- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
- Konu Sahibi falanca_23
-
Cevap yazdığınız kişi sadece internet üzerinden nasıl güveniyorsunuz demiş sizin kişiliğinize hakaret etmemiş. Size gerçekten üzüldüm, yalnızlığınızın sebebi bu diliniz.evlenen yok hanımefendi sakin olbayan iyi niyetiyle bi şey yazmış... bi sizde mi akıl fikir sanıyorsunuz yoksa aman tanrım
Cevap yazdığınız kişi sadece internet üzerinden nasıl güveniyorsunuz demiş sizin kişiliğinize hakaret etmemiş. Size gerçekten üzüldüm, yalnızlığınızın sebebi bu diliniz.
Cevap yazdığınız kişi sadece internet üzerinden nasıl güveniyorsunuz demiş sizin kişiliğinize hakaret etmemiş. Size gerçekten üzüldüm, yalnızlığınızın sebebi bu diliniz.
Yazdım yazdım sildim en masum şekliyle bıraktım. Bundan da ban yemem artık herhalde
Canım öyle saçma sapan insanlara inanıp da paranı yedirme kimse öyle sıfatlarla sahip değil bence ben 27 yaşında evlendim cevrendekilere artık evliliği dusunuyorum yaşım da geldi gibisinden bir kaç söz citlat komşuna arkadaşlarina falan belki okumuş çalışan kadın evliliğe ihtiyaç duymuyor diye kimse yaklaşmiyor da olabilir bı de alımlı birimisin ne bilim şimdi çoğunluk ona bakıyorlar yabilmiyorum belki saçma bir sorun gibi gelicek ama ben çok üzülüyorum. kimse ile de konuşamıyorum bu durumu, malum toplum farklı bakıyor.
26 yaşını doldurdum, çalışıyorum. eve bir kere bile görücü vs gelmedi. 5 sene önce biri ile görüşüyordum ama yıllardır görüştüğüm birisi de yok.
yaşıtlarım evleniyor, hatta çocukları oldu... ben çok üzülüyorum artık. ne yapsam sizce, tuğçe ışınsu vs onla mı görüşsem kısmet açma gibi konuları var... ne yapmalıyım sizce.
arkadaşlar vs dışarı çıkın demeyin zaten çıkıyorumlütfen kırıcı olmadan bana yardımcı olun desteğe ihtiyacım var
Yazdım yazdım sildim en masum şekliyle bıraktım. Bundan da ban yemem artık herhalde
Sakin kalacağım
Kliniğe gerek yok kaba ve kibirli olduğunuzu kendiniz söylemişsiniz daha önce, ben teşhis koymuyorum. Size saldırmayan insanlara saldırıyorsunuz, haklısınız yani kendinizle ilgili çıkarımlarınızda.kliniğiniz nerde uğrayım isternenizhadi ben orda tepki göstermişim de sizin de yaptığınız hiç görmediğiniz hatta üzgün olduğunu söyleyen bir insanı etiketlemek
siz de çok sosyal ve sevilen biri değilsinizdir muhtemelen....
bilmiyorum belki saçma bir sorun gibi gelicek ama ben çok üzülüyorum. kimse ile de konuşamıyorum bu durumu, malum toplum farklı bakıyor.
26 yaşını doldurdum, çalışıyorum. eve bir kere bile görücü vs gelmedi. 5 sene önce biri ile görüşüyordum ama yıllardır görüştüğüm birisi de yok.
yaşıtlarım evleniyor, hatta çocukları oldu... ben çok üzülüyorum artık. ne yapsam sizce, tuğçe ışınsu vs onla mı görüşsem kısmet açma gibi konuları var... ne yapmalıyım sizce.
arkadaşlar vs dışarı çıkın demeyin zaten çıkıyorumlütfen kırıcı olmadan bana yardımcı olun desteğe ihtiyacım var
çıkarım konusunda hep iyi olmuşumdur.... sizin hakkınızdaki çıkarımımdan da eminim hatta;Kliniğe gerek yok kaba ve kibirli olduğunuzu kendiniz söylemişsiniz daha önce, ben teşhis koymuyorum. Size saldırmayan insanlara saldırıyorsunuz, haklısınız yani kendinizle ilgili çıkarımlarınızda.
çıkarım konusunda hep iyi olmuşumdur.... sizin hakkınızdaki çıkarımımdan da eminim hatta;Kliniğe gerek yok kaba ve kibirli olduğunuzu kendiniz söylemişsiniz daha önce, ben teşhis koymuyorum. Size saldırmayan insanlara saldırıyorsunuz, haklısınız yani kendinizle ilgili çıkarımlarınızda.
çıkarım konusunda hep iyi olmuşumdur.... sizin hakkınızdaki çıkarımımdan da eminim hatta;
şeySİN değil mi, evde son derece boş vakti olan, insanların hayatını internetten araştıracak ve yüzüne ukalaca -ÜSTELİK ÇOK ÜZGÜN OLDUĞUNU SÖYLEYEN BİR İNSANIN - vuran ve UTANMAYAN bir insanımsı.... ŞİMDİ DAHA ÇOK ÜZÜLDÜM...
Benim eşimin abisi de 26 yaşında oda evlenmek istiyo keşke tanistirabilsem sizi biraz garip olabilir ama herşey kismet
allah gönülünüze göre versin inşallahhhhşu an tek derdim bu sayılır, yani dğerleri çözemeyeceğim şeyler o yüzden bıraktım düşünmeyi... işim aşım var, artık yuva kurmam lazım benimde
Resimdeki kişi siz misiniz ?sordum ama yanlış anlama sakınBu arada ben de ayrılmak üzereyim galiba başlıktan sebepleneyim. Zengünn, yağuşuklu abileriniz varsa bana talip olabilirler, mis gibi gelin adayıyım kıızz.
Bu arada ben de ayrılmak üzereyim galiba başlıktan sebepleneyim. Zengünn, yağuşuklu abileriniz varsa bana talip olabilirler, mis gibi gelin adayıyım kıızz.
anaaa hala burdaymışbana ne dedindi de en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?