• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısmetsular 🧚‍♀️

Sen blu tvdekini izlemissin sanirim, netflixte film var gercek degil ama izlenir yinede. Onun dışında bir iki belgesel daha izlemistim ama hangi platform hatırlamıyorum inan arama motoruna yazip rastgele izlemistim. Oranin hala tehlike yaratmasi ve fil ayagi dedikleri kalinti beni asiri korkutuyor
Bitirdim diziyi, efsaneydi bir süre sonra tekrardan izlemeyi düşünüyorum sindirmek için, bayıldım..

Eşimle de barıştık, bu akşam kısmetse olurdan devam.

Hafta 1. 15 bin açıyor ya diğerleri de takipçi kasmaya geliyordur diye düşünmüştüm. Çok safmışım.

Ben instagramda kısmetse olur dedikodu sayfalarından birini takip ediyorum canselle ilgili çok fena iddalar var, gördünüz mü onları.
Aa neymis ya paylasabilirsin yasak degil bildiğim kadarıyla
Bitirdim diziyi, efsaneydi bir süre sonra tekrardan izlemeyi düşünüyorum sindirmek için, bayıldım..

Eşimle de barıştık, bu akşam kısmetse olurdan devam.
Bende cok begenmistim canim❤️ oo iyi iyi küslük olmaz zaten esler arasında ❤️

Hafta 1. 15 bin açıyor ya diğerleri de takipçi kasmaya geliyordur diye düşünmüştüm. Çok safmışım.

Ben instagramda kısmetse olur dedikodu sayfalarından birini takip ediyorum canselle ilgili çok fena iddalar var, gördünüz mü onları.
Gördüm de inanılması zor ya

Back
X