Kısmetsizim :(

insan kendi kısmetini kendi kapatır.sürekli kısmetim yok şöyleym böyleym derseniz olmaz tabi.hem 26 yaş çok büyük bir yaşta değil.evde kalmş olmanız için bir 10 sene geçmiş olması lazım.
hayata bakış açınızı değiştirin bence ufacık şeyleri büyütmeyin.olsun burgerkıng e gidin nolacak belki karşınızdaki insan seveceğinizi düşünmüş olabilr.yani bu tip şeyler önemli değil.önemli olan biraz elektrk ve bol mantık

aynı kısmetsizlik bende de var. ben gerçi biten ilişkimden sonra kimse çıkmadı karşıma. o yüzden seçim yapma şansım da olmadı böyle yalnız yalnız oturuyorum :) kısmet diyorum. gerçekten bizim de var bir yerde kısmetimiz.. inan ve sabırla bekle..

konuyu açan arkadşı ii anlıyorum bnm yaşm braz dha küçük ama şmddn arkadşlarmn çğu evlndi böle olunca insan brazda yalnızlk duygusyla hareket ediyor çevredekler de takılmaya başlıo şakayla karşk hadi snde evlen flan gibi bu işlerin sanki isteynce hemen olacagnı zannedyolar insanlar düşüncesz oluo gnlde oyuzdn çkda dikkate almamak lazm bu işler kısmet işi die inanıyrm çünkü netten bile tanşp mutlu olan evlenen insnlar var bakalım inş gönlümüze göre birini bluruz.

Kısmetsizlik diye bişey yoktur bana göre sadece insanın kendi kararları seçimleri vardır, kendi ağzınla diyorsun her konuştugumda beni iten bişey oldu diye, bak yani senin seçiminle onları hayatından çıkardın yoksa onlar da senin kısmetindi. Biraz olayları akışına bırak yani karşına çıkan her erkek için potansiyel damat gözüyle bakma, illa ki gönlüne güzel gelen birisi girecek hayatına :)

Bunları sana diyorum ama kendimi sana anlatsam ne dersin inan bilmiyorum Bende hiç kısmetim çıkmasın istiyorum tabi kimin haricinde; hiç tanımadıgım ama onu gördüğümden beri kaderim olmasını istediğim o kişiden başka, dualarım onun için tek istediğim bi tevafuk :)

ailemle feci derecede sıkıntılarım var.. Annem biraz rahatsız birisi... Kadın ben evlenmiyorum diye cinnet gecirecek... biriyle tanışıyorum hemen diyor ki "fazla konuşmam ben 2-3 ay dan fazla sürmesin hemen nişanlan hemen evlen" diyo.. kadın kafayı yemiş her gün evde yere yatıyor ne olacak bu kızın hali evde kaldı deyip ağlıyor... Ben bu durumda artık sağlıklı düşünemiyorum. Bi taraftan bütün arkadaşlarım evlendi sanki ben birini bulamıyorum gibi bana evde kalmış muamelesi yapıyorlar. Burası küçük bi yer olduğu için sırf bunun sıkıntısını yaşıyorum ben ve hayatımı başkaları şekillendiriyor

Bu şartlarda mı kendimi geliştireyim? Hasta bi annem var! Sürekli krize giriyor... Evlen evlen evlen.......... Ayrıca evlilik insanın kendisini geliştirmesine niçin engel olsun ki... Ben zaten bi taraftan sürekli ders calışan kurum sınavlarına hazırlanan biriyim ama artık çevremdeki insanlardan fazlasıyla yoruldum.... Artık sağlıklı düşünemiyorum.. Bir tek içecek meselesi değildi o kişiyle olumsuz düşünmeme neden olan şey... elektrikte alamamıştım çok fazla.... ayrıca düzgün bir iş sahibi birisi değildi... o sadece bahanesi oldu..

karşıma çıkan kişiler

yaşınız daha genç
panik yapmayın bence
elbet karşınıza düzgün biri çıkar
çok fazla evlilik odaklı olmayın
kariyerinize önem verin
herşey yavaş yavaş düzene girer
hakkınızda hayırlısı olsun

Evliler bekarlari bekarlar evlileri yani kisaca tok acin halini anlamaz be canim...daha dur iyi gunlerin 30 ol bak cevren,arkadaslarin,ailen saka yoluylada olsa hep bi laf sokma olucak,oluyorda ben 31 oldum artik tanismak istemiyorum cok zor bu gorucu usulu..olucaksa tanisalim olmiycaksa hic olmasin.otur kendini anlat vs..zor isler olsa gam yemiycemde iste...umarim bir once buluruz gonlumuze gore birni..zaten senin kaderin olsaydi o adam cimride olsa sen kabul ederdin dert etme..olmuyorsada hic uzatma bence..herseyin hayirlisi...var bi yerde kismetimiz bekliyorda sanirim su an yanlis durakta

ben daha önce 2 kişiyle kendim tanışarak severek aşık olarak görüştüm ve beni o kadar inciltti ki ikiside artık kendim bulmak istemiyorum ve ayrıca birilerinin vesilesi ile tanışmanın neresi geri kafalılık anlayamadım. Kendim arkadaşlara gidipte beni biriyle tanıştırın demiyorum kendileri teklif ediyorlar. Tahsil ile de illa üniv mezunu olacak diye şartım hiçbir zaman olmadı. ortaokul mezunu kişiler çıktı karşıma ve bunun muhakak sorun olacağını düşündüm haklı olarak...

