- 13 Kasım 2022
- 2.083
- 4.457
- 63
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
Çok da güzel bir belgesele başlamıştık, yarım kaldı ya :)))Belgeselden geldiğiniz seviyehepimiz için geçerli tabii
Oğulcanda iyi kizYa kısmete olurun en yakışıklı iki erkeğinin (Tolga ve Sedat) aybukeye ayarlanmasi bir tek bana mı haksızlık gibi geliyorne ballı kız.
Ya göğüs dekolteleri olmasaBende ilk bolumleri o uyurken izliyodum agafsjshs ama simdi yemek yerken birlikte izliyoruz
Bugun barisacak gibiler ya
Benimki kinayarak izliyor ama ahaagjshsYa göğüs dekolteleri olmasabenimkiler yeri öptüğü için eşim izlemesin istiyorum
Ogulcanin çok iyi bir insan canseli mutlu etmek için herşeyi yapiyor da tipi pek iyi değilOğulcanda iyi kiz
Şeydanın göğüsler hep çatlak ya sanki hepsinin dört dörtlük de. Hepsi estetikli ona rağmen çatlakları ekrandan bile belli oluyor. Aybükede meme yok mesela diğer memesiz Tuğçe çok şükür elendi.Ya göğüs dekolteleri olmasabenimkiler yeri öptüğü için eşim izlemesin istiyorum
Yazik ama ya cok uzduler cocuguOgulcanin çok iyi bir insan canseli mutlu etmek için herşeyi yapiyor da tipi pek iyi değil
Ayıcık gibi bence tam böyle yanakları sıkmalikOgulcanin çok iyi bir insan canseli mutlu etmek için herşeyi yapiyor da tipi pek iyi değil
Ay Tuğçe elenince cok mutlu oldum ya kenafir gozluŞeydanın göğüsler hep çatlak ya sanki hepsinin dört dörtlük de. Hepsi estetikli ona rağmen çatlakları ekrandan bile belli oluyor. Aybükede meme yok mesela diğer memesiz Tuğçe çok şükür elendi.
Kullandırmasın kendini o daYazik ama ya cok uzduler cocugu
Safoz iste sanki baska kiz yokKullandırmasın kendini o da
Ama yapılı ya hepsi füze gibi olmasaŞeydanın göğüsler hep çatlak ya sanki hepsinin dört dörtlük de. Hepsi estetikli ona rağmen çatlakları ekrandan bile belli oluyor. Aybükede meme yok mesela diğer memesiz Tuğçe çok şükür elendi.
Gülünce gözünün içi gülüyor ya kıyamamYazik ama ya cok uzduler cocugu
Ben kaslı ve sarışın severimAyıcık gibi bence tam böyle yanakları sıkmalik
Sende öyle bir kadınsın amaBen kaslı ve sarışın severimAybüke ve tolganin dedigi gibi avrupaiii
Bir de çocuğa inanmıyorum diyor seni ben yarattım diyor tövbe est. Sen kimsinGülünce gözünün içi gülüyor ya kıyamam
Sana tolgada gider o zamanBen kaslı ve sarışın severimAybüke ve tolganin dedigi gibi avrupaiii
Cakma barbie yaBir de çocuğa inanmıyorum diyor seni ben yarattım diyor tövbe est. Sen kimsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?