kıskaniyorum. .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya ben de manyak mıyım neyim bilmiyorum ama çocuğuyla tek başına yaşam mücadelesi veren kadınları kıskanıyorum. isterseniz bana da deli diyin ama neden böyle düşünüyorum neden bilinçaltımda böyle bi şey var bilmiyorum ama öyle.

belki de dizi filmlerden gördüğümdendir bilmiyorum. kocası ölmüştür ya da boşanmışlardır, kadın hem çalışır hem evine yetişmeye çalışır, çocuğuna hem anne hem baba olur, güçlüdür, onurludur, haksızlığa gelemez, çocuğuna adamıştır kendisini. sonra bir adam onun bu hallerine aşık olur, peşinden koşar hani. zor şeyler yaşadığında yardım eder destek olur. ben de öyle kadınlara imrenirim bazen.

neyse kahve, ölene dek bekar yaşamayacaksın ya, biraz bekarlığın tadını çıkar, çocuğunla kendi düzenini iyice oturt. bir gün nasılsa evleneceksin tekrar, o zaman bu kıskandığın şeyleri yine yapacaksın nasıl olsa... o günleri bekleyerek bugünlerini boşa geçirme.

Sizde mi evlilere ozeniyosunuz. Kafayı yedik toptan galiba
Unv den arklara bakiyorum face den millet evlenmis ya hamis ya cocugu olmus sonra kendime bakiyorum:/
Bekarlik sultanlik diyip avutuyorum.
Mune abla evlileri atarmisin siteden bu gece bekarlar gecesi yapalim
Evliler gidin kocislerinizin yanina biz acimizi yasayacagiz

Ahhh insanlarin genel yanilgisi iste sizin o mutlu sandiginiz kisilerin mutlu oldugunu ne biliyorsunuz ki?heleki bu sosyal medya zimpirtisi arttiktan sonra herkeste bu kani olusturuldu maalesef aksam can hiras kavga edip ertesi gun bir karede etrafa gulucuk saciyor herkes
Bombok hayatlarini kahve sohbetlerinde allayip pulluyorlar
Gun boyu mobinge maruz kalip klavye uzerinde kahve molamiz geldiyse diye is fotografi paylasiyorlar
Kredilerin birini kapatmak icin baska kredi cekip hafta sonu kahvaltilari,abartilmis bebe dogumgueri i phone 7 kutulari cekip atiyorlar
Kimse 4*4luk degil kardesim herkesin bir derdi var sizinkide kotu gecen bir evlilik hayati olmus ayaga kalkmaniz zaman alir ama kendiniz olmaktanda ayaga kalkmaktanda korkmayin gerekirse destek alin
O kiskandiklariniz birakip gidemedikleri icin zorla kendilerini mahkum ettikleri icin sizi kiskansinlar
Hatta icten ice kiskaniyoardirda ama sorsaniz dillerinde ah canimmm zor seyler yasadin la baslayan cumleler kurarkar Hem bazen mutluluklar vazgecislerde saklidir
Biraz sabir her gecenin sabahi var

C
Geçmeyecek gerçekçi olun
Valla suan baya baya gercekciyim realistin onde gideniyim yani gayet bir Tolstoy um canim 5 yil once teyzem boşandı ergun ama hergun birlikteydik. gece beraber yatar sabah beraber kalkar beraber gezerdik o yuzden gayet iyi biliyorum. 8 9 ay kadar toparlayamadi kendini agladi dagitti saydi sövdü... ama sonra bir oh dedi ki o kadin yeniden dogdu resmen bu yaz evlendi cok da mutlu yani guzel gunler onunde kalk o sacini basini bi duzelt yerdeki coraplari kaldir o sehpanin ustunu de topla

Bak bunların hepsi geçecek.Ve birkaç ay sonra ay bunumu kafaya takmışım diyeceksin.
Huzur bulduğun şeyleri yapmaya çalış.

Hahaha ne bildin valla öyle yerde çoraplar sehpa da milyon tane bardak sıralı :)

Kesinlikle katılıyorum.

