• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısmetsular 🧚‍♀️

Şu rotinda luca buse ve bilek arasındaki aşk dörtgeni hakkında ne düşünüyorsunuz? Herkes edit yapıyor ama zamanında sedat aynisini yapınca ulkece lincledik hep beraber şimdi niye luca ve bilek linçlenmiyor anlamadım. Aşkı memnuya çevirdiler ortamı.

Hem midem bulandı hem çok güldüm neydi o kasıntı tavırlar bide orucumuz bozulmasın diye iftardan sonra atacakmis:KK70: Onun kadar egolu bir insan hiç görmedim
twitter da gördüm. yorumlarda makineyi göstermek falan demişler. bende saf gibi gitardan bahsediyorlar sanıyorum. meğer olay bambaşkaymış :kusmuk:açmaz olaydım sabah sabah

Şu rotinda luca buse ve bilek arasındaki aşk dörtgeni hakkında ne düşünüyorsunuz? Herkes edit yapıyor ama zamanında sedat aynisini yapınca ulkece lincledik hep beraber şimdi niye luca ve bilek linçlenmiyor anlamadım. Aşkı memnuya çevirdiler ortamı.
ben üç bölüm geriden geliyorum daha tam üçgen oluşmadı :D

Luca ile Buse arasında hiçbir elektrik yok çok yapmacık. Rotinda aslında niyetini belli etmişti şaka falan diye, o arada boştu da ama Luca niye onu seçmedi anlamadım.

Buse 'ye de bir özgüven geldi Luca tarafından seçildikten sonra, bir havalarda ama o kadar komik ki:KK70:

ben üç bölüm geriden geliyorum daha tam üçgen oluşmadı :KK70:
Bizde de tam olusmadi ama sürekli birbirlerini kesiyorlar:D
Luca ile Buse arasında hiçbir elektrik yok çok yapmacık. Rotinda aslında niyetini belli etmişti şaka falan diye, o arada boştu da ama Luca niye onu seçmedi anlamadım.

Buse 'ye de bir özgüven geldi Luca tarafından seçildikten sonra, bir havalarda ama o kadar komik ki:KK70:
Luca buseyi secmeyecekti arkadaş. Buseyle beraberken rotinin yanına gitmeler çok tatlısın demeler. Buse açısından bakildigi zaman çok gurur kırıcı. Kimsenin de umurunda değil sosyal medyada herkes roti ile lucayı shiplemeye baslamis valla ben üzüldüm biraz buseye, gerçi o da masum değil o da bileğe yanlıyor da.

Günde 4 oy verme hakkı verilmiş. Bir yarismaciya 2 oy da verebiliyorsunuz. Benim kafa yandı kime ne kadar verecegimi şaşırdım:D

Bilegin kendini naza çekmesine sinir oluyorum ben, naz dedigin kadina yakisir

Yarınki bölüm eğlenceli olacaga benziyor söz falan yapiyorlar😂 seyda ve simge olmayınca nasıl huzurlu ve mutlu herkes..

Back
X