Kısmetsizim :(

princes_Pocahontas

♪♪KPSS hedef 85 net♪♪
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
372
22
48
Muğla
26 yaşındayım ve hiç karşıma doğru düzgün biri çıkmıyor. Yaşadığım ilişkilerde hep acıtıcı oldu hep hüzünlü bitti.. en son 6 yıllık ilişkime son vermek zorunda kaldım... Yani hayırsız kişiler girdi hayatıma.... Şimdi görücü usulü ya da arkaaş tavsiyesi ile biriyle tanışıp arayı uzatmadan evlenmeyi düşünüyorum ama onlarda olumsuz oluyor hep Arkadaşlarım sürekli birileriyle tanıştırıyor ama bi türlü içime oturtamıyorum. Biraz seçiciyim ama çok fazla kriterleri olan biri değilim. Mesela en son tanıştığım çocukla burgerkingde buluştuk bana ne içersin diye sordu. Birşeyler içmeye gitmiş olsak bi kafeye giderdik öyle değil mi? en azından menüye bakarsın ne istediğimi sorarsın. Biraz cimri gibi geldi. Ondan bi önce biriyle görüştüm ondan da pek elektrik alamadım ayrıca 1 saat geç geldi arabası bozulmuş falan.... yani hep böyle şeyler çıkıyor ya ailesini beğenmiyorum ya tahsil durumu bana uygun olmuyor ya hayata bakış açısı ... artık yeni birilerini tanımaktan da o kadar yoruldum ki.. yaşıtlarım evlendi hepsinin çocuğu oldu ben hala yerimde sayıyorum annem evde kaldığımı söylüyor çevremdeki arkadaşlarda şakaya vurdurarak evde kaldın diyor...

Not: isyan etmemek lazımmış .... Bazı şeylerin vakti saati varmış.... Bunu anladım... Sabrın da çok güzel bir şey olduğunu anladım.. Kasım ayında biriyle tanıştım ve 14 martta sözlendim... Hayırlısı artık...

Son düzenleme:
Kaç yaşındasınız? Kendinizi evliliğe bu kadar şartlandırmayın derim inanın akışına bırakınca daha iyi oluyor böyle şeyler yoksa yanlış kararlar verme olasılığınız yüksek

armudun sapı üzümün çöpü deyip ilk görüşmede kestirip atarsan daha çok kısmetsizim bahtsızım basiretim bağlı bana büyü mü yaptılar konularıyla gelirsin buraya..ilk görüşmede elektrik almayabilirsin bir daha görüşünce bakarsın devamsa kestir at..burger king te ne içersin mi dedi bir sonrakinde başka bir yere gidersin yine mi içecek soruyor sen hiç yemek yemezmisin diye bir sorarsın baktın olmuyor kesersin..görücü yada tanıştırma (ki ikiside aynı) işleri böyle yürümüyor ben sana söyleyim..ben eşimi ilk gördüğümde bu ne dedim..ama ikinciye de görüştüm..sonra üçüncüye..mantığım alıyordu ama ya diğeri...kalbim...yüzüğü takana kadar bu düşüncelerle geçti..şimdi çok şükür 9 küsür aylık evliyim..

Kaç yaşındasınız? Kendinizi evliliğe bu kadar şartlandırmayın derim inanın akışına bırakınca daha iyi oluyor böyle şeyler yoksa yanlış kararlar verme olasılığınız yüksek
Ya Allah seni iyi etsin,ilk cümlede yaşını söylemiş ya kızcağız

Neyse konu sahibesi,öncelikle sana burda evlilerin kendi sorunlarıyla ilgili açtığı konuları iyice bir okumanı öneririm.
Yaşında çok değil.Dert etme.

benim de bir arkadaşım 24 yaşında ve uzun yıllarını birine çok aşık olarak geçirdi..

iki senedir unutmuş gibi ama bu seferde kimsecikleri beğendiremiyoruz..hep onunla kıyaslıyor gibi.. yaş ilerledikçe zorlaşıyor sanırım..

insanlara biraz şans vermek gerekiyor..

söylemeden yapamayacağım, ilk buluşma için burgerking biraz garip geldi doğrusu..

ilk buluşmada burger king e gitmek çok abes geldi bana.yani ilk buluşmada fast food yemek çok komik olurdu ellerde hamburgerler falan.yani adamın ne içersin diye sorması normal sizin oraya gitmeniz saçma olmuş hele de 26 yaşındayken

benim en çok kızdığım şeydir tanışmadan ön yargılı olmak
umarım sizde böyle değilsinizdir

inşallah bahtınız bir an evvel açılır. Ben alın yazısına çok inanırım. Fakat herşey kader diyip geçilmiyor. Rabbim bize irade ve seçme şansı veriyor. Umarım şansınızı yok yere harcamassınız

26 yaşındasınız, 6 yıllık ilişkiniz bitmiş...
ondan öncekiler de yaş icabı pek ciddi amaçlı olmasa gerek...

az çok içinize sinen birine 2.bir şans verilmesi taraftarıyım.
yani bir yönü etkileyici geliyorsa (herhangi bir şey olabilir tipi, işi, konuşması vs..) bir olumsuz taraf görüldüğünde gene de 2.şansı hakkediyor.
onda da benzer hissi yaşarsanız zaten uzatmanın manası yok.