Minr abla icimizi burcu burcu ümitlerle doldurdun yemin ediyorum

Allah senden razı olsun

Not:Arkadasinin ex kocasida ultra ş....z mis
Ümitle dolsun zaten, ben hemcinslerimi çok seviyorum, hep güçlü olsunlar, ayakta dimdik dursunlar istiyorum, bir sürü kötü şey yaşıyoruz kabul ama hayatta güzel şeylerde var, o güzel şeyler bizi neden bulmasın, karamsarlığa yer yok, olmamalı.

Ne kadar negatif düşünürsen o kadar kötü şeyler oluyor gibi geliyor bana, hiç mi suratım düşmüyor, düşüyor yahu, arada böyle ağlayasım, haykırasım geliyor fakat hemen geçiyor, ben değerliyim, siz değerlisiniz, bir ömrümüz var gelip geçen, bir adam uğruna ömür boyu yas mı tutalım, derdine yansın aldatan adamlar, neler kaçırdıklarını bilmiyorlar, farkına vardıklarında da iş işten çoktan geçiyor, el sallayın tüm kıymet bilmezlere, bizi değil kendilerini kandırdılar, bir zaman sonra da acısı çıkacak çoğundan.

Ben inanıyorum böyle şeylere, bir akrabamız ki yaşı hayli geçkindi, genç bir hatuna aşık oldu, torun torba, eş, çoluk çocuk görmedi gözü, kart horoz bu genç hatunla gittiiiiii, tabii kendini hala genç sanıyor ya, her gece eğlenmeye gitti 20'lik çıtırla, su gibi para harcadı zengindi bizim horoz, birgün a-aaaa horoz fazla efordan felç geçirmesin mi?

Hopppp karısının kapısına bırakılıverdi, horoza ölene kadar o aldattığı eşi baktı, çıtır uçtu gitti, etme bulma dünyası

Depresyon halini atlatırsan geçicek canm daha çok yeni yaşıysn olaylari etkisindesin yeniden bi hayat kurarsın ve bu yaşadıklarıni unutturan biri cıkar belki de karşına:) herkeste seni kıskanir

Kızlar ben evlenirsem hepiniz evlenirsiniz. Güzelliğe falan bakmıyo bu işler tamamen şans, ben evlendiğimi düşünemiyorum o kadar uzak geliyo. Çünkü ben erkeği döverim, böle salak salak yok ben senin kocanım triplerine girer falan, yani döverim anlatabiliyo muyum. O bi boka yaramayan erkek egosuna alarjim var. Ben evlenirsem hepiniz evlenirsiniz.

Beni kim nasıl ikna eder hayal bile edemiyorum. çok zor anasını satayım bende depresifim ha. Evliliği kötü gördüğümden değilde ne biliyim hiç bi aşk benim gözümü kör etmez ay ben seviyorum evlencez biz beraber uyucaz beraber uyancaz gibi saçma sapan hayallere kapılıp, düzenimi alt üst edip bilinmezliğin ta içine atılabilcek bi kız değilim.

En azindan bir avuntunuz var..cocugunuz.Ya bosanip yapayalniz kalsaydiniz.Biraz iyi tarafindan bakin.Siz isteyerek ayrildiniz sanirim esinizle,bir de genc yasta kocasi ölüp dul kalanlari dusunun...

Kiz bu kadar cesur olma erkek lerde deli gucu olur valla ekipman toplamadan dovme
Gucun yeterse ellerine saglik

yapma be mune ablam şoklardayim simdi kart horozun karisida bakti mi o ş....z e afedersin ben agzi bozuk biri degilim ama bozduruyorlar iste

Ablam bak yine olan sizin akrabanin karisina olmus kalmis onun basina ondaki kalpte tertemizmis ben olsam bakatmiysim acaba

benzeyen tek şey kv delerimiz değilmiş :)
bir an konuyu benmi açtım dedim,
sen gibi diplerdeyim, 3 aşşa 5 yukarı aynı hayatı yaşıyoruz.
derttaşşşş...
gün gelir bizde mutlu oluruz işlhh

Ah kuzum sen de boşaniyosun dimi inşallah bigün mutlu oluruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…