Kısmetsular 🧚‍♀️

Yeni çiftler olusmadan yarışmaya katilma vakti aslında tam 😂

Elim ayagım titriyo ya sporda actım agırlık calısırken izliyorum delirdim ne alaka simgeee

En sonunda cıkacam suraya döndürecem basını cocugun namus elden gidecek. #Sonkocabükücü yapcam nicki sksnsnsnsmsm
Siz hala basvuru yapmadinizmi 🤣🤣🤣 adam bugun çıktı taliplerim gelsin diye cagirdi sizi daha napsin, gidecek valla elden🤣🤣
Offf sükür sedata gitmiyo dimi simge😂 serdarmıs sükür
Yok yok serdar ilan etti seni cagiricam diye🤣

Siz hala basvuru yapmadinizmi 🤣🤣🤣 adam bugun çıktı taliplerim gelsin diye cagirdi sizi daha napsin, gidecek valla elden🤣🤣

Yok yok serdar ilan etti seni cagiricam diye🤣
Ya visenyaya devrediyorum hakkımı ben bebelerimi nereye bırakayım da geleyim😂 gitsem dağıtırdım orayı da of. O canselin dudağını patlatmakla baslardim

Bu bir gün gerceklesecek kabul et dkwkdsks yoksa elenir yavrucağızım
O ah erhanın yüz artık iyice siyaha mı döner mora mı döner bakacaz😂
Bebek ben oraya gitsem gitsem sedatı uzaktan sever ugrasırım. Anca kızları birbirine düsürüp ortalıgı dagıtırım😂

Cansel bugun cok zorladi, kimsede destek olmadi ama hala farkinda degil yaptigi seyin varoslugunun😶
Konuşmayı bilmiyor o kız, bir olayı anlatacak iki saat tutukluluk yapıyor başkalarının onun adına anlatmasini bekliyor. Arada bir anneyim diye drama yapıyor. Başka da birşeyi yok.

Nfjsjxmwmcmmdmd

Eklentiler

• 20230105_232709.webp
    20230105_232709.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar bu arada bu akşam yeni bölüm izleyemedim, kocamla kavga ettik trip attım, yatak odasında şu yarım kalan belgeseli izliyorum. 😂

Ama bu akşam yeni fragmanı izledim de yine yeni ters köşeler geliyor, fragmanlara aldanmayın bence. Hep ters köşe.

Kızlar bu arada bu akşam yeni bölüm izleyemedim, kocamla kavga ettik trip attım, yatak odasında şu yarım kalan belgeseli izliyorum. 😂

Ama bu akşam yeni fragmanı izledim de yine yeni ters köşeler geliyor, fragmanlara aldanmayın bence. Hep ters köşe.
Trip atip belgesel izlemekmii🤣🤣🤣
Erhanla yarenin olay cok ciddi duruyor ama ya

Burnu cok kotu duruyor ya gerçekten kendini begenmesine şaşırıyorum,agzida acik surekli dolgudan kapanmiyor🤣 tamam estetik yaptir ama dozunda yaptir bu nedir🤣
Bide fark ettiysen eli sürekli burnunda hep siliyormuş gibi o hareketten gına geldi

Back
X