• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanmıyorum deliriyorum bu saçmalığa

volkanın eşimi güzel değil:KK53: ay ben bayılırım o bayana :KK51: bazı erkekler vardır biz bayanlar gibi her konuda bir fikri olan bunu beyan eden eşinizde onlardan art niyet yok, :KK50:

4,5 yıl beraber olup evlendik bu süre birbirimizi iyi tanımaya yetmedi tabiki çünkü aynı ev farklı. Ben eşimi eşimde beni çok seviyor biliyorum. Ben yıllarca aynı konu açıldığında hep millete güzel deme dedikçe senede bir iki bu konu açılır. Arada konu geçer biri kıyaslanır güzel kız biri evlenir yakışmışlar güzel kızmış. Kötü niyet yok biliyorum ama istemiyorum birine güzel desin istemiyorum. Tamam bende dünya güzeli veya manken değilim. Yakın zamanda kaleci Volkanın eşinin muhabbeti oldu maç izlerken kadın belçika güzeli dedi ama muhabbet kötü değildi bende kadının hiç bir güzelliği yok alıcılığı yok dedim ama kadın belçika güzeli dedi beğendiği için değil. Ben şaşırdım heryeşi çok biliyor. Dünde öyle oldu. 5 aylık evliyiz! Dün kocamın ailesini izliyoruz. Esmer bir kızla sarışın bir kızı kıyaslayıp bu çocukta aptal (sarışın olan için) bu kız daha güzel dedi. Ve bu tür konularda hep sarıya denk gelir güzel dediği. Ailesinden biri evlenincede söylemesin istiyorum. Kıskançlık değil. Saçmalık geliyor bu bana insan eşinin yanında neden başkası için güzel ya da yakışıklı der ki ben istemiyorum. dünde aynısını söyleyince geldi hemen sarıldı öptü ben akşama kadar seni düşünüyorumlar vs vs ler. E benim cinler attı tabi.

Varmı sizdede böyle?
valla yok bacım olmasında zaten bende senın gıbı kızardım onamı kalmıs guzel oldunu soylemek bır sekılde ustesınden gel bu konunun ben kaldıramazdım

valla yok bacım olmasında zaten bende senın gıbı kızardım onamı kalmıs guzel oldunu soylemek bır sekılde ustesınden gel bu konunun ben kaldıramazdım

Benim gibi var biliyorum evet var :) umarım bir daha yapmaz sevmiyorumçünkü bu tür durumları. yani eşime vazife değil kimin ne olduğunu söyleme he şu da var güzel yanını duymak istemediğim gibi bir başkasını konuşmayı sevmem yani başkası hakkında kötüde konuşturmam gerek yok hereksin kötülüğü güzelliği kendine

volkanın eşimi güzel değil:KK53: ay ben bayılırım o bayana :KK51: bazı erkekler vardır biz bayanlar gibi her konuda bir fikri olan bunu beyan eden eşinizde onlardan art niyet yok, :KK50:

Art niyeti yok evet biliyorum ama gel gelelim bazı kadınların içinde olan bu tür huylar depreşiyor. :)

abartı bir davranış bence.yeni evliyken bende deme öyle derdim ama sonra gün geçtikçe eşimle şu an bu mu daha güzel bu mu? diye aramızda şaka yaparız.Hatta güldür güldür de mehtap diye bi kız var o çıktığı zaman 'benimki çıktı' der...bende bilal çıktığı zaman benimki derim.güler geçeriz.kötülük anlamında kalbinde bişey yoktur üzülme.

Cevap veren olumlu olumsuz herkese teşekkür ederim.
Her kültür her aile yapısı aynı değil yaşanmışlıklar vs ler değişik olabilir. bizde böyleyiz kompleks güvensizlik bunların hiç biri yok güvensizlik olsa evlenmezdim yıllarımı vermişim ona oda bana beni kızdırmayı sever ama ben sevmem kızdırılmaktan ama biz böyle anlaşıyoruz.. böyle anlaşanlar da varmış bi biz değiliz ne güzel :)

Sanki sinirlendirme girişimi var, sizde yorum yapın bence diğer kız daha güzel diye, bir süre sonra sıkılacaktır bu muhabbetten, bence onun amacı zıt fikirde olup eğlenmek, içinden çok eğleniyordur bence siz kızınca.

