- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
Ne kadar çirkin bi yorumŞeydanın göğüsler hep çatlak ya sanki hepsinin dört dörtlük de. Hepsi estetikli ona rağmen çatlakları ekrandan bile belli oluyor. Aybükede meme yok mesela diğer memesiz Tuğçe çok şükür elendi.
Yengeç burcu ah ahh neyseki bitecekOğulcan o kadar lafa rağmen nasıl hala cansel diyebiliyor
O kadar üstümden prim kasıyorsun falan diyor başkası olsa ayrılır gurursuzluk var birazYengeç burcu ah ahh neyseki bitecek
Cansel’in gülerek konuşmalarına uyuz oluyorum
Aşırı iyiymiş yalnız
Yahu dövme yaptırmak falan nedir? Enteresan bir çocukO kadar üstümden prim kasıyorsun falan diyor başkası olsa ayrılır gurursuzluk var biraz
Bunu anlamak için kahin olmaya gerek yok İnstagram yeterNaif dediğin kızın tanıtım videosu 9 kocalı Hürmüz olmaya geldim şeklindeydi, ben oradaki hiçbir kızın saf ve masum olduğunu düşünmüyorum.
Benimki ne saçma şeyler izliyorsun doğru düzdüm birşey izlesene dedikten sonrada mutfağın tezgahına dayanıp 20 dkk izleyerek bana sorular sormaya başladıKocan kimi destekliyor suan
Aybuke guzel yaa ben begeniyorum onu
Ayy ne iğrenç meme şov diye manipüle ediyorum benYa göğüs dekolteleri olmasabenimkiler yeri öptüğü için eşim izlemesin istiyorum
Bunlarida izle minikben cok eskiden izliyordum son bolumlere hic bakmadim
Yetiskin bir cansel gunde 5 defa ogulcani terkedebilirOğulcan o kadar lafa rağmen nasıl hala cansel diyebiliyor
birinde esimin akrabasi vardi ondan izliyordumBunlarida izle minik
Yetiskin bir cansel gunde 5 defa ogulcani terkedebilir
Ohaa kiiimbirinde esimin akrabasi vardi ondan izliyordum
Hala 20 yi izliyorum 1 gün geriden geliyorum benYeni bolumu izledinizmi kizlaaar
O kimdi yahanimefendi
hensire buldu sankiO kimdi ya
Cok açıklayici oldu teşekkürler hsgsjwhwhanimefendi
Cabuk izleeeHala 20 yi izliyorum 1 gün geriden geliyorum ben
Oo benden kacarmi hsgsjshshensire buldu sanki
Ya 7 yıl önce ilk cekildiginde benim 2 yaşında bebem vardı izleyemiyordum tam napiyimhensire buldu sanki
sonra esraya falan da katildi ordan evlendi gittiYa 7 yıl önce ilk cekildiginde benim 2 yaşında bebem vardı izleyemiyordum tam napiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?