- Konu Sahibi princes_Pocahontas
-
armudun sapı üzümün çöpü deyip ilk görüşmede kestirip atarsan daha çok kısmetsizim bahtsızım basiretim bağlı bana büyü mü yaptılar konularıyla gelirsin buraya..ilk görüşmede elektrik almayabilirsin bir daha görüşünce bakarsın devamsa kestir at..burger king te ne içersin mi dedi bir sonrakinde başka bir yere gidersin yine mi içecek soruyor sen hiç yemek yemezmisin diye bir sorarsın baktın olmuyor kesersin..görücü yada tanıştırma (ki ikiside aynı) işleri böyle yürümüyor ben sana söyleyim..ben eşimi ilk gördüğümde bu ne dedim..ama ikinciye de görüştüm..sonra üçüncüye..mantığım alıyordu ama ya diğeri...kalbim...yüzüğü takana kadar bu düşüncelerle geçti..şimdi çok şükür 9 küsür aylık evliyim..26 yaşındayım ve hiç karşıma doğru düzgün biri çıkmıyor. Yaşadığım ilişkilerde hep acıtıcı oldu hep hüzünlü bitti.. en son 6 yıllık ilişkime son vermek zorunda kaldım... Yani hayırsız kişiler girdi hayatıma.... Şimdi görücü usulü ya da arkaaş tavsiyesi ile biriyle tanışıp arayı uzatmadan evlenmeyi düşünüyorum ama onlarda olumsuz oluyor hepArkadaşlarım sürekli birileriyle tanıştırıyor ama bi türlü içime oturtamıyorum. Biraz seçiciyim ama çok fazla kriterleri olan biri değilim. Mesela en son tanıştığım çocukla burgerkingde buluştuk bana ne içersin diye sordu. Birşeyler içmeye gitmiş olsak bi kafeye giderdik öyle değil mi? en azından menüye bakarsın ne istediğimi sorarsın. Biraz cimri gibi geldi. Ondan bi önce biriyle görüştüm ondan da pek elektrik alamadım ayrıca 1 saat geç geldi arabası bozulmuş falan.... yani hep böyle şeyler çıkıyor ya ailesini beğenmiyorum ya tahsil durumu bana uygun olmuyor ya hayata bakış açısı ... artık yeni birilerini tanımaktan da o kadar yoruldum ki.. yaşıtlarım evlendi hepsinin çocuğu oldu ben hala yerimde sayıyorum annem evde kaldığımı söylüyor çevremdeki arkadaşlarda şakaya vurdurarak evde kaldın diyor...
Ya Allah seni iyi etsin,ilk cümlede yaşını söylemiş ya kızcağızKaç yaşındasınız? Kendinizi evliliğe bu kadar şartlandırmayın derim inanın akışına bırakınca daha iyi oluyor böyle şeyler yoksa yanlış kararlar verme olasılığınız yüksek
26 yaşındayım ve hiç karşıma doğru düzgün biri çıkmıyor. Yaşadığım ilişkilerde hep acıtıcı oldu hep hüzünlü bitti.. en son 6 yıllık ilişkime son vermek zorunda kaldım... Yani hayırsız kişiler girdi hayatıma.... Şimdi görücü usulü ya da arkaaş tavsiyesi ile biriyle tanışıp arayı uzatmadan evlenmeyi düşünüyorum ama onlarda olumsuz oluyor hepArkadaşlarım sürekli birileriyle tanıştırıyor ama bi türlü içime oturtamıyorum. Biraz seçiciyim ama çok fazla kriterleri olan biri değilim. Mesela en son tanıştığım çocukla burgerkingde buluştuk bana ne içersin diye sordu. Birşeyler içmeye gitmiş olsak bi kafeye giderdik öyle değil mi? en azından menüye bakarsın ne istediğimi sorarsın. Biraz cimri gibi geldi. Ondan bi önce biriyle görüştüm ondan da pek elektrik alamadım ayrıca 1 saat geç geldi arabası bozulmuş falan.... yani hep böyle şeyler çıkıyor ya ailesini beğenmiyorum ya tahsil durumu bana uygun olmuyor ya hayata bakış açısı ... artık yeni birilerini tanımaktan da o kadar yoruldum ki.. yaşıtlarım evlendi hepsinin çocuğu oldu ben hala yerimde sayıyorum annem evde kaldığımı söylüyor çevremdeki arkadaşlarda şakaya vurdurarak evde kaldın diyor...
