Kısmetsizim :(

26 yaşındasın, karşındakilerin tahsil durumunu yeri gelip beğenmediğine göre, kendin de tahsillisin diye var sayıyorum.
Peki o zaman bu tavırlar ne?
Görücü usulü buluşmalar ayarlamak nedir Allah aşkına ya?
Hangi devirde yaşıyoruz da 26 yaşında evde kaldım diye yana yakıla koca adayı arıyorsun?
Bir işe gir, kariyerin olsun. Bu esnada zaten bir çok yeni insanla tanışacaksın.
Bazı şeyleri olağan akışına bırakmak lazım...

Bir de ilk buluşmada Burger King'e gitmek nedir? Liseli misiniz siz?

Aynı yaştayız ve ben senin hareketlerine anlam veremiyorum.

Daha yaşınız 26 niye bu kadar dert edindiniz. İnsan elbette sevdiği, sevildiği birini ister hayatında ama niye bu kadar evliliğe takıldınız. Ayrıca insanların söylediklerini de bu kadar umursamayın. Yaşınız geçmiş olsa bile mutsuz bir evlilik yapmış olmaktansa yalnız olmak revadır.
Ben de 4 senelik, evlilikle biteceğine inandığım bir ilişkiden 1,5 sene sonra eşimle evlendim.
Ancak kesinlikle şuna inanıyorum, insan bence kimi sevmeyi isterse onu sever, tabii ki bazı noktalarda gönlünüzü doldurabilecek biriyse. Her önüne geleni de değil.

Kendini şartlama.

evlenmeye değilde sevmeye aşık olmaya odaklansan.. yaşında büyük değilki. millet nasıl çoluk çocuğa karıştı o yaşta.

Ben 26 yasimda evlendim doğru kişiyi buldugunda öncekilerin neden olmadigini anlayacaksin

Bu ne yahu? 6 yıllık ilişkini bitirmişsin ve evlilik neden bu kadar acil ki senin için?
Birileriyle sürekli neden tanışıyorsun?
6 senedir beraber olduguna göre 20 yasında başlamışsın demek.çok genç bir yaşta yani..
6 sene 2 kişilik düşünmüşsün yeterince.Şimdi yalnızsın,neden durup biraz kendini dinlemiyorsun?
aslında ruhen ve bedenen birisini istemeye hazır olmadıgın içine kimsenin sinmemesinden de belli.
dur biraz,otur düşün.kendini dinle,hayatı yalnız yaşa..
evlilik hayattaki en büyük başarı değil,merak etme bir yere kaçtığı da yok.
şu an bişeyler yapmaya çalışarak hayatının aşkını bulmana kendin engel olma.Bırak,o zaten 'zamanı geldiğinde' bütünüyle sana gelecek..

Küçücük şeyler için tanışdığınız kişileri hemen silip atmayın,
önyargılı olmayın,hoşunuza gidenle bir eksiği olsa bile tanışın,konuşun
insan mükemmel olmak zorunda değildir,
herkesin nasibi farklı,farklı ama sizde iradeli olacaksınız
kaderi insanlar çizer iradesiyle kendi yolunu belirler.
bu arada 26 yaş içinde evde kalmış sayılmazsınız.

burger da ne içersin diye soran birine direk cimri damgası vuruyorsanızz bu gidişle kısmetiniz pek açılmaz gibi..

siz hiçbişeyi begenmiyorsunuz anlaşılan.. tahsil durumunuza uymayan kişileri begenmiyorsunuz ama görücü usulünden bahsediyorsunuz.. bu kafa hangi çağda kaldı..

ben de senden 1-2 yaş küçüğüm ben de yalnızım ve aynı senin gibi ilişkilerim hüzünlü acı dolu bitti. Geriye dönüp baktığımda şu hayatıma bir tane adam alamamışım diyorum ki bu en acısı sanırım.. eğer kısmetimiz de biri varsa olacaktır zaten, herkesin de dediği gibi kısmetimizde kimse yoksa ne yaparsak yapalım bi adım ileri gidemeyiz. Demekki daha zamanı değil.. Ayrıca 30-35 yaşların da evlenenler de var öyle düşün.

26 yaşındasın ve evde kaldığını düşünüyorsun çünkü evlilik hayatının merkezinde yer alıyor. Gencecik kızsın, okul oku, kariyer yap, çalış, hobi edin, gez toz. Neden bu evlilik merakı???

