Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

bugün ilk kez derse girdim limoşum,çok hoşuma gitti
öğretmenler de iyiler şimdilik
tabi ilerde nolur bilinmez de....

bizim lolişimiz öğretmen olur da dersler veririmiş ha

öğrencilerini bizden çok sevme ha

anlatacaksın tabii ki lolim merak ediyoruz
arkadaşlar bu arada pelinsu yu görenininz var mı? ben sanki 2-3 gündür konuda görmüyorum merak ettim :26:
Alamut' a başladım bu arada. sy 79. heyecanlı bir kitaba benzer

günaydın bilgeler..
sabahın bu erken saatinde bide hafta sonu hafta sonu uyanmak insanı sinir ediyor ya..

kitabımda aynı sayfadayım ders çalıştığım için okuyamıyorum konu sahibemize duyurulur

Son düzenleme:
anlatacaksın tabii ki lolim merak ediyoruz
arkadaşlar bu arada pelinsu yu görenininz var mı? ben sanki 2-3 gündür konuda görmüyorum merak ettim :26:
Alamut' a başladım bu arada. sy 79. heyecanlı bir kitaba benzer

Sos' um burdayim, begenilerle size destek veriyorum 2-3 gundur, sadece yazmiyorum

Ben burda sohbete girdim mi cikamiyorum, birakamiyorum burayi :) Evde de misafir var, ayip olucak diye hic konulara dalmiyorum

Iyi bi haberim var size, bugun itibariyle ozel ders icin gorusmeye gidicem 1'de... Eger olursa ikinci ogrencim olucak

beğenileri fark etmediğim için merak ettim canım kısmetimiz açıldı maşallah iş yönünden. önce ben sonra loli... hadi sıra sende

Özgişiiim Grange hayranı olarak Siyah Kan' ı muhakkak tavsiye ediyorum bende.

beğenileri fark etmediğim için merak ettim canım kısmetimiz açıldı maşallah iş yönünden. önce ben sonra loli... hadi sıra sende

yirim seni beni merak da edermis Sos'um
Evet canim birbirimize ettigimiz dualar ne kadar ictense artik
Insallah Sos'um, bunlar ara sicak isler bana, asil surekli is lazim tabii de insallah o da olucak

Son düzenleme:

yirim seni beni merak da edermis Sos'um
Evet canim birbirimize ettigimiz dualar ne kadar ictense artik
Insallah Sos'um, bunlar ara sicak isler bana, asil surekli is lazim tabii de insallah o da olucak

benimki de sürekli değil biliyorsundur belki, ama olsun hiç yoktan iyidir

merhaba arkadaşlar
ben çok kitap okurum, yani sırada bekleyen bi kitabım mutlaka olur
ben de aranıza katılmak isterim
hepimiz aynı kitabı mı okuyoruz yoksa herkes kendi seçtiği kitabı mı acaba?

Evet canım kapatılmadı çok şükür, burdaki ortamı dağıtmak istemedim o yüzden ben devraldım şimdilik
İnşallah Sör geldiğinde tekrar ona devredicez
Merhabalaar
Ben de gelebilirmyiiimm

Bende geldim aranıza :)

Yeni gelen tazecik bilgelerimiz hepiniz hoşgeldiniz bu arada
İlk sayfada kurallar yazılı. 2 günde bir konuya uğrayıp rapor vermeniz yeterli ya da sohbet, geyik de olur farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…