Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

selamlar herkese
yeni kitabım Cengiz Aytmatov-öyküler(kitabın adı bu değil 5-6tane öyküsü old.için ben bu ismi verdim)
bebaa hoşgeldin nasılsın,sınavlar nasıl geçti özledik seni
sör laptopun tamir olmayacak halde mi canım?
bu arada ne çok yeni bilgemiz var,hepiniz hoşgeldiniz,keyifli okumalar

hoşbuldum canım, sınavlarım felaketti sonrası iyi olacak diyorum, inanıyorum.
ben de sizi çok özledim yahu, nasılsın bakayım?

hoşbuldum canım, sınavlarım felaketti sonrası iyi olacak diyorum, inanıyorum.
ben de sizi çok özledim yahu, nasılsın bakayım?

iyiyim canım ben de koşturup duruyorum işte
vizeler vardı geçen hafta,inşallah hepimizin sonuçları iyi gelir

Merhabalaaarrr,
Bu konuyu çok beğendim:) Şuan okuduğum kitap Hilmi Yavuz'un Belleğin Kuytularından isimli eseri. Hilmi Hoca eski edebiyatçıları, tanıdığı isimleri anlatıyor. Keyifli bir kitaap açıkçası. Onları tanıyor gibi oluyorum, hoşuma gidiyor:)

slmmmmmm
Canan Tan aşkın sanal halleri sayfa 34 buda biter bu gece

Günaydınnn Dün akşam kitap okuyamadım diyebilirim 18 Sayfa okudum İskender PALA Aşkname İskender PALA nın kitaplarının çoğu beni etkilemiştir.

Yılı kapatırken eğer İskender PALA nın kitabını bitirirsem Aralık ayı son 2 haftasında 3 kitap okumuş olacağım Kızlar artık evimizde tv açmak istemiyoruz dün eşimin izlemek istediği filmi izledik ama hiç umduğumuz gibi çıkmadı giden 1,5 saat için üzüldük. Bundan sonra kitap okuyalım diye karar aldık bakalım ne kadar uygulayacağız.

Günaydın Bilgeler akşam baya okudum ama kitabım bitmedi yanımda getirdim okuyabilirsem akşam üzeri bildirim yaparım

Hande çok iyi düşünmüşsünüz
Bitirdiğin kitabın bildirimlerini dün özge'nin sana yazmış olduğu linke de bildir ordan takip edilip listeye alınıyor

Ama sadece şu kitabım diye bildirim yap diğer yazışmalar buradan oluyor

Merhaba bilge lavin, gönüllü cikmazsa liste uzun süre yapılmayabilir maalesef:/

merhaba arkadaşlar
dün pek okuyamadım, kitabımda 426. sayfadayım
inşallah bugün bitiririm artık

Elif Şafak - AŞK 205. sayfadayım.. harika bir kitap ya her sözünü tekrar tekrar okuyorum.

Hak Yolunda ilerlemek yürek işidir, akıl işi değil.
Kılavuzun daima yüreğin olsun, omzun üstündeki kafan değil.
Nefsini bilenlerden ol silenlerden değil!

iyi akşamlar bilgeler kaç gündür giremiyorum kitabımıda okuyamadım malesef bebeğim hasta oldu enfeksiyon kapmış 2 gün ateşi düşmedi çok şükür yeni yeni toparlanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…