- 20 Aralık 2020
- 17.171
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.547
- 548
- Konu Sahibi Hemsirecik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Jsgshshs hemen adrenalinli kisimlara gecmeye çalışıyorumTahammül seviyeni görmüş oldum bebeğimminnacık pırlantaymiş Oda onun öyle hediyesi olsun canım nolcak
![]()
Kesinlikle tencere kapak
Mükoooooo minnoşummKesinlikle tencere kapakserdar diyor ya benim esim benimle her seye gulebilmeli, simge işte gsgsjsgs
Yalniz yarinki bolumde yeliz yeni cocugada yardiriyorMükoooooo minnoşumm![]()
Kartlar yeniden dagitilacakBu bölüm niye herkes koptu ya ortada çift kalmadı valla ağzım açık izliyorum![]()
Yarenle sedat olurmus bide ilk bolumlerde Sedat biraz hoslaniyordu sanki kırmızı odaya falan cagirmistiKartlar yeniden dagitilacak
Ilk bolumler sedata en iyi davranan yarendi, erhanlada arasi bozuk aslinda olabilirlerYarenle sedat olurmus bide ilk bolumlerde Sedat biraz hoslaniyordu sanki kırmızı odaya falan cagirmisti
Yeni çiftler olusmadan yarışmaya katilma vakti aslında tamIlk bolumler sedata en iyi davranan yarendi, erhanlada arasi bozuk aslinda olabilirler
Ellerine sağlık simdiden canım kolay gelsinTavuk yapıyorum Kısmetse olur eşliğinde ben gene gelirim♥![]()
Sağol forbesimmEllerine sağlık simdiden canım kolay gelsin![]()
Elim ayagım titriyo ya sporda actım agırlık calısırken izliyorum delirdim ne alaka simgeee
Offf sükür sedata gitmiyo dimi simge
Çocuk hem kısa boylu hem çelimsiz, Sedat asla tipim değil bir topuklu giysem yanımda oğlum gibi kalır, ama yinede kimseye yar olmasını istemiyorum manyak mıyım neyimElim ayagım titriyo ya sporda actım agırlık calısırken izliyorum delirdim ne alaka simgeee
En sonunda cıkacam suraya döndürecem basını cocugun namus elden gidecek. #Sonkocabükücü yapcam nicki sksnsnsnsmsm
İşte dedim bende tipim degil, minyonum bide ben. Topukluyla serdar ortac ve eski karısı gibi oluruz yanyana. Çocugun icine mıknatıs mı koydular naptılar cektikce cekiyor. Bakıslarına shot shot tekila icesim geliyo deli oksadı beni kesin.Çocuk hem kısa boylu hem çelimsiz, Sedat asla tipim değil bir topuklu giysem yanımda oğlum gibi kalır, ama yinede kimseye yar olmasını istemiyorum manyak mıyım neyim
Aurası yüksek çocuğun, buradan da anlasilacagi üzere tipten daha önemli birşey varsa o da bakışlar ve yandan atılan çapkın gülüş. Yani orda sedat dururken nasıl diğer erkeklere bakabilirsin o bakislar karşısinda. Yaren hoşlanıyor bence sedattan iddiasina girerimİşte dedim bende tipim degil, minyonum bide ben. Topukluyla serdar ortac ve eski karısı gibi oluruz yanyana. Çocugun icine mıknatıs mı koydular naptılar cektikce cekiyor. Bakıslarına shot shot tekila icesim geliyo deli oksadı beni kesin.
Yaren hoslanıyosada umarım yüz vermez sedat sksjsjwjj ay deliyim cocuk kimseyle olmasın. Olursa eger sayfalarca aglarım burdaAurası yüksek çocuğun, buradan da anlasilacagi üzere tipten daha önemli birşey varsa o da bakışlar ve yandan atılan çapkın gülüş. Yani orda sedat dururken nasıl diğer erkeklere bakabilirsin o bakislar karşısinda. Yaren hoşlanıyor bence sedattan iddiasina girerim