Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

bende okudum o kştabı senden önce ben
beklentimi fazla tutmuştum sanırım

Senden Önce Ben çok mu duygusal nette hep ağladıklarını falan yazmışlar_
Elli Ton serisini okudum...Ama ben pek önermiyorum.Çok açık sapkın bir kitap gibi geldi bana.1.si zaten cok iğrenç.2. ve 3.'de biraz daha aşk var.

Gelebilirmiyim dedim gelemedim bir türlü

Ohh neyse gelebildim çok şükür

Merhabalar öncelikle herkesee

Şuanda bende Raı Aren - Sır adlı kitabı okuyorum. Henüz beni sardığını söyleyemicem maalesef
Umarım yarıda kalmaz.

Senden önce beni gözyaşlarıyla bitirmiştim ben

sinan akyuz şahika feraye bitti yeni kitaplar alıcam tavsiye bekliyorum sizden

Hoşgeldin Canım

sinan akyüz şahika feraye bitirmiş hayırlı olsun
nasıl begendindinmi ne anlatıo..
bende sinan akyüzün kuş .... diye bi kitabı vardı onu okumak istiyorum sen okuyup begenmiştin

sina akyüzün kitapları çok güzel hepsi yasanmıs hikayeler ben 3 kitabını okudum şahika feraye,piruze şamda bir türk gelini, incir kuşları sana tavsıyem incir kuşlarını mutlaka oku ucurtma avcısında bile okadar duygulanmayan ben incir kuşlarında agladım
bende okudum o kştabı senden önce ben
beklentimi fazla tutmuştum sanırım

senden önce ben kitabını bende okudum nete çok duygusal çok acıklı fln demişler ama ben pek duygusal bulmadım acıkcası

Sarah jıo okudunmu hiç blimiyorum tatlım. Dram,tarih,aşk ve bol gözyaşı istiyorsan tavsiye ederim
Mart menekşeleri, Yağmurdan sonra ve sabırsızlıkla almayı beklediğim Böğürtlen kışı

ablamda var bu iki kitap cok begenmiş bende alıcam bakalım tesekkur ederm canım tavsıyerin için

iyi akşamlar bilgecanlar, çıkmadan uğrayayım dedim.
Balzac - Otuzunda Kadın'a devam ediyorum.
Umarım bu hafta sonu bitirebilirim.
Öpüldünüz...

Merhaba sevgili bilgeler..
2 gündür kitap alamadım elime, çok yoğundum..
Hayvan çiftliğinde kaldım.. );
Gayet güzel bir kitap..
Az sonra devam edeceğim.. (;

ah sos ah erkeklerin hepsi uyuz canım oraya yazmak istemedim kızın konusunu kaynatmayalım diye

senin alıntı yaptığını görünce direkt yazdım ben hangi konuya yazdığımın farkında bile değilim dedikodumuz mu yapıldı yoksa konu kaynattık diye? bazen oluyor ya öyle

senin alıntı yaptığını görünce direkt yazdım ben hangi konuya yazdığımın farkında bile değilim dedikodumuz mu yapıldı yoksa konu kaynattık diye? bazen oluyor ya öyle

yok olmadı ttalım da yine de kaynatmayalım çok düşünceliyimidr çok

selam hatunlar
yeni bilgeler hepiniz hoşgeldiniz

buün daha iyiyim azracım,geldiğim de ağladım sadece
devamı gelmez galiba

Soğuk Kahve'yi bitirdimm sonundaaa
yorumlarımı yazmıştım zaten.. çok beğenmedim

sırada ya Siyah Kan yada Uçurtma Avcısı olcak ikisi de okumayı çok şsteyip okumadığım kitaplardandı
acaba hangisini okusam

Uçurtma Avcısını okumadım ama Siyah Kan'ı çoooooook beğenmiştim.Yazarın zekasına hayran kalmıstım

Cimcimeye bak sen
Napmış bütün gün, seni sormuş mu, aramış mı hiç?

dlga geçmeyin ya
ilk kez kızımdan taaam 11 saat ayrı kaldım
gün içinde 1-2 kez konuşuyoruz anne yanıma gelsene diyo
ben de akşam gelicem annecim diyorum
gelirken pastel boya da al diyo(buara kafayı ona taktı)
pek huysuzlanmıyomuş arada bi diyomuş anne ne zaman gelicek,niye pembe işe gitti(neden iş pembeyse)
ama hemen kanar ki benim akıllı kızım
böyle böyle alışcaz bakalım...
bu arad kitap kafe benim iş günlüğüm gibi oldu hakkınızı helal edin bilgeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…