- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
- Konu Sahibi princes_Pocahontas
-
26 yaşındayım ve hiç karşıma doğru düzgün biri çıkmıyor. Yaşadığım ilişkilerde hep acıtıcı oldu hep hüzünlü bitti.. en son 6 yıllık ilişkime son vermek zorunda kaldım... Yani hayırsız kişiler girdi hayatıma.... Şimdi görücü usulü ya da arkaaş tavsiyesi ile biriyle tanışıp arayı uzatmadan evlenmeyi düşünüyorum ama onlarda olumsuz oluyor hepArkadaşlarım sürekli birileriyle tanıştırıyor ama bi türlü içime oturtamıyorum. Biraz seçiciyim ama çok fazla kriterleri olan biri değilim. Mesela en son tanıştığım çocukla burgerkingde buluştuk bana ne içersin diye sordu. Birşeyler içmeye gitmiş olsak bi kafeye giderdik öyle değil mi? en azından menüye bakarsın ne istediğimi sorarsın. Biraz cimri gibi geldi. Ondan bi önce biriyle görüştüm ondan da pek elektrik alamadım ayrıca 1 saat geç geldi arabası bozulmuş falan.... yani hep böyle şeyler çıkıyor ya ailesini beğenmiyorum ya tahsil durumu bana uygun olmuyor ya hayata bakış açısı ... artık yeni birilerini tanımaktan da o kadar yoruldum ki.. yaşıtlarım evlendi hepsinin çocuğu oldu ben hala yerimde sayıyorum annem evde kaldığımı söylüyor çevremdeki arkadaşlarda şakaya vurdurarak evde kaldın diyor...
burgerking de ne içersin mi dedi..
yuhh..fırına götürseymiş bişi içmek için....
aç olduuğumu biliyordu çünkü önemli bi işim vardı o gün yemek yemeye fırsatım olmadığını biliyordu.. ben seçtim burgerking i çünkü burası küçük bi yer oranın üst katı var teras katı çok uygun geldi biri görmez diye ben seçtim buluşma yerini ama aç olduğumu tüm gün yemek yemeye fırsatım olmadığını biliyordu ve bana direk ne içersin diye sordu. menüyü açmadanda ben kola alcam deyip ayaga kalktı almaya gitmek için eee yani ayağa kalkması demek bana çabuk cevap ver demek oluyor....
Annenin krize girmesi,etrafındaki,hayatı sadece evlilikten ibaret olanların sana evlen diye baskı yapması senin evlenmen için bahane değil olmamalı.Görüştüğün kişiden elektrik almadığını işi olmadığını değil,içecek sorduğunu yazdığın için o cevabı yazdım.İnsanın kendini geliştirmesi derken,insanın hayatı sadece evlilik olarak görmemesi,etraftakilerin evlen demesinden etkilenmeyecek şekilde kendini geliştirmesinden bahsediyorum.Sen kendin evliliği istiyorsun ki,çevreni biraz da bahane ediyorsun.Ben eğer bir idealim varsa,ayaklarım yere sağlma bassın diye önceliklerim başkaysa,annem değil krize girmek kendini de paralasa evlenmem.Ben hayatıma çevredeki insanların isteklerine düşünce yapılarına göre yaşamam.Evlilik kader kısmet işidir.Onun bunun demesiyle olacak iş değil.Marketten domates almıyoruz nihayetinde.Bu şartlarda mı kendimi geliştireyim? Hasta bi annem var! Sürekli krize giriyor... Evlen evlen evlen.......... Ayrıca evlilik insanın kendisini geliştirmesine niçin engel olsun ki... Ben zaten bi taraftan sürekli ders calışan kurum sınavlarına hazırlanan biriyim ama artık çevremdeki insanlardan fazlasıyla yoruldum.... Artık sağlıklı düşünemiyorum.. Bir tek içecek meselesi değildi o kişiyle olumsuz düşünmeme neden olan şey... elektrikte alamamıştım çok fazla.... ayrıca düzgün bir iş sahibi birisi değildi... o sadece bahanesi oldu..
rica ederim kim ne der e bu kadar takılmayın ve açık konuşmak gerekirse öyle hergün bi koca adayıyla buluşmak değerlendirmek benim kişiliğime çok ters.nedir yani daha 26 yaşındasınız ve etraftaki ısmarlama evlilikleri degerlendirme durumuna gelmişsiniz.yapmayın yaşınız genc akışına b26 yaşındayım ve hiç karşıma doğru düzgün biri çıkmıyor. Yaşadığım ilişkilerde hep acıtıcı oldu hep hüzünlü bitti.. en son 6 yıllık ilişkime son vermek zorunda kaldım... Yani hayırsız kişiler girdi hayatıma.... Şimdi görücü usulü ya da arkaaş tavsiyesi ile biriyle tanışıp arayı uzatmadan evlenmeyi düşünüyorum ama onlarda olumsuz oluyor hepArkadaşlarım sürekli birileriyle tanıştırıyor ama bi türlü içime oturtamıyorum. Biraz seçiciyim ama çok fazla kriterleri olan biri değilim. Mesela en son tanıştığım çocukla burgerkingde buluştuk bana ne içersin diye sordu. Birşeyler içmeye gitmiş olsak bi kafeye giderdik öyle değil mi? en azından menüye bakarsın ne istediğimi sorarsın. Biraz cimri gibi geldi. Ondan bi önce biriyle görüştüm ondan da pek elektrik alamadım ayrıca 1 saat geç geldi arabası bozulmuş falan.... yani hep böyle şeyler çıkıyor ya ailesini beğenmiyorum ya tahsil durumu bana uygun olmuyor ya hayata bakış açısı ... artık yeni birilerini tanımaktan da o kadar yoruldum ki.. yaşıtlarım evlendi hepsinin çocuğu oldu ben hala yerimde sayıyorum annem evde kaldığımı söylüyor çevremdeki arkadaşlarda şakaya vurdurarak evde kaldın diyor...
arkadaşlar sonunda iyi niyetli az çok içime sinen biriyle sözlendim hayırlılsı olur inşallah...Konu sahibi dualarimiz bolumunde hayirli bir es icin da edicez istersen gelebilirsin.
sağolun. az çok yani biraz sakar , dalgın biri ama diğer huyları iyi.. fiziksel olarak da elektrik aldım o yüzden artık o kadar kusuru kadı kızında da olur diyorum :)hayırlı olsun inşallah ...azçok içime sinen derken anlamadım...
kimse mükemmel değildir.sağolun. az çok yani biraz sakar , dalgın biri ama diğer huyları iyi.. fiziksel olarak da elektrik aldım o yüzden artık o kadar kusuru kadı kızında da olur diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?