Kısmetsular 🧚‍♀️

Ya ben bir yazi okudum ne kadar dogru bilmiyorum ama ileriki bolumlerde aybuke ve tolga diskalifiye olacakmis çünkü ayni evde goruntulenmis. Baya affetmis yani tolgis

İdare ediyorum şu an inşallah daha agirlasmam. Çocuğa geçer diye endişeliyim ama geçti zaten bence size de çok geçmiş olsun çok kırıklık var mı vücutta
Cocuga gecmemiştir inşallah, onlar böyle şeyleri daha çabuk atlatiyorlar endişelenme bizde de var kirginlik, domuz gribi aşısı olmuştuk biz aslında eskiden ama geçmiş olabilir etkisi tabi

Ya ben bir yazi okudum ne kadar dogru bilmiyorum ama ileriki bolumlerde aybuke ve tolga diskalifiye olacakmis çünkü ayni evde goruntulenmis. Baya affetmis yani tolgis
Ben de duydum öyle bir şey, diskalifiye edilecekler mi göreceğiz. 21 deyim ben hala. Oylamaya gelmedim henüz. Yeliz’i beğendim bu bölüm. Fena ayar verdi Erol’a. Erol hakketmişti.

Ben de duydum öyle bir şey, diskalifiye edilecekler mi göreceğiz. 21 deyim ben hala. Oylamaya gelmedim henüz. Yeliz’i beğendim bu bölüm. Fena ayar verdi Erol’a. Erol hakketmişti.
Erol'un özrü de hiç samimi değildi fark ettiniz mi. Ezbere konuştu sanki çabucak olsun bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…