- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.920
- 598
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
Soguk espri ararsan serdar var iste aratmazZeydim ya kör ölür badem gözlü olur cidden ağlayacagim şimdi soğuk esprilerini özledim şimdiden
Sağol canımAyy kizlar demeyin ya neler oluyorgecmis olsun sizede neyiniz var?
Aferinde tovbe estağfurullah iyi mol yedin hasta oldun der gibi bir ilacİyi olmaya çalışıyorum canım yatiyorum şimdi ilacimı içiyorum aferin vermiş
Ben şu an şok. Aybüke çok fena. Bence Tolga’yla anlaşmalılar. Sedatı çağırdığını bile bile şu an affedecek Aybüke’yi. Şeyda gereksiz savundu bence Aybüke’yi. Yapım ekibi fena zortlattı ortalığıYeni bolumu izledinizmi kizlaaar
Oo fenaymis ya kiyamam valla ayni anda hasta olmasaydiniz keskeSağol canımoglanin atesi 3 gündür düşmedi kusması da var bende feci kırgınlık var 3 gündür yatıyoruz. Test yaptiricaz bizde yarın bakalım.
İnşallah hemşirem teşekkürlerAferinde tovbe estağfurullah iyi mol yedin hasta oldun der gibi bir ilacinşallah cabucak atlatırsıniz
Ya ben bir yazi okudum ne kadar dogru bilmiyorum ama ileriki bolumlerde aybuke ve tolga diskalifiye olacakmis çünkü ayni evde goruntulenmis. Baya affetmis yani tolgisBen şu an şok. Aybüke çok fena. Bence Tolga’yla anlaşmalılar. Sedatı çağırdığını bile bile şu an affedecek Aybüke’yi. Şeyda gereksiz savundu bence Aybüke’yi. Yapım ekibi fena zortlattı ortalığı
.
İnşallah çabucak atlatirsiniz canım korktuğunuz olmasınSağol canımoglanin atesi 3 gündür düşmedi kusması da var bende feci kırgınlık var 3 gündür yatıyoruz. Test yaptiricaz bizde yarın bakalım.
Cocuga gecmemiştir inşallah, onlar böyle şeyleri daha çabuk atlatiyorlar endişelenmeİdare ediyorum şu an inşallah daha agirlasmam. Çocuğa geçer diye endişeliyim ama geçti zaten bencesize de çok geçmiş olsun çok kırıklık var mı vücutta
Aa cok şaşırdım. Ama Aybüke yarışma için gerekli bence çıkarmazlar diye düşünüyorum amaYa ben bir yazi okudum ne kadar dogru bilmiyorum ama ileriki bolumlerde aybuke ve tolga diskalifiye olacakmis çünkü ayni evde goruntulenmis. Baya affetmis yani tolgis
Ben de duydum öyle bir şey, diskalifiye edilecekler mi göreceğiz. 21 deyim ben hala. Oylamaya gelmedim henüz. Yeliz’i beğendim bu bölüm. Fena ayar verdi Erol’a. Erol hakketmişti.Ya ben bir yazi okudum ne kadar dogru bilmiyorum ama ileriki bolumlerde aybuke ve tolga diskalifiye olacakmis çünkü ayni evde goruntulenmis. Baya affetmis yani tolgis
Benim onu izlerken gozum gonlum aciliyor ya cok guzel kiz, bakalim cidden olacakmiAa cok şaşırdım. Ama Aybüke yarışma için gerekli bence çıkarmazlar diye düşünüyorum ama
Ay cidden, icimin yağları eridi resmenBen de duydum öyle bir şey, diskalifiye edilecekler mi göreceğiz. 21 deyim ben hala. Oylamaya gelmedim henüz. Yeliz’i beğendim bu bölüm. Fena ayar verdi Erol’a. Erol hakketmişti.
Erol'un özrü de hiç samimi değildi fark ettiniz mi. Ezbere konuştu sanki çabucak olsun bitsinBen de duydum öyle bir şey, diskalifiye edilecekler mi göreceğiz. 21 deyim ben hala. Oylamaya gelmedim henüz. Yeliz’i beğendim bu bölüm. Fena ayar verdi Erol’a. Erol hakketmişti.
Denizin ortasında ne var DENİZSoguk espri ararsan serdar var iste aratmaz
O sahneyi izlemelisin acayip havalıydiAy cidden, icimin yağları eridi resmen
Aybüke ve tolga olmadan izleyecek birşey kalmaz valla ben izlememYa ben bir yazi okudum ne kadar dogru bilmiyorum ama ileriki bolumlerde aybuke ve tolga diskalifiye olacakmis çünkü ayni evde goruntulenmis. Baya affetmis yani tolgis
Ya o adam aşırı duygusuz zatenErol'un özrü de hiç samimi değildi fark ettiniz mi. Ezbere konuştu sanki çabucak olsun bitsin
Gscsjsgshs ya onunla simge cok iyi olur kih kih gülerlerDenizin ortasında ne var DENİZ
Serdar her espri yaptığında utancimdan kendimi yerden yere atıyorum. Baska biri adına utanmak çok zorDenizin ortasında ne var DENİZ
Kadınlara örnek olsun vallaO sahneyi izlemelisin acayip havalıydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?