Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

selam hayırlı akşamlar :) aşk oyunlarına devam etmekteyim :) bu arada kedilere bayıldımmmmmmmm,allahım nasıl güzel nasıl sevimli yaratmış bunları onlara baktıkça içim eriyor

selam canım naber ben çok sevmiştim bu kitabı. senin de okuduğunu görünce mutlu oldum

çok rahatım şu an duş aldım bi kendime geldim oh sefam olsun senden ne var ne yok sos umarım bende beğenirim gerçi sen sevdiğine göre kesin güzeldir ya beyoğlu rapsodisi şahane bitti başları şöyle böyleydi ama sonu süper

Selamlar bilgeler

Yeni kitabım Jack London - ölüme boyun eğmeyen adam .

merhaba bilgeler
istanbula dün gece döndük yollar tam bi işkenceydi.foruma girdim maşallah 50 sayfa yazı yazmışısınız onu mu okusan yoksa kitap mı okusam bilemedim.öpüldünüz iyi geceler

Merhaba.
Gelmedim evet
Evde değildim 10 gündür,hali ile netten de uzak kaldım
hoş geldin
bir habr vereydın ya canım
Selamlar bilgeler

Yeni kitabım Jack London - ölüme boyun eğmeyen adam .
merhaba
merhaba bilgeler
istanbula dün gece döndük yollar tam bi işkenceydi.foruma girdim maşallah 50 sayfa yazı yazmışısınız onu mu okusan yoksa kitap mı okusam bilemedim.öpüldünüz iyi geceler

.................

Selamlar sevgili dostlar,

Kitabımın 380. sayfasına geldim. Uzun bir tatilden sonra yarın işe gidecek olmak en hafif tanımla çok can sıkıcı;(

Sizlerin keyifleri yerindedir umarım.

İyi geceler

İyi geceler kızlar kitabımda 114. Sayfadayim.patasana fena gitmiyor heyecanlı daha okurum bu gece

İyi geceler bilgeler bugun cok mutluyum uzun zamandır oğlumun sünneti için yer araştırıyorduk nihayet bugun bir yerle anlaştık 1 Haziran'da düğünümüz var şimdiden cok telaşlandım sizlere de sormak istiyorum gelen misafirler icin ufak hediyeler hazırlamak istiyorum da neler olabilir. Benim kafamda bir Magnet var ama başka ne yapabilirim....?????

şu sabun olayları çok meşhur ama sünnet için olur mu bilmem nişan için falan yaptıranlar oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…