• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısmetsular 🧚‍♀️

Adı üstünde balık burcu sinsi seytan bi haller bi haller.

Bugün erolun kısa bacaklarını izlemekten basıma bisey gelmez insallah. Serdarın boynu sag olsun uzatmıs kendisini. Tolganın karizmalıgı yine sakinliyo. Kızların modalarına diyecek bisey yok. Agzımı acarsam allah korusun gelecekteki cocugum maymun gibi bisey olur ugrasamam ahajsksksksk
Tolga model olmanin hakkini veriyor masallah 🧿 eroldan bahsetmek istemiyorum neden diyorum sadece 😶 erhanda keko gomleklerin hastasi herhalde desenli renkli gomlekten vazgecemiyor1

Tolga model olmanin hakkini veriyor masallah 🧿 eroldan bahsetmek istemiyorum neden diyorum sadece 😶 erhanda keko gomleklerin hastasi herhalde desenli renkli gomlekten vazgecemiyor1
Bu sedatta sanki cemiyet tarikatlarında pilavlı sohbete katılır gibi bol seyleri salıyo üstüne. Tamam sustum ya bismillah.

Hoslarina bile gider bedava reklam yapıyoruz 🤣🤣🤣
Çok zaman geçmedi de baya bi oldu yine 5-6 ayı var. Burda influencer bi kadını eleştirmişti bir üye. Kadın nerden denk geldi gördü bilmem de. Sonra sitenin sahibine ulasılıyor dava acacam diye. Yönetici de uyarıyor ve o yazıyı kaldırıyor.

Benim burda kılımı bırakmazlar skskskskksskks

Çok zaman geçmedi de baya bi oldu yine 5-6 ayı var. Burda influencer bi kadını eleştirmişti bir üye. Kadın nerden denk geldi gördü bilmem de. Sonra sitenin sahibine ulasılıyor dava acacam diye. Yönetici de uyarıyor ve o yazıyı kaldırıyor.

Benim burda kılımı bırakmazlar skskskskksskks
Ohaa ahahahaah ulan ben bunu nasil kaciririm🤣🤣 topik kurucusu olarak önce benim kellem gider herhal ahahahaha

Bölüm sonu tespitlerim şöyle 🤓 Aybüke kendini haklı çıkarmak için yalan söylüyor. Mesela esleme annesinin vefat ettiğini duymadım duysam o kadar acımasız bir insan değilim söylerdim biseyler falan dedi. Ama duydu. Çünkü dedi ki bu kadar derin dramatik bir konuyu nerden bilcem. Aile de katarsak of yani falan dedi 🥴 yalan söyledi 3 etti. Küçük yalanlar söyleyenden de her şey beklenir. Eslem çok mimik kullanıyor insanı yoruyor. Çingene kavgası da ayrı rezalet 😬

Son düzenleme:
Bir de sonraki bölümü aşırı merak ediyorum erhanla yarene ne oldu acaba. Erhanin çapkın bakışları kızlarla fazlaca ilgilenmesi bu bölümde de kaçmadı. Yaren onu hep bu konuda uyarıyor. Önce seydanin saçi başı yakismasi sonra durduk yere açtığı eski kiz Şevval vardı bilmem ne. O itligi hep sezdik de dur bakalım. Zaten sedattan dolayı da doluyum erhana. Çocuğu darlayip duruyor yürü git

Bir de sonraki bölümü aşırı merak ediyorum erhanla yarene ne oldu acaba. Erhanin çapkın bakışları kızlarla fazlaca ilgilenmesi bu bölümde de kaçmadı. Yaren onu hep bu konuda uyarıyor. Önce seydanin saçi başı yakismasi sonra durduk yere açtığı eski kiz Şevval vardı bilmem ne. O itligi hep sezdik de dur bakalım. Zaten sedattan dolayı da doluyum erhana. Çocuğu darlayip duruyor yürü git
Ya instgramda okudum.Bu bölümler 18 bölüm kadar öndeymiş.Yaren erhan ayrılsaydı chomm takip etmezlerdi birbirlerini 👀

Bide konusurken sanki rap sarkı söylüyormus gibi beden dilini oynatıp parmaklarını sallıyo anırıyorum snsnsnnsnsnsmsnsm
Bunu okurken benimm ellerimin havada hareket yaparak okumasına kaç puan🤣🤣

Back
X