• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısmetsular 🧚‍♀️

En sonunda batuhandan soğudum lucaya geçiş yaptım. Sogumucam diye aklım gidiyordu. Salak çocuk ya video öncesi cihazını okşamış iyice bide kasıla kasıla video çekmiş. Video çekerken de bakıyor izliyordu kendini. Aptal 🤮🤮🤮
Cidden neydi o ya, gozlerime çamaşır suyu damlattim

En sonunda batuhandan soğudum lucaya geçiş yaptım. Sogumucam diye aklım gidiyordu. Salak çocuk ya video öncesi cihazını okşamış iyice bide kasıla kasıla video çekmiş. Video çekerken de bakıyor izliyordu kendini. Aptal 🤮🤮🤮
Senin gene iyi, ben yokluktan ilk bölümlerdeki Sedat sevgime geri döndüm..

Kızlar gördünüz mü elif akrep burcu değil yengeç burcuymuş. Resmen kendini bad Girld vibeı versin yüksek libidolu görüneyim diye akrep demiş.
Iy pazardan bir liraya aldığı kısacık elbiseleriyle cin pazarı gibi tanındı zaten.

Kızlar gördünüz mü elif akrep burcu değil yengeç burcuymuş. Resmen kendini bad Girld vibeı versin yüksek libidolu görüneyim diye akrep demiş.
Iy pazardan bir liraya aldığı kısacık elbiseleriyle cin pazarı gibi tanındı zaten.
Yalanmis o yaaa, antiler bunu paylasan kisiye dm den atmışlar..

Asıl siz zeydin elif ve tugceye dediklerini gordunuz mu? Yok rotinda hakkında iftira atmislar yok kayıtlar varmış paylasacakmis. Elif ve tugceyi tanıdığı güne lanet ediyor bide falan.. asıl onlar seni tanıdığı güne lanet ediyordur. Yarışmadan elendin artık defol be adam kimse seni umursamiyooor

Yalanmis o yaaa, antiler bunu paylasan kisiye dm den atmışlar..
Bende twitter da gördüm. Rotindanın Diyarbakır yazmasına cok güldüm jakwkwmwm
Asıl siz zeydin elif ve tugceye dediklerini gordunuz mu? Yok rotinda hakkında iftira atmislar yok kayıtlar varmış paylasacakmis. Elif ve tugceyi tanıdığı güne lanet ediyor bide falan.. asıl onlar seni tanıdığı güne lanet ediyordur. Yarışmadan elendin artık defol ben adam kimse seni umursamiyooor
Evet bu arada böyle bir durum varmış. İşte kendini satmış falan diyorlardı. Çok rencide edici. Nasıl sevmişim bu zeydi beynime edeyim.

Bende twitter da gördüm. Rotindanın Diyarbakır yazmasına cok güldüm jakwkwmwm

Evet bu arada böyle bir durum varmış. İşte kendini satmış falan diyorlardı. Çok rencide edici. Nasıl sevmişim bu zeydi beynime edeyim.
Rotinin ifsalarini bulan kisi simge, hatta gitmeden rotiyle kavga etmişlerdi kız ertesi gün yüzü gözü aglamaktan sismis sekilde geldi, simge de o gün diskalifiye oldu zaten. Ben Zeyd ve simgenin birlik olup elif ve tugceye iftira attıklarını düşünüyorum simgenin yaptığı seyi onlara kaktıralım dediler ki çoğu kişi emin bundan.

Rotinin ifsalarini bulan kisi simge, hatta gitmeden rotiyle kavga etmişlerdi kız ertesi gün yüzü gözü aglamaktan sismis sekilde geldi, simge de o gün diskalifiye oldu zaten. Ben Zeyd ve simgenin birlik olup elif ve tugceye iftira attıklarını düşünüyorum simgenin yaptığı seyi onlara kaktıralım dediler ki çoğu kişi emin bundan.
Oha oha bu nasıl bir şey böyle

Zaten Bilek de ondan sonra soğudum falan demeye başladı

Zaten Bilek de ondan sonra soğudum falan demeye başladı
Simgenin bunu yapmasının sebebi de Sedat bunu bıraktığı için rotiyle bilegi ayirip bilegi geri ayartmaktı. İstedigi oldu aslında bilek sogudu rotiden ama simge amacına ulaşamadan diskalifiye oldu. Şimdi de elifi rahat bırakmıyor.

Simgenin bunu yapmasının sebebi de Sedat bunu bıraktığı için rotiyle bilegi ayirip bilegi geri ayartmaktı. İstedigi oldu aslında bilek sogudu rotiden ama simge amacına ulaşamadan diskalifiye oldu. Şimdi de elifi rahat bırakmıyor.
Simge tam bir varoş. Acaba Sedat dönüp nasıl yapmışım bununla diyor mudur? Yaren de Simgenin asla onların grubunda olmadığını üçlü olduklarını iddia ediyor, ilginç.. Kız gittikten sonra eve huzur geldi.

Back
X