Hahahahahah ay canım kusura bakma amacım dalga geçmek değil ama güldürdün26 yaşındayım ve hiç karşıma doğru düzgün biri çıkmıyor. Yaşadığım ilişkilerde hep acıtıcı oldu hep hüzünlü bitti.. en son 6 yıllık ilişkime son vermek zorunda kaldım... Yani hayırsız kişiler girdi hayatıma.... Şimdi görücü usulü ya da arkaaş tavsiyesi ile biriyle tanışıp arayı uzatmadan evlenmeyi düşünüyorum ama onlarda olumsuz oluyor hepArkadaşlarım sürekli birileriyle tanıştırıyor ama bi türlü içime oturtamıyorum. Biraz seçiciyim ama çok fazla kriterleri olan biri değilim. Mesela en son tanıştığım çocukla burgerkingde buluştuk bana ne içersin diye sordu. Birşeyler içmeye gitmiş olsak bi kafeye giderdik öyle değil mi? en azından menüye bakarsın ne istediğimi sorarsın. Biraz cimri gibi geldi. Ondan bi önce biriyle görüştüm ondan da pek elektrik alamadım ayrıca 1 saat geç geldi arabası bozulmuş falan.... yani hep böyle şeyler çıkıyor ya ailesini beğenmiyorum ya tahsil durumu bana uygun olmuyor ya hayata bakış açısı ... artık yeni birilerini tanımaktan da o kadar yoruldum ki.. yaşıtlarım evlendi hepsinin çocuğu oldu ben hala yerimde sayıyorum annem evde kaldığımı söylüyor çevremdeki arkadaşlarda şakaya vurdurarak evde kaldın diyor...
Karşındakinin tahsili şu su bu su diye bakmadan önce kendini geliştirmeyi dene.26 yaşında bir genç insan,çevresinin evde kaldın lafını dikkate alıp,kocaya giden yaşıtlarına özeneceğine,aynı yaşlarda ayağı yere basan,kariyer yapan,aydın görüşlü insanları örnek almalı.Sırf evlenmek olsun diye evlenilmez.Bi de şu önyargılarından kurtul.Bir insan ilk buluşmada kasılmış,ne diyeceğini bilememiş ne içersin diye sormuş olabilir.Bu bir hata değil,suç değil.Heyecandanda öyle demiş olabilir.Bunlar kriter olmamalı.Kriterlerin seçiciliğin hayatla ilgili karşındakinin hayattaki yeriyle ilgili olmalı.26 yaşındayım ve hiç karşıma doğru düzgün biri çıkmıyor. Yaşadığım ilişkilerde hep acıtıcı oldu hep hüzünlü bitti.. en son 6 yıllık ilişkime son vermek zorunda kaldım... Yani hayırsız kişiler girdi hayatıma.... Şimdi görücü usulü ya da arkaaş tavsiyesi ile biriyle tanışıp arayı uzatmadan evlenmeyi düşünüyorum ama onlarda olumsuz oluyor hepArkadaşlarım sürekli birileriyle tanıştırıyor ama bi türlü içime oturtamıyorum. Biraz seçiciyim ama çok fazla kriterleri olan biri değilim. Mesela en son tanıştığım çocukla burgerkingde buluştuk bana ne içersin diye sordu. Birşeyler içmeye gitmiş olsak bi kafeye giderdik öyle değil mi? en azından menüye bakarsın ne istediğimi sorarsın. Biraz cimri gibi geldi. Ondan bi önce biriyle görüştüm ondan da pek elektrik alamadım ayrıca 1 saat geç geldi arabası bozulmuş falan.... yani hep böyle şeyler çıkıyor ya ailesini beğenmiyorum ya tahsil durumu bana uygun olmuyor ya hayata bakış açısı ... artık yeni birilerini tanımaktan da o kadar yoruldum ki.. yaşıtlarım evlendi hepsinin çocuğu oldu ben hala yerimde sayıyorum annem evde kaldığımı söylüyor çevremdeki arkadaşlarda şakaya vurdurarak evde kaldın diyor...
KatılıyorumKarşındakinin tahsili şu su bu su diye bakmadan önce kendini geliştirmeyi dene.26 yaşında bir genç insan,çevresinin evde kaldın lafını dikkate alıp,kocaya giden yaşıtlarına özeneceğine,aynı yaşlarda ayağı yere basan,kariyer yapan,aydın görüşlü insanları örnek almalı.Sırf evlenmek olsun diye evlenilmez.Bi de şu önyargılarından kurtul.Bir insan ilk buluşmada kasılmış,ne diyeceğini bilememiş ne içersin diye sormuş olabilir.Bu bir hata değil,suç değil.Heyecandanda öyle demiş olabilir.Bunlar kriter olmamalı.Kriterlerin seçiciliğin hayatla ilgili karşındakinin hayattaki yeriyle ilgili olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?