- 3 Mayıs 2009
- 6.508
- 3.352
- 398
- Konu Sahibi zeyzey3428
volkanın eşimi güzel değil
ay ben bayılırım o bayana
bazı erkekler vardır biz bayanlar gibi her konuda bir fikri olan bunu beyan eden eşinizde onlardan art niyet yok, 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla yok bacım olmasında zaten bende senın gıbı kızardım onamı kalmıs guzel oldunu soylemek bır sekılde ustesınden gel bu konunun ben kaldıramazdım4,5 yıl beraber olup evlendik bu süre birbirimizi iyi tanımaya yetmedi tabiki çünkü aynı ev farklı. Ben eşimi eşimde beni çok seviyor biliyorum. Ben yıllarca aynı konu açıldığında hep millete güzel deme dedikçe senede bir iki bu konu açılır. Arada konu geçer biri kıyaslanır güzel kız biri evlenir yakışmışlar güzel kızmış. Kötü niyet yok biliyorum ama istemiyorum birine güzel desin istemiyorum. Tamam bende dünya güzeli veya manken değilim. Yakın zamanda kaleci Volkanın eşinin muhabbeti oldu maç izlerken kadın belçika güzeli dedi ama muhabbet kötü değildi bende kadının hiç bir güzelliği yok alıcılığı yok dedim ama kadın belçika güzeli dedi beğendiği için değil. Ben şaşırdım heryeşi çok biliyor. Dünde öyle oldu. 5 aylık evliyiz! Dün kocamın ailesini izliyoruz. Esmer bir kızla sarışın bir kızı kıyaslayıp bu çocukta aptal (sarışın olan için) bu kız daha güzel dedi. Ve bu tür konularda hep sarıya denk gelir güzel dediği. Ailesinden biri evlenincede söylemesin istiyorum. Kıskançlık değil. Saçmalık geliyor bu bana insan eşinin yanında neden başkası için güzel ya da yakışıklı der ki ben istemiyorum. dünde aynısını söyleyince geldi hemen sarıldı öptü ben akşama kadar seni düşünüyorumlar vs vs ler. E benim cinler attı tabi.
Varmı sizdede böyle?
senin gıcık olmadığını görünce yapmayacak sönme davranışı oluşacak :)
valla yok bacım olmasında zaten bende senın gıbı kızardım onamı kalmıs guzel oldunu soylemek bır sekılde ustesınden gel bu konunun ben kaldıramazdım
düşünceler öznel ve nesnel olarak gruplandırılır sizinki de bizimki de öznel işte size göre kompleks bize göre değilBunun kıskançlık değil kompleks olduğunu düşünüyorum...
volkanın eşimi güzel değilay ben bayılırım o bayana
bazı erkekler vardır biz bayanlar gibi her konuda bir fikri olan bunu beyan eden eşinizde onlardan art niyet yok,
![]()
E ben farklı bişey dedim mi? Ya da bu komplekstir dedim mi?düşünceler öznel ve nesnel olarak gruplandırılır sizinki de bizimki de öznel işte size göre kompleks bize göre değil![]()
size göre cevap gereksiz bana göre değl bana göre de sizin cevabınız gereksizE ben farklı bişey dedim mi? Ya da bu komplekstir dedim mi?
Ben böyle olduğunu düşünüyorum dedim. Cevap gereksiz olmuş.
Başka bildiğiniz cümle kalıbı yok sanırım. Öğrenin öyle konuşalım. Size iyi günler diliyorum.size göre cevap gereksiz bana göre değl bana göre de sizin cevabınız gereksiz![]()
Canım Türkçe öğretmeniyim yeterli mi cevabım ,nsanları gıcık etmesini de çok iyi bilirim bence siz öğrenin bazı şeyleri sizinle tartışmayacağım eğer bir tartışma içine girecekseniz haberim olsun çünkü beynimi çıkarıp sizinle tartışmalıyım iyi günlerBaşka bikdiğiniz cümle kalıbı yok sanırım. Öğrenin öyle konuşalım. Size iyi günler diliyorum.
Ben de mi bir anormallik var acaba ben böyle şeylere asla sinir olmam
Ve açıkçası böyle tiplerin kompleksli olduğunu düşünürüm..
Bende rahatsiz olurdum esim surekli o guzel bu guzel dese. Cok begenmissede icinde tutsun o ne oyle ya.4,5 yıl beraber olup evlendik bu süre birbirimizi iyi tanımaya yetmedi tabiki çünkü aynı ev farklı. Ben eşimi eşimde beni çok seviyor biliyorum. Ben yıllarca aynı konu açıldığında hep millete güzel deme dedikçe senede bir iki bu konu açılır. Arada konu geçer biri kıyaslanır güzel kız biri evlenir yakışmışlar güzel kızmış. Kötü niyet yok biliyorum ama istemiyorum birine güzel desin istemiyorum. Tamam bende dünya güzeli veya manken değilim. Yakın zamanda kaleci Volkanın eşinin muhabbeti oldu maç izlerken kadın belçika güzeli dedi ama muhabbet kötü değildi bende kadının hiç bir güzelliği yok alıcılığı yok dedim ama kadın belçika güzeli dedi beğendiği için değil. Ben şaşırdım heryeşi çok biliyor. Dünde öyle oldu. 5 aylık evliyiz! Dün kocamın ailesini izliyoruz. Esmer bir kızla sarışın bir kızı kıyaslayıp bu çocukta aptal (sarışın olan için) bu kız daha güzel dedi. Ve bu tür konularda hep sarıya denk gelir güzel dediği. Ailesinden biri evlenincede söylemesin istiyorum. Kıskançlık değil. Saçmalık geliyor bu bana insan eşinin yanında neden başkası için güzel ya da yakışıklı der ki ben istemiyorum. dünde aynısını söyleyince geldi hemen sarıldı öptü ben akşama kadar seni düşünüyorumlar vs vs ler. E benim cinler attı tabi.
Varmı sizdede böyle?
Forumda yenisiniz belli ki. Burda kime sorsanız benim kimseyle tartışmayacağımı ve ne kadar sakin bir insan olduğumu bilir. Asla ve asla sizin gibi hakaret etmem kimseye. Bir Türkçe öğretmeninin bu kadar özensiz bir dil ve imla ile yazdığına inanmak istemiyorum. Hakaretiniz nedeniyle kib'liyorum sizi. Tekrar iyi günler diliyorum.Canım Türkçe öğretmeniyim yeterli mi cevabım ,nsanları gıcık etmesini de çok iyi bilirim bence siz öğrenin bazı şeyleri sizinle tartışmayacağım eğer bir tartışma içine girecekseniz haberim olsun çünkü beynimi çıkarıp sizinle tartışmalıyım iyi günler![]()
sizin yazım hatalarınızı bulmamı ister misiniz?:)intrnet ortamında insanların gerçek yüzleri gözükmez malesefForumda yenisiniz belli ki. Burda kime sorsanız benim kimseyle tartışmayacağımı ve ne kadar sakin bir insan olduğumu bilir. Asla ve asla sizin gibi hakaret etmem kimseye. Bir Türkçe öğretmeninin bu kadar özensiz bir dil ve imla ile yazdığına inanmak istemiyorum. Hakaretiniz nedeniyle kib'liyorum sizi. Tekrar iyi günler diliyorum.