- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
herkese hayırlı cumalar bilgecanlar
senden önce ben 192. sayfadayım kitabı çok beğendim şiddetle tavsiyemdir. sonrasındada ahmet batman soğuk kahve var ama bende içeriğini incelediğimde pek hoşuma gitmedi ama aldık bi kere okuycam mecburen. kürk mantolu madonnayı merak ediyorum akıcı bi kitap mı? kızlar bide seri halindeymiş karanlığın elli tonu,grinin elli tonu ve özgürlüğün elli tonu bu kitapları okuyan ve öneren var mı?
herkese hayırlı cumalar bilgecanlar
senden önce ben 192. sayfadayım kitabı çok beğendim şiddetle tavsiyemdir. sonrasındada ahmet batman soğuk kahve var ama bende içeriğini incelediğimde pek hoşuma gitmedi ama aldık bi kere okuycam mecburen. kürk mantolu madonnayı merak ediyorum akıcı bi kitap mı? kızlar bide seri halindeymiş karanlığın elli tonu,grinin elli tonu ve özgürlüğün elli tonu bu kitapları okuyan ve öneren var mı?
Gelebilirmiyim dedim gelemedim bir türlü
Ohh neyse gelebildim çok şükür
Merhabalar öncelikle herkesee
Şuanda bende Raı Aren - Sır adlı kitabı okuyorum. Henüz beni sardığını söyleyemicem maalesef
Umarım yarıda kalmaz.
Senden önce beni gözyaşlarıyla bitirmiştim ben
sinan akyüz şahika feraye bitirmiş hayırlı olsun
nasıl begendindinmi ne anlatıo..
bende sinan akyüzün kuş .... diye bi kitabı vardı onu okumak istiyorumsen okuyup begenmiştin
bende okudum o kştabısenden önce ben
beklentimi fazla tutmuştum sanırım
sinan akyuz şahika feraye bitti yeni kitaplar alıcam tavsiye bekliyorum sizden
Sarah jıo okudunmu hiç blimiyorum tatlım. Dram,tarih,aşk ve bol gözyaşı istiyorsan tavsiye ederim
Mart menekşeleri, Yağmurdan sonra ve sabırsızlıkla almayı beklediğim Böğürtlen kışı
iyi akşamlar bilgecanlar, çıkmadan uğrayayım dedim.
Balzac - Otuzunda Kadın'a devam ediyorum.
Umarım bu hafta sonu bitirebilirim.
Öpüldünüz...
yazı tarzını değiştirmişsin tanıyamadım
ah sos ah erkeklerin hepsi uyuz canım oraya yazmak istemedim kızın konusunu kaynatmayalım diye
senin alıntı yaptığını görünce direkt yazdım ben hangi konuya yazdığımın farkında bile değilimdedikodumuz mu yapıldı yoksa konu kaynattık diye? bazen oluyor ya öyle
yok olmadı ttalım da yine de kaynatmayalım çok düşünceliyimidr çok
merhaba bilgeler hayırlı cumalar
lolişcim haklısın insan kızını evde bırakıp çalışmaya başlayınca kendini çok suçlu hissediyor.ama sonuç olarak onların geleceği için yapmıyor muyuz herşeyi. daha iyi şartlarda okusunlar diye ve eminim ilerde kızın seninle övünecektir. bi kadının kendi ayaklarının üstünde durması çok önemli
Soğuk Kahve'yi bitirdimm sonundaaa
yorumlarımı yazmıştım zaten.. çok beğenmedim
sırada ya Siyah Kan yada Uçurtma Avcısı olcakikisi de okumayı çok şsteyip okumadığım kitaplardandı
acaba hangisini okusam
Cimcimeye bak sen
Napmış bütün gün, seni sormuş mu, aramış mı hiç?
ben o yorumları pek umursamıyorumAlamut' a başlıyorum. emanet kitap kalmasın elimde
aman da Loli iş kadını olmuş da kızını özlermişalışacaksın canımcım bak ben alıştım bile. benim de mahallede yavrularım var hiç bu kadar ayrı kalmamıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?