• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısmetsular 🧚‍♀️

Simge tam bir varoş. Acaba Sedat dönüp nasıl yapmışım bununla diyor mudur? Yaren de Simgenin asla onların grubunda olmadığını üçlü olduklarını iddia ediyor, ilginç.. Kız gittikten sonra eve huzur geldi.
Onun yaptıkları pislikler üzerlerine kalmasın diye simgenin gruptan olmadığını söylüyorlar bana göre. Çünkü herkesin anasinin karnindaki ifsasina kadar bulup arastiran kisi hep simge oluyormuş.
Sedat geçen canlı yayında Allah kurtarmış beni demiş :D

Ohooo eski sayfalari oku çoktan konustuk bile🤣 ama lucanin Buseyle tanima yolundayken rotiye yürümesi hiç hoş değil.
Hayır onu demiyorum
Rotinda eve geri dönüyor ama Buseyle kavga ediyolar sonra Lucayla karar alıyorlar biz bu evde durmak istemiyoruz diyor Rotinda. Geldiği gibi gidiyormuş yani hatta o yüzden eve gelişini misafir olarak gösterebilirlermiş. Lucada ertesi galada bilerek eletiyormuş kendini.
Buse,Rotindayı geçmişinden mi ne vurmuş. Geçmişinde ne var bu kızın ya?

Hayır onu demiyorum
Rotinda eve geri dönüyor ama Buseyle kavga ediyolar sonra Lucayla karar alıyorlar biz bu evde durmak istemiyoruz diyor Rotinda. Geldiği gibi gidiyormuş yani hatta o yüzden eve gelişini misafir olarak gösterebilirlermiş. Lucada ertesi galada bilerek eletiyormuş kendini.
Buse,Rotindayı geçmişinden mi ne vurmuş. Geçmişinde ne var bu kızın ya?
Evet o olayı da duydum Buse roti yuzunden çok linc yiyor o yüzden saldirmis olabilir. Ama yasin kimin tarafındaysa onun lehine konuşuyor diğerini kötülüyor hiç tarafsiz değil.
Rotinin ifsasi sey yaşlı adamlarla beraber oluyormus ve yaşı yalanmis sanırım ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Son bölümler hakkındaki yorumum:
Evet Seyda ve Simge yokken nefes aldık ama bu sefer de bölümler çok kaossuz geçmeye başladı kavga yok sarı kart yok varosluk ihtiyacımı karsilayamiyorum:KK70:

Yaren ve Aysenurun yalnız kalması da beni aşırı mutlu etti zamanında Elif ve Tuğçe yalnızdı şimdi kızlar onların yanında bunlar mal gibi kaldı. Koruma oylamasında da Elif ve yarenin eşit oy alıp sonrasında Elifin seçilmesi yarenin hükümdarlıgının son buluşunun kanıtıydı resmen çok hoşuma gitti:KK70:

Erhan da nihayet akillanip yarenden ayrılma kararı aldı, ayrilacaklarini biliyordum zaten ama yaren o kadar şeyi yapıp bide üstüne terk etmistir diye korkuyordum. Erhanın ayrılması iyi oldu.

Bide bu rotinda ve bilek tartışması beni artık öldürecek 2 hafta beraberlik yaşadılar 3 haftadır ayrılmaya çalışıyorlar bölümün kritiginin yarısında onları konuşuyoruz ve hep aynı şeyler..yeter bi bitin artık

Evet Seyda ve Simge yokken nefes aldık ama bu sefer de bölümler çok kaossuz geçmeye başladı kavga yok sarı kart yok varosluk ihtiyacımı karsilayamiyorum:KK70:

Yaren ve Aysenurun yalnız kalması da beni aşırı mutlu etti zamanında Elif ve Tuğçe yalnızdı şimdi kızlar onların yanında bunlar mal gibi kaldı. Koruma oylamasında da Elif ve yarenin eşit oy alıp sonrasında Elifin seçilmesi yarenin hükümdarlıgının son buluşunun kanıtıydı resmen çok hoşuma gitti:KK70:

Erhan da nihayet akillanip yarenden ayrılma kararı aldı, ayrilacaklarini biliyordum zaten ama yaren o kadar şeyi yapıp bide üstüne terk etmistir diye korkuyordum. Erhanın ayrılması iyi oldu.

Bide bu rotinda ve bilek tartışması beni artık öldürecek 2 hafta beraberlik yaşadılar 3 haftadır ayrılmaya çalışıyorlar bölümün kritiginin yarısında onları konuşuyoruz ve hep aynı şeyler..yeter bi bitin artık
Evet niye kaos yok, kulaktan kulağa oyunu, kız isteme tiyatrosu falan izliyoruz :)

Erhan da durdu durdu Yaren'in gözden düştüğü zamanı buldu. İki güne affetmez, barışmaz geri inşallah. Ayşenur da ağzını bile açmıyor kaç bölümdür, eskiden sırf bunların sesini duyardık. Tek vasfı Yaren ile Erhan'ı kavga ettikçe barıştırmak.

Batuboy gitti ama yerine gelen erkek aday da çok keko sanki 🤔Offf offf gel de Şeytan Nur'u, Yeliz - Erol kavgalarını arama...

Roti tam bir toksik ilişki insanı. Bitti diyor bitince de gelip yalvarmasını bekliyor bileğin. Ben geriden geliyorum. Ayrılmış olmalarına rağmen hala beraber olduklarına inanıyor.