26 yaş ayrıca hiç de evde kalınmış bir yaş değil, hele günümüzde...

Canim 26 neki daha dur bende 28de evlendim valla sana gore iyiki evlenmisim demekki yoksa bende evde kalcakmisim
Kendinin şartlandırma bence evlilige
Bende esimle bir tanidigimiz uzun israrlari uzerine ehhhh deyip tamam goruseyim dedim .tipbolarak hic tarzim degildi ama oda ehh dwyip gelmis bulusmaya bide isvece gidecekmis ucak oncesi gorustuk aaaa bune dedim ama esofman takimi giyip gelmisti ona vuruldum .simdi bazen der (kendisi esimin yengesi) iyiki bulusmusuz yoksa kacip gidecekti kismet

hahahahah ben öleydim o zaman 33 yaşında evlendim bana demedikleri kalmıyordu. ne evde kalmışlığım ne kendini beğenmişliğim ama noldu 33 yaşında eşimle tanıştım evlendim.. haaa şimdi sorsan bii 33 sene daha evlenmezdim..evlenmeyen bir evlenen bin pişman

bence sen kendini evlenmeye şartlamışsın hemen birini bulup evlenmem lazım diye bu kadar dert etme akışına bırak biraz.herkese potansiyel damat adayı olarak bakma dur önce bir tanı.tanımadan yargılama.

bence ufak şeylere takılma yani ne alaka cimri olduğunu nerden çıkardın anlamadım ne içersin diye sormuş işte tek tek saysın mı neyse tabi vardır bi bildiğin.. benimde bi yakınım var 27 yaşında o da görücü usülü evlilik istiyo inan ki bi ton insanla tanıştı hepsi mi uymaz ya biz diyoduk ki beğenmiyo küçümsüyo falan derdik en sonunda sordum kız anlattı cidden hak verdim yani bazen bazı insaların şansı olmuyo bu konuda.. ama unutma ki kaderde kim varsa kısmetinde o seni eninde sonunda bulur

Hahahahahah ay canım kusura bakma amacım dalga geçmek değil ama güldürdün
Kız ne alaka Allah aşkına burgerkinge her gidişimizde benim nişanlım da sorar ne içeceksin diye bir kele bile aklıma gelmedi cimrilikten soracağı bir sürü seçenek var burgerda da asitli, asitsiz, sıkma, buzlu bilmem ne nezaketen sormuştur adam Seçici değilim diyorsun ama fazla takıntılısın benim kuzenim böyle yaşı geçti bayağı, pek de güzel ama çok seçici ne talipler çıktı ama istemiyor bir türlü, eskiden büyük bir aşk yaşamış kavuşamamışlar herkes ona bağlıyor. Aşık olmak istiyor görür görmez sen de böyle mi düşünüyorsun acaba? benim nişanlımı kabul etmem 8 ayımı aldı sevmek aşık olmak kolay bir şey değil ki bu kadar insanlara 2. şans vermeyi dene. Ön yargılı olma.

Niye evleneceğim diye bu kadar zorluyorsunuz ben onu anlamadım? Hayatınızda biri olur, evlenmek istersiniz. Sırf evlenmek için birilerini zorla hayatınıza sokmayın bence. Yasal olarak evliliğin alt sınırı var ama üst sınırı yok. Evde kalmak ne demek? Kendinize eziyet etmeyin zamanı gelince olur.

Karşındakinin tahsili şu su bu su diye bakmadan önce kendini geliştirmeyi dene.26 yaşında bir genç insan,çevresinin evde kaldın lafını dikkate alıp,kocaya giden yaşıtlarına özeneceğine,aynı yaşlarda ayağı yere basan,kariyer yapan,aydın görüşlü insanları örnek almalı.Sırf evlenmek olsun diye evlenilmez.Bi de şu önyargılarından kurtul.Bir insan ilk buluşmada kasılmış,ne diyeceğini bilememiş ne içersin diye sormuş olabilir.Bu bir hata değil,suç değil.Heyecandanda öyle demiş olabilir.Bunlar kriter olmamalı.Kriterlerin seçiciliğin hayatla ilgili karşındakinin hayattaki yeriyle ilgili olmalı.

Katılıyorum

26 yaşındasın, acele etme.
Ayrıca ben böyle görücü usülü randevuları hiç sevmiyorum ya.
Belki adamın suratını bi daha hiç görmeyeceksin, ona kendimi anlatmak, karşılıklı bişeyler yemek bana çok tuhaf gelirdi.
Durumun çok acil değilse evlenme yani
Bi gün kalbini hoplatan, içini gıcıklayan, gözlerini kamaştıran birini bulursun inşallah

26 yaş çok erken bile 000 kimler çıkar daha karşına takma kafana gez eylen etrafa pozitif ışık şaç evrene falan :) çıkar birisi gönlünü fetheden hem evlilik sanki çok matah bişey keske mahalle baskısı olmasada hiç evelenmesek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…