Arkadaşlar herkes kızı evlilik meraklısı görmüşte tok açın halinden anlamaz diye boşa dememişler işini gücünü ediniyorsun yalın geliyo arkadaşların bir bir evleniyor ailen arkadaşlar evlilik için üzerine gelirken kusura bakmayın gezip tozmayı düşünemez insan!Ayrıca arkadaşların evli olunca öyle yanına gezecek arkadaş bile bulamıyosun. ayrıca evlenince eşiyle de gezebilir hatta daha güzel olur.Yaşı çok değil evet ama özenmesini makul karşılamak lazım.O burgerdaki çocuğu da zaten beğenseydi öyle basit bi kulp takmazdı

o dediğim kişinin doğru düzgün bir işi de yoktu biraz da o yüzden tabi yoksa dediğin gibi cimri olup olmadığını tek seferde anlayamam. ama hep bi tıkanıklık oluyor olmuyor

ya sanırım bende eski ayrıldığım kişiyle kıyaslıyorum sanırım problem bu çok doğru bir şey söylediniz siz söyleyince bunu farkettim.. Burası küçük bi yer olduğu için tanıdık birinin göremeyeceği bi yer olarak orası geldi aklıma :) burgerking in en üst katı gayet sakin oluyor o yüzden

burası küçük bi yer kimsenin görmeyeceği bi yer olarak bir tek orası var maalesef. Ben ilçede yaşıyorum burada herkes birbirini tanıyor maalesef... bi de daha önce 4 ay kadar facede sürekli merhabalaşıp konuşmuştuk yani hani dün tanışıp bugün görüşmedik

umarım

erkek milleti hemen görüşmek sevgili olmak istiyor. bende ümit verip yarı yolda bırakmaktan çok korkan biriyim... bi de karşıma çıkan kişilerin genelde düzgün bir işi olmuyor geçici orada burada çalışanlar çıkıyor bende evlenince sıkıntı çekmek istemiyorum birazda o yüzden olumsuz başlıyorum tanımaya yaptığı küçük olumsuz şeyler hemen batıyor bi de uzun bir ilişkiden yeni çıkmış olmakta etkili...

iki tane üniv meznuyum ben. Şu an bütün kurum sınavlarını takip ediyorum yani iş sahibi olmak için uğraşıyorum. Ben küçük bi yerde yaşıyorum burada çevre baskısına ister istemez yeniliyorsunuz. Annem anlayışsız biri bu konuda ve gece gündüz baskı yapıyor... Artık kendimi de evliliğe hazır hissediyorum eskiden evlilik düşünmezdim ama artık anne olmak istiyorum... Bunu farkettim.. İş güç sahibi olacağım derken hayatım akıp gidiyor. Çocuklarımın çocuklarını görmek istiyorum evliliğe geç kalmak istemiyorum ama hiçbir şey istediğimiz gibi olmuyor tabi.. KAder... Kısmet... Tabi kaderde harekete geçmeyen kişiye asla yardım etmez.....

canım inan tam olarak içimdeki duygulara tercüman olmuşsun... Ben evlilik meraklısı biri değilim sadece arkadaşalar bir bir evleninp gidiyor dediğin gibi yalnız kalıyorsun inanırmısın dışarı çıkacak gezecek bir tane arkadaşım yok hiç bir şey yalnız yapılmıyor.... Oku oku oku nereye kadar bu devirde iş sahibi olmak bu kadar zorken cevremde herkes evlenip bir bir uçarken bekarlık bana keyif vermiyor maalesef

bence sen kendini evlenmeye şartlamışsın hemen birini bulup evlenmem lazım diye bu kadar dert etme akışına bırak biraz.herkese potansiyel damat adayı olarak bakma dur önce bir tanı.tanımadan yargılama.
sizinde benim ailem gibi benim çevrem gibi birileri olsa etrafınızda ben gibi düşünürdünüz. Annem evlenmemi o kadar istiyor ki kadın evde kaldığımı söylüyor sabah akşam benle kavga ediyor evde hiç huzurum yok....

önümüzde menü vardı ve hiç menüyü acmadan ben kola içcem sen ne içersin dedi... yani diyebilirdi ne almak istersin diye. hatta aşağıya kendisi gitti almaya icimden öyle hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…