Kısmetsizim :(

burgerking de ne içersin mi dedi..
yuhh..fırına götürseymiş bişi içmek için....

burgerking de ne içersin mi dedi..
yuhh..fırına götürseymiş bişi içmek için....

aç olduuğumu biliyordu çünkü önemli bi işim vardı o gün yemek yemeye fırsatım olmadığını biliyordu.. ben seçtim burgerking i çünkü burası küçük bi yer oranın üst katı var teras katı çok uygun geldi biri görmez diye ben seçtim buluşma yerini ama aç olduğumu tüm gün yemek yemeye fırsatım olmadığını biliyordu ve bana direk ne içersin diye sordu. menüyü açmadanda ben kola alcam deyip ayaga kalktı almaya gitmek için eee yani ayağa kalkması demek bana çabuk cevap ver demek oluyor....

kusura bakma ama öküzün tekiymiş.....

Kücuk yer buyuk yer pek farktmiyr nsan birseyleri yasamk istiyr.Cevrende herkez evli coluk cocuga karismis oluyor.Ama bu isler ksmt ben kendime bkiyorum gayet bkimli guzel bcerikliyim ama bu belrli sartlara bakmiyor kismt.Sevmeden yapamam onume gelenlede evlenicek biri asla degilim.Evde kalmk kelimesini kendime yakstiramm kismetszde demk istemem asla.allah buyuk.ben bir kere nisan attim evenseydim o sahisla bosanms olacaktim.rabbim beni seviyr vakti var deyin lutfn butun kzlar arada herkez kafaya takar bunalir ben bile..yasim 31 bu arada szden buyugum ve bu dusuncedeyim moral toplayin

Aynı yastayiz, ,bekarim ..iş sahibi olsaydin seni anlayabilirdim ama iş sahibi degilsin henüz. Su anda yapman gereken en mantıklı şey sinavlara harıl harıl calismak ve evlilik düşüncesini askiya almak. Çünkü eğer calisirsan mutlaka çıkacaktır karşına birileri. O zaman da ismarlama aşk sacmaligindan kurtulmus olacaksın. Hoş ben üç senedir çalışıyorum karşıma cikan oldu ama ben uygun bulmadim çoğunu yani anlayacağın her şey kısmet

Siz sürekli evlilik istediğiniz için çevredeki insanların evde kalmışsın kelimelerini duyuyorsunuz. Aslında evlilik istediğiniz için değil tamamen baskı altında olduğunuzu hissettiğiniz için evlenmek istiyorsunuz. Ve kendinizi kastığınız için de sürekli eleştiri yapıyorsunuz yani karşınızdakinin cimri olduğunu düşünüyor ya da kötü olduğunu düşünüyorsunuz. Çünkü baskı altındasınız. Sevmek, hoşlanmak değil direk evlilik için bakıyorsunuz olaya... Ayrıca herkesin dediği gibi yaşınız gayet normal.Kendinizi rahat bırakın ve başka şeylere yönlenin iyi gelecektir

Annenin krize girmesi,etrafındaki,hayatı sadece evlilikten ibaret olanların sana evlen diye baskı yapması senin evlenmen için bahane değil olmamalı.Görüştüğün kişiden elektrik almadığını işi olmadığını değil,içecek sorduğunu yazdığın için o cevabı yazdım.İnsanın kendini geliştirmesi derken,insanın hayatı sadece evlilik olarak görmemesi,etraftakilerin evlen demesinden etkilenmeyecek şekilde kendini geliştirmesinden bahsediyorum.Sen kendin evliliği istiyorsun ki,çevreni biraz da bahane ediyorsun.Ben eğer bir idealim varsa,ayaklarım yere sağlma bassın diye önceliklerim başkaysa,annem değil krize girmek kendini de paralasa evlenmem.Ben hayatıma çevredeki insanların isteklerine düşünce yapılarına göre yaşamam.Evlilik kader kısmet işidir.Onun bunun demesiyle olacak iş değil.Marketten domates almıyoruz nihayetinde.

rica ederim kim ne der e bu kadar takılmayın ve açık konuşmak gerekirse öyle hergün bi koca adayıyla buluşmak değerlendirmek benim kişiliğime çok ters.nedir yani daha 26 yaşındasınız ve etraftaki ısmarlama evlilikleri degerlendirme durumuna gelmişsiniz.yapmayın yaşınız genc akışına b

hayırlı olsun inşallah ...azçok içime sinen derken anlamadım...
sağolun. az çok yani biraz sakar , dalgın biri ama diğer huyları iyi.. fiziksel olarak da elektrik aldım o yüzden artık o kadar kusuru kadı kızında da olur diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…