Kısmetsular 🧚‍♀️

Bugünkü bölüm hakkında konuşacak çok şey var..
Bu bölümden sonra emin oldum ki Sedat Elif'ten o kadar eminki kaybetme korkusu yok istediği gibi davranıyor aslında Elifte biliyor Sedata birazcık köpek çekmesi gerektiğini ama çok seviyor yapamiyor umarım başarır canselden ders alsin.

Lucanın da gozu full rotinda da buse umurunda değil, rotinda desen tam erkek manyağı çıktı. Aynı anda hem bilegi hem sedatı hem lucayı hemde burağı istiyor resmen..
Oylamaya gelince herkesin Zeyd ve batuhan demesine şok oldum. Batuhan desen zaten yeni gitti Zeyd desen Elifle Sedatın arasını bozacagini bile bile zeyd nasıl yazabildiler anlamadım hiçbir şekilde. Elif orda bilgehan ve kaani yazarak çok iyi yaptı, asıl orayı hakedenler onlardi sırf kaos çıksın diye digerlerini yazmalari çok saçmaydı.
Bide sedat kim baglanacak ya diye beklerken bi anda zeydle karsilasmasi aşırı komikti kahkaha attım:KK70:

Ya bide şeyi fark ettim, öykü batuya baglandiginda "sana da soralım wp den kime mesaj atarsin" diyor "da" dediğine göre ayni soruyu zeyde de sormuş. O da artık ne dediyse Sedat stüdyoyu terk etti ama kesmisler orayi çok merak ettim:D

Yalnız fragmanda şahaneydi yaaa işte aradığım kismetse olur ruhu işte kaos işte kavga gerçekten aşırı keyif aldım.
Ama yarenin ben bayilacagim galiba diyip bayilmasina ve canselin ölüyoor diye bagirmasina o kadar çok güldüm ki sandalyeden düştüm disodjso:KK70:

Bugünkü bölüm hakkında konuşacak çok şey var..
Bu bölümden sonra emin oldum ki Sedat Elif'ten o kadar eminki kaybetme korkusu yok istediği gibi davranıyor aslında Elifte biliyor Sedata birazcık köpek çekmesi gerektiğini ama çok seviyor yapamiyor umarım başarır canselden ders alsin.

Lucanın da gozu full rotinda da buse umurunda değil, rotinda desen tam erkek manyağı çıktı. Aynı anda hem bilegi hem sedatı hem lucayı hemde burağı istiyor resmen..
Oylamaya gelince herkesin Zeyd ve batuhan demesine şok oldum. Batuhan desen zaten yeni gitti Zeyd desen Elifle Sedatın arasını bozacagini bile bile zeyd nasıl yazabildiler anlamadım hiçbir şekilde. Elif orda bilgehan ve kaani yazarak çok iyi yaptı, asıl orayı hakedenler onlardi sırf kaos çıksın diye digerlerini yazmalari çok saçmaydı.
Bide sedat kim baglanacak ya diye beklerken bi anda zeydle karsilasmasi aşırı komikti kahkaha attım:KK70:
Daha bitirmedim ama Luca'nın Buse'den ayrılması Şeyda'nın Serdar'dan ayrılmasıyla yarışır, çok sahteydi.:olamaz:

Fragmanlar bile kaos yetişemiyorum

Sedat'ın Tuğçe'ye çıkışı çok gereksizdi. Elif de berbat bir arkadaş gözü Sedat'tan başkasını görmüyor. Tuğçe ağlayınca peşinden gitti sandım meğer erkekler evine Sedat' a koşuyormuş :KK70:

Grup çatırdayınca Erhan ve Yaren nasıl barıştı hemen, Ayşenur'la birlikte tekrar sesleri çıkmaya başladı. Sedat ve Elif'e ne kadar sinir olsam da keşke grubu bozmasalardı.

Luca da tam bir ergen çıkarak beni şaşırtmadı, hadi hayırlısı :KK62:

Sedat'ın Tuğçe'ye çıkışı çok gereksizdi. Elif de berbat bir arkadaş gözü Sedat'tan başkasını görmüyor. Tuğçe ağlayınca peşinden gitti sandım meğer erkekler evine Sedat' a koşuyormuş :KK70:

Grup çatırdayınca Erhan ve Yaren nasıl barıştı hemen, Ayşenur'la birlikte tekrar sesleri çıkmaya başladı. Sedat ve Elif'e ne kadar sinir olsam da keşke grubu bozmasalardı.

Luca da tam bir ergen çıkarak beni şaşırtmadı, hadi hayırlısı :KK62:
Sedatı sevmiyorum ama orda sedat haklıydı çünkü Zeyd gelirse Sedat gidecegini söyledi ee Sedat giderse Elifte gider. O zaman Tuğçenin niyeti pekte iyi değil, Zeyd arkadasiysa disarida görüşsun eve almak ne demek. Sedat biraz sert konuştu ama haklıydı.
Erkeklerin Seydayi yazması da benim başımı kopardı yaa kriz geçirdim sırf kızlar zeydi aldı diye Seydayi almak ne yeni kurtulmustuk zaten..

Bide Yarenin bayilmasinin ardından yaşananlara çok güldüm, Cansel kalp masajı yapmaya çalışıyor buse canseli kucaklamis napiyorsun sacmala diyor rotinda doktor var diyor linayı kastederek canselde bende doktorum diyor:D yarenin niye bayildigini zaten hic anlamadım aşırı sacma bir sahneydi:D

Bolumlerde kaos yok diye moralim bozulmustu ama bu kadar kaosa da bünyem hazır degilmis valla damardan aldım. Yarınki bölümde de kizlar evi karisiyor. Aslında bütün bu olaylar Zeyd yüzünden adam geldi 5 dakika bağlandı ortalik karıştı bide eve gelseydi nolacakti düşünemiyorum :D

Bide Yarenin bayilmasinin ardından yaşananlara çok güldüm, Cansel kalp masajı yapmaya çalışıyor buse canseli kucaklamis napiyorsun sacmala diyor rotinda doktor var diyor linayı kastederek canselde bende doktorum diyor:KK70: yarenin niye bayildigini zaten hic anlamadım aşırı sacma bir sahneydi:KK70:
Panik atak gibi bir şey geçirdi sanırım kavgalardan :KK48:

Şu Sedatın neyini seviyorlar anlamıyorum. Oradakilerin hepsi ünlü olmaya gelmiş tamam da Sedat tam bi tatlı su kurnazı o berbat şarkılarını dinleyenleri de anlamıyorum Elif'i hiç anlamıyorum zaten adam da tıp yok ok ama karakterde yok

Şu Sedatın neyini seviyorlar anlamıyorum. Oradakilerin hepsi ünlü olmaya gelmiş tamam da Sedat tam bi tatlı su kurnazı o berbat şarkılarını dinleyenleri de anlamıyorum Elif'i hiç anlamıyorum zaten adam da tıp yok ok ama karakterde yok
Her yüzüne baktığımda sedatla ilgili düşündüklerim.

Cansel hamileymis diyorlar:KK57:
Evet ya onu bende duydum hastaneye gitmiş falan. Bu Jess Molho var ya sihirli annemde oynayan adam. Onun bi programı var youtubeda. Programı beraber sunduğu kadın bile üstü kapalı bir şekilde o olayı ima etti. Cansel hastanedeymiş geçmiş olsun ama niye olduğunu söyleyemem falan.

Tuğçe çok sinsirella ben emin oldum. Kızların neden sinsi dediğinide anladım. Öyle deme.

Back
X