Evet niye kaos yok, kulaktan kulağa oyunu, kız isteme tiyatrosu falan izliyoruz :)

Erhan da durdu durdu Yaren'in gözden düştüğü zamanı buldu. İki güne affetmez, barışmaz geri inşallah. Ayşenur da ağzını bile açmıyor kaç bölümdür, eskiden sırf bunların sesini duyardık. Tek vasfı Yaren ile Erhan'ı kavga ettikçe barıştırmak.

Batuboy gitti ama yerine gelen erkek aday da çok keko sanki 🤔Offf offf gel de Şeytan Nur'u, Yeliz - Erol kavgalarını arama...
Bütün kavga çıkaracak elemanları elediler. Erhanla sedat bile barıştı yav onlar bile kavga etmeyecek artık. Ama Seyda geri gelecekmiş birkaç hafta sonra.
Fragmanda Yarenin yeni gelen adayı tanıyabilirim demesi peki..daha 1 gün olmuş yaa insaf yani. Bu arada yarın gelecek keko tipli adayla yaren şuan sevgiliymis:D
Yanarım yanarım erhanın yaren yüzünden elenecek olmasına yanarım..

Roti tam bir toksik ilişki insanı. Bitti diyor bitince de gelip yalvarmasını bekliyor bileğin. Ben geriden geliyorum. Ayrılmış olmalarına rağmen hala beraber olduklarına inanıyor.
Aşırı çocukça davranıyor çok şımarık, kendi bitiriyor sonra da ağlıyor. Şuan dışarıda lucayla sevgiliymis ama olgunlasmadigi sürece onunla da ilerletebilecegini sanmıyorum.

Böyle bir olay yaşanacağını bilmeme rağmen fragmanı görünce şoktan şoka girdim.
Elifin ağlamasına ben haketmiyor muyum demesine içim cız etti Sedatın kredisi git gide bitiyor artık bende.
Ama Elif ve Sedat kavga eder etmez Zeydin yırtık dondan çıkar gibi çıkması kadar saçma bir olay da yok. Ayarlanmis gibi resmen. Elif umarım Sedata olan kırgınlığı yüzünden Zeyd demez çünkü Zeyd de pisliğin teki.
Luca da şuan dışarıda rotindayla mesajlasıyormus o yüzden Buseyle saçma sapan nedenler bulup bitirmeye çalışıyor. Buseye de baya bi üzüldüm.
Yarenle Erhanda barisacak gibi duruyor. Kısacası benim kopacak başım kalmadı.

Elifin ağlamasına ben haketmiyor muyum demesine içim cız etti Sedatın kredisi git gide bitiyor artık bende.
Ama Elif ve Sedat kavga eder etmez Zeydin yırtık dondan çıkar gibi çıkması kadar saçma bir olay da yok. Ayarlanmis gibi resmen. Elif umarım Sedata olan kırgınlığı yüzünden Zeyd demez çünkü Zeyd de pisliğin teki.
Luca da şuan dışarıda rotindayla mesajlasıyormus o yüzden Buseyle saçma sapan nedenler bulup bitirmeye çalışıyor. Buseye de baya bi üzüldüm.
Kesinlikle Luca sepetlemeye çalışıyo kızı, daha ne yapsın her gün sarmaş dolaş zaten Buse 😂 Ne rotindaymış yeni gelen Burak da onu kestirdi gözüne :olamaz:

Sadece erkekler mi dönecek acaba, Şeydanur yeni gitmişti, hele Batuhan... :olamaz:

Kesinlikle Luca sepetlemeye çalışıyo kızı, daha ne yapsın her gün sarmaş dolaş zaten Buse 😂 Ne rotindaymış yeni gelen Burak da onu kestirdi gözüne :olamaz:

Sadece erkekler mi dönecek acaba, Şeydanur yeni gitmişti, hele Batuhan... :olamaz:
Ay cidden ya abartıldığı kadar güzel de değil yani, hareketler konuşma desen yeliz vol 2 zaten. Bide anlamadigim şuan aldatma durumu oldugu için luca ve rotinin linclenmesi gerekirken neden buse lincleniyor kızın ne suçu var anlamadım kimse sevmiyor:D
Geri gelecek kisi batuhanmis, zeydle eşit oy alacakmis ilk Batu gelecekmis sonra Zeyd gelsin diyeceklermis ama sedat istemedigi için zeydi almamaya karar vereceklermis. Sümük yiyen igrenc batudan yeni kurtulmustuk oysaki hemen gelecek geri :(

Yaren bu yeni gelenle olmicakmiydi ya

Ay cidden ya abartıldığı kadar güzel de değil yani, hareketler konuşma desen yeliz vol 2 zaten. Bide anlamadigim şuan aldatma durumu oldugu için luca ve rotinin linclenmesi gerekirken neden buse lincleniyor kızın ne suçu var anlamadım kimse sevmiyor:KK70:
Geri gelecek kisi batuhanmis, zeydle eşit oy alacakmis ilk Batu gelecekmis sonra Zeyd gelsin diyeceklermis ama sedat istemedigi için zeydi almamaya karar vereceklermis. Sümük yiyen igrenc batudan yeni kurtulmustuk oysaki hemen gelecek geri :KK43:
Yarenin içi gitti bugün kızın 2 talibi var diye 🤣

Back
X