Görücü usulünü lafın gelişi söyledim sonuçta birilerinin vesilesi ile tanışıp dışarıda bi yerde görüşüyorum sonuçta bir vesile ile olur böyle şeyler . Lütfen düzgün konuşur musunuz "yana yakıla koca arıyorsun" ne demek..???? Ben zaten bir işe girmek için mücadele ediyorum. Sınavlarla boğuşuyorum. Ama bi taraftan da evlilik yaşımın geldiğini düşünüyorum ve ayrıca annem rahatsız birisi onunla aynı evde yaşamak çok zor! Bir söz var bilir misin? "Bir kişiyi yargılamadan önce gökte 3 ay eskiyinceye kadar onun mokasenleriyle dolaş" Sen benim hangi şartlarda, nasıl bir çevrede yaşadığımı biliyor musun acaba? Benim çok geri kafalı bi ailem, akrabalarım, komşularım var anlıyor musun!!!!!!!!!!!!!!!! Psikolojik rahatsızlıkları olan sinir ilaçları kullanan bir annem var!!!! Ben daha önce nişanlanıp ayrıldım (o 6 yıl görüştüğüm kişiyle) ve burada nişandan ayrılıp uzun süre evlenmeyince laf oluyor.... Bir iş sahibi olup buralardan gitmek istiyorum ama biliyorsun bu ülkede 10 tane de diploman olsa iş sahibi olmak çok zor... Ama pes etmiyorum mücadele ediyorum ben bir taraftan kurum sınavlarına hazırlanıyorum ama çevre baskısı beni çok zedeliyor maalesef özellikle de annemin halleri...... İlk buluşmada burgerking meselesine gelince.... Burada biriyle buluşmak için gidilecek yerler hep ayak altı yerler ve burası küçük bi yer muhakkak tanıdık biri çıkar ve dedikodu malzemesi olmak istemiyorum. Burgerking 3 katlı ve üçüncü katı sakin oluyor. Ayrıca o gün o kişi ile buluşacağım gün ben müsait değildim o da bodrumdan geliyordu ve o günden başka vakit yoktu ve ben araya sıkıştırmıştım hem yemek hem içicek hem de tanıdık birinin gelemeyeceği bir orası vardı yoksa bende biliyorum sahilde bi kafede oturmayı..... Ayrıca sizin yaşadığınız çevre ile benim çevremin farklı olduğu sizin anlam veremeyişinizden belli oluyor..... Benim bu sıkıntılarımın tüm sebebi bulunduğum çevre...

ben o gün dar bir vakitte buluştum kendisiyle ve o günden başka görüşebileceğimiz gün yoktu kendisi başka ilçeden geliyordu... Ben hatta ona eve gitmem lazım yemek yicem dedim sonra neyse sonra yerim dedim buluşmaya gittim bekletmemek için.. Diyebilirdi ki birşey ye ama ben zaten o teklif etsede içecek alırdım.

tahsil durumu deyince amma da abarttınız ya sanki yüksek lisans mezunu birini istiyorum ... Ben iki tane üniv mezunuyum ama lise mezunu olabilir karşımdaki kişi ama orta okul mezunu olunca istemiyorum hak verirseniz... Görücü usulü artık kalmadı ki :) burada görücü usulü geliyorlar tanıma aşaması falan oluyor eskisi gibi değil artık o görücü usulü çok modernleşti.. Ben bu vakte kadar ciddi anlamda ve severek 2 kişiyle görüştüm ve ikisi de beni çok mutsuz etti... o yüzden iyi birisi bazen bi tanıdık vesilesiyle gelebilir... Her zaman kendi tanıştığımız kişiler düzgün ve doğru kişiler olmayabilir...

Son düzenleme:

Bu baskıyla yanlış bir evlilik yapmanız kaçınılmaz. Oradan uzaklaşma şansınız var mı?

25 yaşıdayım ve dediğni gibi çevremdeki herkes evli veya nişanlı bende tık yok güzel alımlı olduğumu söylerler hep ama bu iş güzellikle kariyerle falan değil yani bence akışına bırak herşey evlilik değil tabiki

sürekli tanışmıyorum ya .... arkadaşlarımın önerilerine şans veriyorum çünkü evlilik düşünüyorum ve evliligin benim için neden bu kadar acil olduğunu az önceki yorumlardan okuyabilirsiniz... 6 yıl görüştüğüm kişiyle 18 yaşımda tanıştım.... 2011 de ayrıldım daha sonra tekarar barıştım ama olmayınca olmuyor kısmet artık mantık evliliği yapmak istiyorum aşk beni çok yordu...

böyle şeyleri söylemeyi sevmem ama bende uzun boylu güzel bir kızım ama dediğin gibi güzellikle olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…