- 17 Mayıs 2021
- 1.447
- 9.131
- 88
- Konu Sahibi Hemsirecik
- #1.421
Şeyda da tweet atmış bensiz sıkıldınız dimi diye, yorumlara da hayır defol yazmışlar ahahahsshBen daha bugunu izlemedimama cidden seyda ve simge gittiğinden beri enerji yukseldi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şeyda da tweet atmış bensiz sıkıldınız dimi diye, yorumlara da hayır defol yazmışlar ahahahsshBen daha bugunu izlemedimama cidden seyda ve simge gittiğinden beri enerji yukseldi
Hee cok sıkıldıkŞeyda da tweet atmış bensiz sıkıldınız dimi diye, yorumlara da hayır defol yazmışlar ahahahssh![]()
Ben onun sahnelerini atliyorum migrenim tutuyorHee cok sıkıldıkyarende gitsede kafamiz rahatlasa ya beynim sisiyor o cikinca
YouTube da cebimdekiler diye bir kanal var, orada surahi teyze diye cizmisler aysenuru ahsvsjshs yaren anirmaç jagsjshs yarıldım isimleri gorunceBen onun sahnelerini atliyorum migrenim tutuyorAysenur da gitse tam olacak buruşuk musamba.
Cidden neydi o ya, gozlerime çamaşır suyu damlattimEn sonunda batuhandan soğudum lucaya geçiş yaptım. Sogumucam diye aklım gidiyordu. Salak çocuk ya video öncesi cihazını okşamış iyice bide kasıla kasıla video çekmiş. Video çekerken de bakıyor izliyordu kendini. Aptal![]()
Ayşenur kimlik paylaşmış hakkatende 95li.Ben onun sahnelerini atliyorum migrenim tutuyorAysenur da gitse tam olacak buruşuk musamba.
Sahte kimlik çıkarmış diye yorumladımAyşenur kimlik paylaşmış hakkatende 95li.
Senin gene iyi, ben yokluktan ilk bölümlerdeki Sedat sevgime geri döndüm..En sonunda batuhandan soğudum lucaya geçiş yaptım. Sogumucam diye aklım gidiyordu. Salak çocuk ya video öncesi cihazını okşamış iyice bide kasıla kasıla video çekmiş. Video çekerken de bakıyor izliyordu kendini. Aptal![]()
Allah affetsin forbes seniSenin gene iyi, ben yokluktan ilk bölümlerdeki Sedat sevgime geri döndüm..
Yalanmis o yaaa, antiler bunu paylasan kisiye dm den atmışlar..Kızlar gördünüz mü elif akrep burcu değil yengeç burcuymuş. Resmen kendini bad Girld vibeı versin yüksek libidolu görüneyim diye akrep demiş.
Iy pazardan bir liraya aldığı kısacık elbiseleriyle cin pazarı gibi tanındı zaten.
Bende twitter da gördüm. Rotindanın Diyarbakır yazmasına cok güldüm jakwkwmwmYalanmis o yaaa, antiler bunu paylasan kisiye dm den atmışlar..
Evet bu arada böyle bir durum varmış. İşte kendini satmış falan diyorlardı. Çok rencide edici. Nasıl sevmişim bu zeydi beynime edeyim.Asıl siz zeydin elif ve tugceye dediklerini gordunuz mu? Yok rotinda hakkında iftira atmislar yok kayıtlar varmış paylasacakmis. Elif ve tugceyi tanıdığı güne lanet ediyor bide falan.. asıl onlar seni tanıdığı güne lanet ediyordur. Yarışmadan elendin artık defol ben adam kimse seni umursamiyooor
Rotinin ifsalarini bulan kisi simge, hatta gitmeden rotiyle kavga etmişlerdi kız ertesi gün yüzü gözü aglamaktan sismis sekilde geldi, simge de o gün diskalifiye oldu zaten. Ben Zeyd ve simgenin birlik olup elif ve tugceye iftira attıklarını düşünüyorum simgenin yaptığı seyi onlara kaktıralım dediler ki çoğu kişi emin bundan.Bende twitter da gördüm. Rotindanın Diyarbakır yazmasına cok güldüm jakwkwmwm
Evet bu arada böyle bir durum varmış. İşte kendini satmış falan diyorlardı. Çok rencide edici. Nasıl sevmişim bu zeydi beynime edeyim.
Oha oha bu nasıl bir şey böyleRotinin ifsalarini bulan kisi simge, hatta gitmeden rotiyle kavga etmişlerdi kız ertesi gün yüzü gözü aglamaktan sismis sekilde geldi, simge de o gün diskalifiye oldu zaten. Ben Zeyd ve simgenin birlik olup elif ve tugceye iftira attıklarını düşünüyorum simgenin yaptığı seyi onlara kaktıralım dediler ki çoğu kişi emin bundan.
Zaten Bilek de ondan sonra soğudum falan demeye başladıRotinin ifsalarini bulan kisi simge, hatta gitmeden rotiyle kavga etmişlerdi kız ertesi gün yüzü gözü aglamaktan sismis sekilde geldi, simge de o gün diskalifiye oldu zaten. Ben Zeyd ve simgenin birlik olup elif ve tugceye iftira attıklarını düşünüyorum simgenin yaptığı seyi onlara kaktıralım dediler ki çoğu kişi emin bundan.
Benlede aynu yaşta olamaz. Kimlikte fotoğrafı gözükmüyor ama başkasının kimliği olabilirSahte kimlik çıkarmış diye yorumladımo kadın benden 10 yaş küçük olamaz ablam gibi duruyor..
Simgenin bunu yapmasının sebebi de Sedat bunu bıraktığı için rotiyle bilegi ayirip bilegi geri ayartmaktı. İstedigi oldu aslında bilek sogudu rotiden ama simge amacına ulaşamadan diskalifiye oldu. Şimdi de elifi rahat bırakmıyor.Zaten Bilek de ondan sonra soğudum falan demeye başladı
Simge tam bir varoş. Acaba Sedat dönüp nasıl yapmışım bununla diyor mudur? Yaren de Simgenin asla onların grubunda olmadığını üçlü olduklarını iddia ediyor, ilginç.. Kız gittikten sonra eve huzur geldi.Simgenin bunu yapmasının sebebi de Sedat bunu bıraktığı için rotiyle bilegi ayirip bilegi geri ayartmaktı. İstedigi oldu aslında bilek sogudu rotiden ama simge amacına ulaşamadan diskalifiye oldu. Şimdi de elifi rahat bırakmıyor.