herkese merhaba , anlatacaklarım uzun olabilir şimdiden kusura bakmayın. 36 yasındayım . anne ve babam tarafından 6 aylıkken teyzeme verilmişim . teyzemin cocuğu var buarada . teyzeme verildim ama anne ve babamın kim olduğunu bilerek büyüdüm zaten hepimiz aynı şehirdeyiz. 4 kardeşiz sadece beni vermişler. ilk çocuğum .diğer kardeşler anne ve baba ile yasadılar. beni neden ve hangi sebepten verdiklerine gelince de teyzem çok istemiş zorla almış . aslında konunun başı buralara dayanıyor. neyse çok güzel bir cocukluk yaşadım bir dediğim iki olmadı eksiksizdi herşey anne baba sevgisi hariç .teyzem canım annem benim bir cocuğun bebeklikten tutunda evlilik masraflarına kadar aklınıza ne geliyorsa hepsini teyzemler karşıladı. anne baba misafirdi hayatımda sadece . neyse gel zaman git zaman evlendim cocuklarım oldu kardeşlerimde evlendi onların da oldu torun ayrımları başladı. buarada herkesle görüşüyoruz iletişimde kopukluk yok . fakat anne ve baba samimiyeti de yok . benim çocuklarım hiçbir zaman diğer torunlar gibi değer görmedi ne ben nede çocuklarım maddi manevi birşeylerini görmedik ama diğer kardeşlere yağdırıldı . sonra yüklü bir borç altına girdik eşimle ve bir miktar yardım talebinde bulunduk sonucunu bildiğimiz halde . bu talepten dolayı aramızda tartışma çıktı ve biz birdaha görüşmedik. yaklaşık 6 aydır . bu 6 ay içersinde de başımıza iyi ve kötü birtakım olaylar geldi ne iyi ve mutlu anımda arayıp bi tebrik gördük nede kötü zamanlarımızda bi destek . cocuklarımın sağlık sorunlarıda oldu bi geçmiş olsunu bile duymadık. kardeşlerim ve ailem demeye dilim varmıyor o insanlar tarafından . 6 aydır görüşmüyoruz hiçbiri ile silip attım bayram geldi geçti aradım adım atmadım . sizce ben silip atıp yoklar gibi hayatıma devam mı etmeliyim yoksa görüşmeli miyim ? daha anlatacak çok şey var ama buralara sığmaz .