Tartıştık baya dün..yine kıskançlık krizine girdin kendine gel diye sinirlendiHastalık derecesinde kıskanç değilsiniz normal tepki vermişsiniz neden akıl istiyorsunuz ki?
Iyi de adam surekli kadinin birini stalkliyor. Demekki birsey var. Buna bir de kalkip utanmadan "sen kiskanclik krizine girdin" mi diyor?Tartıştık baya dün..yine kıskançlık krizine girdin kendine gel diye sinirlendi
Dun gece sinirden uyuyamadim beynim uyustu resmen..yorum icin teşekkürlerO kiza karsi birseyler hissettigi acik. Firsatini bulamadigi icin fazlasini yapamiyor. Bilmiyorum boylesine ne yapilir ki. Kiskanmayip bos biraktigin anda zaten aldatir bu adam. Belki de serbest birakip ne yapacagini gormek daha iyi olur sizin icin. Ona gore yolunuzu cizersiniz.
Suçunu bastırmaya çalışmış.. Haklısın yani kıskançlık krizine girebilirsin. Bende başlığı öyle görünce fol yok yumurta yok dişi sinekten kıskanıyorsun sandım. Adam haketmiş bide üste çıkmaya çalışıyor.Tartıştık baya dün..yine kıskançlık krizine girdin kendine gel diye sinirlendi
Dun gece sinirden uyuyamadim beynim uyustu resmen..yorum icin teşekkürler
bencede bu kadıncagızda burda çare arıyor..Zeytinyagi gibi uste cikmis seni de kiskanc olduguna inandirmis halbuki tepki vermen gayet dogal.
Evet. Hatta bikere de sen hastasin iyi değilsin demişti..kendimden suphelenmistimbence haklısınız abarttıgınız felanda yok.. eşiniz suç bastırıyor resmen sizi sevdiğine eminmisiniz bence kendi haline bırak sıkmak ve uyarmak ile biryere varamassın.. bir bırak bakalım kendi haline aldattığı zaman koyarsın kapının önüne.. zaten meyilli cok belli.
ha birde utanmadan seni hasta yerine koyuyor.
Neden ?Ama bence biraz da sizin eseriniz bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?