Eşimde beni kızdığım şeylerle vurmaya çalışır bazen, ama ben yemiyorum :kk77:

Başka bikdiğiniz cümle kalıbı yok sanırım. Öğrenin öyle konuşalım. Size iyi günler diliyorum.
Canım Türkçe öğretmeniyim yeterli mi cevabım ,nsanları gıcık etmesini de çok iyi bilirim bence siz öğrenin bazı şeyleri sizinle tartışmayacağım eğer bir tartışma içine girecekseniz haberim olsun çünkü beynimi çıkarıp sizinle tartışmalıyım iyi günler :D:D

Yahu neden sinirleniyorsunuz kıskanıyorsunuz anlamadım güzel dediği kızlar ya ünlü ya arkadaşlarıyla evlenen kızlar yani öyle güzel görüp birlikte olacağı kızlar değil ki bu adam 4.5 sene sizinle çıkmış ve evlenmiş beğenmiş ki evlenmiş silah dayamadınız ya kafasına Allah aşkına neyin güvensizliği bu dile getirmese de kafasından düşünecek zaten güzel olduğunu ben hiç alınmam valla hatta kendim takılırım eşime valla nasıl güzel bayılıyorum bu kadına nasıl güzel dimi diye bende anormallik var sanırım.

4,5 yıl beraber olup evlendik bu süre birbirimizi iyi tanımaya yetmedi tabiki çünkü aynı ev farklı. Ben eşimi eşimde beni çok seviyor biliyorum. Ben yıllarca aynı konu açıldığında hep millete güzel deme dedikçe senede bir iki bu konu açılır. Arada konu geçer biri kıyaslanır güzel kız biri evlenir yakışmışlar güzel kızmış. Kötü niyet yok biliyorum ama istemiyorum birine güzel desin istemiyorum. Tamam bende dünya güzeli veya manken değilim. Yakın zamanda kaleci Volkanın eşinin muhabbeti oldu maç izlerken kadın belçika güzeli dedi ama muhabbet kötü değildi bende kadının hiç bir güzelliği yok alıcılığı yok dedim ama kadın belçika güzeli dedi beğendiği için değil. Ben şaşırdım heryeşi çok biliyor. Dünde öyle oldu. 5 aylık evliyiz! Dün kocamın ailesini izliyoruz. Esmer bir kızla sarışın bir kızı kıyaslayıp bu çocukta aptal (sarışın olan için) bu kız daha güzel dedi. Ve bu tür konularda hep sarıya denk gelir güzel dediği. Ailesinden biri evlenincede söylemesin istiyorum. Kıskançlık değil. Saçmalık geliyor bu bana insan eşinin yanında neden başkası için güzel ya da yakışıklı der ki ben istemiyorum. dünde aynısını söyleyince geldi hemen sarıldı öptü ben akşama kadar seni düşünüyorumlar vs vs ler. E benim cinler attı tabi.

Varmı sizdede böyle?
Bende rahatsiz olurdum esim surekli o guzel bu guzel dese. Cok begenmissede icinde tutsun o ne oyle ya.

Canım Türkçe öğretmeniyim yeterli mi cevabım ,nsanları gıcık etmesini de çok iyi bilirim bence siz öğrenin bazı şeyleri sizinle tartışmayacağım eğer bir tartışma içine girecekseniz haberim olsun çünkü beynimi çıkarıp sizinle tartışmalıyım iyi günler :D:D
Forumda yenisiniz belli ki. Burda kime sorsanız benim kimseyle tartışmayacağımı ve ne kadar sakin bir insan olduğumu bilir. Asla ve asla sizin gibi hakaret etmem kimseye. Bir Türkçe öğretmeninin bu kadar özensiz bir dil ve imla ile yazdığına inanmak istemiyorum. Hakaretiniz nedeniyle kib'liyorum sizi. Tekrar iyi günler diliyorum.

Burada kıskandığınız eşiniz değil yalnız, başka kadın. Eşiniz güzel bir kadını beğeniyor diye kadının güzelliğini kıskanıyorsunuz. Kadın kadının kurdu denir ya her platformda test edilip onaylanıyor resmen.

Takılmayın böyle şeylere. Birine güzel dese ne olur demese ne olur. Varsa bir kötü niyeti öyle de gider böyle de.

Forumda yenisiniz belli ki. Burda kime sorsanız benim kimseyle tartışmayacağımı ve ne kadar sakin bir insan olduğumu bilir. Asla ve asla sizin gibi hakaret etmem kimseye. Bir Türkçe öğretmeninin bu kadar özensiz bir dil ve imla ile yazdığına inanmak istemiyorum. Hakaretiniz nedeniyle kib'liyorum sizi. Tekrar iyi günler diliyorum.
sizin yazım hatalarınızı bulmamı ister misiniz?:)intrnet ortamında insanların gerçek yüzleri gözükmez malesef :D:D:D

Back
X