seyler var .bana dediki ben esine caktirmadan baktim sana yanlis yapcak birine benzemiyor gibi bi cumle soyledi.kendi esine gelince hep kotu huylarindan bahsediyr.benim esimle alakali guzel seyler soylemeye basladi iyibiribak evine bakiyo benimki bana soyle yapiyo boyle soyluyo sana oyle demiyo sozunu dinliyor.keske benimkide oyle olsa falan gibi .fakat bende onun aklinda yanlis bisey yoktur diye dusunuyorum ama kafam karisik .bir araya gelelim oturalim felan diye .esimle esi ayni yerde calisiyor kiz diyor ki benim esim beni senin esinden ariyo diyo bana ama esine soyleme diyo esim bana kizar diyo.bende esim gelince sen arattinmi esini diyorum hayir diyo anlamadm gitti stres altindayim elimde bi ispat yok bu ne anlam ifade ediyor .sadece yanilgimi lutfen akil verirrmisiniz.🤔😶☹☹☹
Bence doğru bi kıskançlık bu bende işkillenirdim niye benim kocamı övüyosunki iyi en iyi ben biliyorum zaten senin söylemene ihtiyaçmı var

Yani şoyle simdi esi isyerinden baskalarin karisini ariyormus fakat ben orda olmadigim icin arayan kim ve kimden ariyor bilemem.zaten bana bunu soylemesinin amacinida anlamis degilim buda beni boyle dusunmeye itti. Acaba dedim maksadi ne olabilir ki bana soyluyor ve esine soyleme esim bna kizar diyor

Aslında cevabı gayet net, eşinizle aranızda kavga çıkarmaya çalışıyor.

Hadi uçuk bir tahmin yapalım, eşinizle sevgili diyelim. (Böyle değil sakın ha! Çılgın teori tartışıyoruz) O zaman ilişkisini sizden ölümüne saklardı, oturup da şöyle aradı böyle aradı demezdi. Siz var mı diyorsunuz ben asıl laflarını duyunca birşey olmadığına ikna oldum. 😅

Tam eşinizle sizi kavga ettirmek için söylenecek lafları söylüyor. Bir kere bir kişi kem gözle bakmaya başladıysa o kişiden kaçacaksınız. Eşine söyleme ne demek? 😡
Eşinizi övmesinden işkillendim, sizin aileniz için kötülük isteyebilir.

Kendi yaşamımda böyle belalı kişileri görmüş biri olarak iftira/yalan herşeyi bekleyin. Hergün bıkbık derdini dinlemek zorunda değilsiniz, hobi bulun örgü örün olmadı sardunya seyredin en azından siniriniz bozulmaz.

Yani dakikasi yokmus diye aratmis bnde baskasi yokmu dedim baskasindan arasin sen sonunu dusunmuyonmu dedim kizdim halada kizginim
Peki telefonla sadece arama mı olmuş yoksa konuşmuşlar mı, kaç dakika konuşma yapılmış?

Ay konu giderek ilginçleşiyor, ben daha farklı bir anlam çıkarmıştım ilk okuduğumda.

Fazla mı fesatım bilmiyorum ama sanki 'eşin aslında beni arıyor konuşuyoruz' iması yapmak istemiş ama çaktırmamak için 'eşim senin eşinden beni arıyor' muhabbeti yapmış gibi gelmişti.

Bu arada hala doğru anladığımdan emin değilim, anladığım kadarıyla varsayımda bulundum.
Ay bende hoyle düşündüm ya inş Oyle değildir ama.

Belkide bn anlatamadm k.bkmayin izah edeyim
Orn .kadinin esi bnm esimin telinden kendi karisini ariyormus bnm esim degilde kendi esiyle konusmk icin.
Fakat bnm esimin telinden konustuysa bile kadinin bunu bana soylemesinin amaci ne olabilir
Bn bunu anlamiyorum .sonucta kendi kocasiyla konusmus ve bnm esimle ne alaka sadece telefonundan yani bizzat esimle konusmamis ama akil karistiran sey su bna bunu ndn soyluyor ve esine soyleme kocam bna kizar diyo 🤔
Kuzum bana kadin sana karsi kotu niyetli degil gibi geldi oldugu gibi soyluyor zaten neresinde bunun sinsilik?fakat goruseceksen esiyle ilgili konusma acarsa bosver simdi de dikkatini dagit baska konu ac cozumsuz seyleri sende vozmeye calismasin ne yapalirsin ki? Farkli bir niyet sezersen Selam ver gec msji alir zaten

Kendine zemin hazirlamis olsa bile bnm bi sınırım ve cizgim vardir. Ve az cok bn kndimden ve sevmedigim seylerden bahsettim fakat bn esime karsi korumaci davrandigim zaman ( baksinlar nolcak , konussa nolcak ) vs gibi itham ve isteklerde bulunuyor .bi nevi bnm bakmasina izin vermemi istyr gibi.snrada sen kuruntu yapiyon fazla abartiyon dyo
Öyleyse yapmanız gereken net. Evinizden, ailenizden uzak tatmalısınız.

Aslında cevabı gayet net, eşinizle aranızda kavga çıkarmaya çalışıyor.

Hadi uçuk bir tahmin yapalım, eşinizle sevgili diyelim. (Böyle değil sakın ha! Çılgın teori tartışıyoruz) O zaman ilişkisini sizden ölümüne saklardı, oturup da şöyle aradı böyle aradı demezdi. Siz var mı diyorsunuz ben asıl laflarını duyunca birşey olmadığına ikna oldum. 😅

Tam eşinizle sizi kavga ettirmek için söylenecek lafları söylüyor. Bir kere bir kişi kem gözle bakmaya başladıysa o kişiden kaçacaksınız. Eşine söyleme ne demek? 😡
Eşinizi övmesinden işkillendim, sizin aileniz için kötülük isteyebilir.

Kendi yaşamımda böyle belalı kişileri görmüş biri olarak iftira/yalan herşeyi bekleyin. Hergün bıkbık derdini dinlemek zorunda değilsiniz, hobi bulun örgü örün olmadı sardunya seyredin en azından siniriniz bozulmaz.
Zaten esine esim soyledi aramasini istemedigimi kiz beni aradi benim yanlis dusundugumu soyluyo napcam bn senin kocani diyo .ben oyle bisey demedm diyo inkar ediyo soyledigini bnde soyledigi konusunda israr eddim bu seferde ben esime oyle soylemedm diye soyledim diyo kizar diye aman abla snde soyleme diyo

Biri 48 sn digeri 52 saniye
Görüşme olduysa kadının kocasının "başka bir telefondan arıyım bakalım açacak mı" demesi mantıksız oluyor, çünkü kadın açıyor işte bilmediği numarayıda. Yani tekrar tekrar başkalarının telefonundan kadını araması mantıksız.
Arama saatleri nedir peki? İş saatlerinde mi aranmış

Back
X